+1 yılYa siz çok tatlısınız ama ya okurken bile yüzüm güldü dün böyle bir yazı okumuştum kızın teki sevgilisi üşüdüğü için külotlu çorap giymek istediği için ondan soğuduğunu yazmış çok sinirlenmiştim senin bu yazını okuyunca da hala sevmeyi bilen insanların olduğunu gördüm 😍😘😘
93 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. paylasmak istedim ama iyi mi ettim kötü mü bilemedim..
- +1 yıl
Merhaba
En İyi Cevaplar
Bence doğru değil. Eşiniz çocuk değil belini toplayabilir içlik alın bari termal tayt falan alın.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama sonra çabucak hasta oluyor. kimsede fark etmiyor ben dışında kimse de bilemeyecek ki.. termal icliklerin görüntüsü yaşlı amcaları hatırlatıyor bana
Soran+1 yılEşim daha önce hiç termal tayt almamış bende bilmiyordum ama Bence kalın opak çoraplar taytlara göre çok cokgüzel görünüyor hiç potluk yapmıyor. kulotlu çorap fit bir görüntü sağlıyor eşimde de
Soran+1 yılHaklısın ben bunu sadece paylaşım yapacaktım soru sormayacaktım ama bu site onu soru olmadığı icin kabul etmedi soru olarak sormak mantıksızdı.. sadece paylaşmak istedim. sanirim onun bölümü ayrı imiş olmazsa soruyu sileceğim oraya taşıyacağım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe desem bilemedim...
Aslında kıyafetlerin cinsiyetleştirilmesine karşıyım ama bu çok garip geldi nedense. Alışkın olmadığımızdan mıdır nedir bilmiyorum. Zaten çorap erkeklere de üretiliyor da diğerini anlamadım. Neyse..
Yaşınız doğru mu?34 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru yaşım. Diğer yazdıklarım da öyle..
Cevap sahibi+1 yılYani bence çıtçıtlı olanı giymese daha iyi 😬
Soran+1 yılPaylaşımıma yazmamıştım.. eşime ilk olarak doreanse marka erkek çıtçıtlı body aldık siyah ve Beyaz idi. Morhipo dan bulmuştuk. Fiyatı tanesi 35 tl idi sanırsam. Bence pahalı idi. Bu ikisni uzun bir zaman giydi. ama yıkandıkça çıtçıtlı kısmı deforme oldu ve artık tutmamaya başladı. Ürünün kalitesi çok iyi pamuk çok güzeldi. Buna rağmen siyah body de beyaz lekeler beyaz da sararma oldu. İki sorunuda markaya bildirim yaptık ama oralı olmalıdırlar. Sonrasına citicitlari açılınca ve pahalı da olunca erkek olanından vazgeçtik bayan L beden aldık. normalde kocam Small bedendir ama biz onu sıkmasın diye L beden aldık. Ben 35 tl ye 5 tane alırım ona. Siyah beyaz dışında başka renklerden de aldım. Beli açılmıyor kimse de görmüyor..
Cevap sahibi+1 yılErkekler için olduğunu bilmiyordum. İkiniz de olumlu karsiliyorsaniz kimse karışamaz siz bilirsiniz :)
İçlik alayım garibana diye düşüneceğine adama külotlu çorap giydirip egonu, başkanlığını betimlemişsin. Bırak yuşa iyilikmiş. Mahmut degil artik ok mahmudiye... senin yüzünden ndjd
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sandığın gibi değil. Gayet güzel bir evliliğimiz var eşim de normal bir erkek. Sadece spontane böyle bir şey oldu paylaşmak istedim ama sanırım hata yaptım. yalan veya masal hiç degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılBütün görüşleri okudum, basma kalıplar ezmiş beynimizi. Tayt diyor içlik diyor. Bunların genelde külotlu çorap tan farkı ne? Sadece daha kalın ipten imal edilmişler. Siz iç dünyanızda nasıl mutlu iseniz onu yapın. Dünya ya bir kere geliyoruz. Jartiyer bile deneyin, makyaj yapın kafanıza göre takılın. Size tek önerim bunları burada paylaşmayın, toplumumuz hala yeniliklere açık değil. Sorunuza gelince yanlış bir şey yapmadınız. Mutluluğa devam...
30 YorumlaBence doğru yapmışsın :) Kocan seni bu halde hiç aldatamaz.
Düşünsene bir bara gidiyor kızın biri kesiyor hemen orada bir yerde veya kızın evine gidip seks yapacak, altında külotlu çorap ve çıtçıtlı body olduğu aklına geliyor ve vazgeçip eve gidiyor :)) Kız görse çünkü onu böyle poposu ile güler, değil seks yapmak söyledikleri ile adamı seksten soğutur :))
Doğru hareket ablacım, bravo20 Yorumla
+1 yılNe var bunda bende erkeğim ve hiç normal çorap giydiğini bilmem hep külotlu çorap giyerim ten renginden opagından termal olanına kadar hava durumuna göre değişik değişik giyerim renk renk desen sçdrsen çoraplarım var benimde sadece corap değil tayt ve cıtcıtlı body ve sevgilimde bu durumu hoş karşılıyor bazen kendiside alıyor hatta bana gayet normal bişe bile yani bu kim ne derse desin siz en iyisi izi yapıyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılAllah korusun, dışarda başına bir kaza gelse ve kıyafetlerini çıkarmak zorunda kalsa emin ol seni hiç affetmez
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bu soruyu eşimde bana sordu bende dedim ki karim istedi zorla giydim dersin dedim o da ses çıkarmadı. Allah korsun diyelim.
+1 yılÇorap fantazisi olan bir bıyıklımız :)
Yok yok olmaz devam edin22 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığım bir hikaye veya masal degil..
