Dünyada milyonlarca ac insan varken , böylesine vurdumduymaz ve gösteriş meraklısı bencil insanlardan nefret ediyorum. O parayı bağış yapmış olsa afrikadaki kaç çocuk doyardı. bu kadın kadar itici ve görmemiş birini daha görmedim hani bir atasözü var ya görmemişin bir oğlu olmuş diye buda görmemişin parası olmuş misali daha artık parayı nereye harcayacak bilmiyor!
Kocam acun ilicali olsa verirdim. Niye kendinizle kiyasliyorsunuz ki? Ülkede orta halli kimsenin eline aylik olarak o elbisenin yari fiyati bile geçmiyorken tabiki elbiseye o fiyati vermez, veremez kimse.
Kimseyle kıyaslamıyoruz ki. Siz olsanız bu kadar parayı böyle bir elbiseye (payet) verir misiniz? Soru ayy şeyma almış ne salak kadın siz alır mısınız? Değil.
Elbiseyi begenmiyorsam 50 lira bile olsa almam. :) Begendiysem ve param varsa istedigim elbiseyi alirim. Zevk meselesi. 21bin vermek icin payet degilde altin kaplama olmasina gerek yok.
Yazık lar olsun ya kaç defa giyecek o elbeseyi 1. belki 2 defa ve 21300 tl verdi nereni örttü o elbise. şu an afrideki asker kardeşlerimize bağışta bulunsaydın dah ıyi olmazmi gerçi onların senin gibilerine ihtiyacı yok ama unutma o 21300 tl ye örtmeye çalıştığın şeyi onlar koruyor.
Para hersey degil !!! Ayrıca bu elbise reklam icin fiyatı sisirilmis gibi bu pacavraya 100 tl bile vermem Seyma hanım kendini ulke gundeminde tutturmayı cok iyi biliyor Bence o salak degil Akıllı bir kadın Ben fakirim bu kadını konusup yorum yapıyorum Nalet icimdeki burjuva ozentisine 😂😂
Şeyma o kadar para kazandımı diyelim kazandı kendi imkanları ile o parayı verir mi? Bence hayır... soru şu olmalı bu elbiseye bu kadar parayı acun Ilıcalı mı vermiştir? ki Bence öyledir adam kazanıyor onun için büyük para değil helal olsun verir gayet normal... ama şeyma vermez orası ayrı :)
trilyonlar kazananlar için bu paralar bahşiş gibi birşeydir onları anlamak mümkün değil belkide farklı bir açı vardır o parayı vermede kim bilir ünlü olursam bigün size yazacam burdan nie öyle para harcadıklarını söz ;)
elbisenin boyu çok çirkin, uzun desen tam uzun değil kısa desen değil, fazla abartılı bir elbise fazla zevksiz bırakın 21 300 lirayı , ben bedavaya da giymem. ee moda zevki parayla olmuyor demek ki.
O kadar bir elbiseye vermem arkadaş altından mı o elbise. Ayrıca o altında ayakkabı ne alaka hiç olmamış. Dünya para ver elbiseye altına giydiği ayakkabıya bak peh peh peh..
Vermem ölsem bile bedavaya verseler almam lan ha bide zenginlere bir sözüm var paraya tapmayın allahın yolunda o parayı harcayın çünkü Allah size o parayı vermiş hangi yolda harcıcaksınız diye!
Evli adamın aklını çel, evlenmeden çocuk yap daha sonra da eşinden ayır kendin evlen.. bu kadından nefret ediyorum. Tam bir yuva yıkan. Şu yaptıklarıyla belli ediyor zaten görgüsüz olduğunu. Ama allah büyük kimse ettiğini çekmeden ölmezmiş..
O paranın onda birine bir elbise alıp diğer kısmını ihtiyacı olanlara verirdim. o parayla birçok insanın yüzünü güldürmeyi tercih ederim. . Fakat tabi ki tercih meselesi.
Sen zengin olsan herkese yardim eder aclari doyurur binanin tepesine cikip para sacip insanlarin sansli hissetmesini saglamak isteyen iyilik melegi kizsin dimi
@Dhfyygfj Belli ki Anadolu illerinde yaşayan kimsesizlerden, yoksul olduğu için çocuğunu okula gönderemeyen, kıyafet alamayan insanlardan haberin yok. Sen hayatı klavye başında goygoy yapmaktan ibaret sanıyorsun. Ben pahalı elbise alanları eleştirmiyorum herkesin kendi tercihi diye belirttim. Ben olsam bu şekilde davranırdım diyorum.
Kesinlikle verilmesi akil mantık isi değil , Bu dünyada Afrika da millet yemek bulamıyor. Gini katsayısı almış başını gitmiş. Akıldışı , saçma , gereksiz bir şey.
En İyi Cevaplar