Hande Ercel in bikini izleri itici ve su gunlerde fazla kilolariyla dikkati cekiyor. Demek Akalin ünlü dunyasinin en rüküş kadini bu kategoride kesinlikle yer almamali. Ece seçkinde tarz yok sadece özenti. Serenay tarz olabilir.
Gerçekten detaylı istekli ve soruya değer vererek tek tek inceleyerek cevaplamış olmanız çok hoşuma gitti çok teşkkür ederim tekrar:) Vaktiniz varsa byu konu ile ilgli bişey konuşmak istese sizinle hadsiizlik etmiş olurmuyum
Eğer senin için sakıncası yoksa ama bak lütfen yanlış anlama eğer olur dersen burda sormasam olur mu? ama yk ben özel konuşmuyorum derse yne burdan sorarım
Herkes moruk falan diyor da bence yaşa bak fiziğe bak yani mesela bacakalra bakck olursak diğerlerinden ne farkı var bana göre en azından sana katıllıyorum
gene pınar neden diceksin alt ve üst le uyumlu altı şişik üstü zayıf değil dengelemiş hem yaşında göre küçük göstermesi de yüz olarak değil fizikende güzel bişi
Aahahaa çok teşekkür ederim yorumun için çok hoşuma gitti ve sanırım haklsın :) ... bir kaç sorum daha olucak açıkçası seninle bu fotoğraflarla ilgli kçük bir oyun oynamak istiyorum eğer vaktin varsa ve beni kırmazsan çok mutlu olurm :)
En İyi Cevaplar