Bazı erkeklerin kışın giydiği tüylü montları onlara yakıştırıyor musunuz?
Ben şahsen biraz tuhaf buluyorum. Yani eskiden kadınlar böyle şeyler giyerdi. Şimdi ise erkekler giymek için can atıyor. Benim tarzımı kesinlikle yansıtmayan bu moda, sizin için ne ifade ediyor? Peki kızlar sevgiliniz ya da eşiniz böyle bir mont giyse hoşunuza gider miydi? Erkeklere de şunu sormak istiyorum, bu tarzı hemcinslerinize yakıştırıyor musunuz?
Bazı erkeklerin kışın giydiği tüylü montları onlara yakıştırıyor musunuz?
Bana itici geliyor ama bazı erkeklere gidiyo sanki bir ayarı var işte gene de tercih etmeseler daha iyi bence ama bir kere bir in i gördüm öyle birini bida görmedim bu şekil montu vardı aşırı tüylü değildi ayakkabıda postal gidene gidiyor sanrm
3-4 yil once dar paca pantolonlara da sovup saydiriyorduk. Gunumuzde normal paca uretilmiyor denilenilir. Bugunde tuylu montlari konusuyoruz. 3-4 yil sonra buda siradanlasir.
Yakışan erkekler var, ben pek takılmıyorum bunlara herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli bence kimse kimsenin özgürlüğünü kısmamalı bu manada
Ya su kot ceketler varya mont tarzinda onlari belediyemi dagitiyor arkadas her erkekte var eskiden gap yazan tshortler vardi onlara dondu ayniiii herkezde var
En İyi Cevaplar