- +1 yıl
Tamam Aylin inaniyorum :)
+1 yılErkekler için taytlar var ince onu giysin yani istediğini giyebilir tabi ama farklı renklerde giymesi sanki eşinizin biseksüel olabileceğini düşündürdü bana hatta külotlu çorap sadece bi iç giyim değil yeri geldiğinde fantazi olarak da kullanılılyor jartiyer vs gibi cinsellik yönü de var çok ilginçmiş ama ben de severim ama karım giydiğinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKülotlu çorap sıcak tutar, incedir rahattır ama çıtçıtlı badi tarafına pek katılmıyorum :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇıtçıtlı body beli açılmasın gece uyurken diye düşündüm. Sonuçta üstü açık yatıyor bir sağa bir sola dönüyor. Kalın askılı aldık hep sonuçta sağlık için..
Hatun eşinle bebek düşünüyon da nasıl ulaşıcan malzemeye onu aç bunu çıkar şunu sök..
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi üstünü çıkartamaz mi?
+1 yılNe guzel boyunuzda ayniysa senin elbiselerdende giydir birinizr alip ikiniz bir giyersiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılDışarı kıyafeti degil yalnızca iç kıyafeti böyle.. onu da sadece ben görüyorum sonuçta ne var ki bunda?
- +1 yıl
Haklisin tabiki olabilir fantazi en azindan
Soran+1 yılFantazi de değil tanamen kendiliğinden spontone gelişen bir şey oldu
- +1 yıl
Himmm biraz sohbet edelimmi
Soran+1 yılBuyrun
Soğuk havalarda motosiklete binerken ve doğaya çıkarken külot süz olanını bende giyiyorum sağlık için gayet iyi birşey Eşiniz mutlu olduysa
00 Yorumla
+1 yılBiseksuel olabilir. Bu ilerde travma olabilir. Termal içlik diye bir şey var yahu
06 Yorumla
Soran+1 yılFantezi olduğunu hiç sanmıyorum. Yünlü içlik giymemiş hiç hep ince pijama altı giymiş. Bilmiyordum bir bayan olarak bana da yünlü iclikler görünüş olarakgüzel durmuyor. yasli amca gibi görünüyor. İçlik veya eskiden eşimin giydiği pijama altı gibi Pot durmuyor kapalı ortamda sıkmıyor, rahatsız olmuyormuş eşim. Rahatsız etse veya kötü görünse giydirmezdim zaten
- +1 yıl
termal içlik ayrı bir şey likralı kumaştan ama erkek için. alt ve üst. Bütün dışarda çalışanlar motor sürenler giyer ben de kullanıyorum pot yapmaz tayt ile benzer bir yapıda sarar vücudu
Soran+1 yılİnanin ben bilmiyordum demekki Eşim de bilmiyormuş.
- +1 yıl
ilginç
Soran+1 yılBilseydi o banyo bezi yapılacak seyleri içine giymezdi.
- +1 yıl
olabilir yani ne diyim?
Aslında tamamen sağlık için bir çözğm olmuş içten içe giymek hoşunada gitmiş olabilir ama bu cinsel hayatınızı etkileyecek diye düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılYazdıklarıni okuyunca Danish Girl filmi canlandı gözümde..
01 Yorumla
Soran+1 yılsinemada tanıtımını görmüştüm ama orada bir erkek kadına dönüşüyordu benim eşim bir erkek ama iç giyimi spontane böyle oldu.
😂😂 gidip bir erkek icligi alamadiniz mi komik fanteziler
01 Yorumla
Soran+1 yılFantezi olduğunu hiç sanmıyorum. Yünlü içlik giymemiş hiç hep ince pijama altı giymiş. Bilmiyordum bir bayan olarak bana da yünlü iclikler görünüş olarakgüzel durmuyor. yasli amca gibi görünüyor. İçlik veya eskiden eşimin giydiği pijama altı gibi Pot durmuyor kapalı ortamda sıkmıyor, rahatsız olmuyormuş eşim. Rahatsız etse veya kötü görünse giydirmezdim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen erkeksin kilotlu çorap fantazin var değilse de umarım eşin ilerde gay olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hikaye anlatmıyorum ama paylaşmasam yerinde idi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen erkeksin külotlu çorap fantazin var bu yazıyı kimse okumayacak sen tam bir malsın hahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılBu bir hikaye degil masal degil ama paylaşmakta hata yaptım diye düşünüyorum eşim görmesini hiç istemem yanlış yaptım sanırım.
Ahahahaah adam yavaş yavaş kayıyor 😂 tembihle işyerindeki erkeklere dikkat etsin mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. eşine söyle inşaata falan topu kaçarsa almaya gitmesin...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkek olsam giymezdin. Erkeklerin yun iclikleri var
03 Yorumla
Soran+1 yılYünlü içlik giymemiş hiç hep ince pijama altı giymiş. Bilmiyordum bir bayan olarak bana da yünlü iclikler görünüş olarakgüzel durmuyor. yasli amca gibi.
Cevap sahibi+1 yılKilotlu çorap hoş mu geliyor tobe yarabbi
Soran+1 yılİçlik gibi Pot durmuyor diye düşünüyorum ama terletmediğini sıkmadığını söylüyor eşim. rahatsız olsa söylerdi..
+1 yılAma iyi çünkü başka kadınlarla yapsa onu gören vazgeçer
04 Yorumla
Soran+1 yılO sadıktır böyle seyler yapmaz biliyorum
- +1 yıl
Güvenme
Soran+1 yılİçinde çıtçıtlı body ve külotlu çorap ile başka birine gideceğini hiç düşünmüyorum..
- +1 yıl
Olur neden olmasın
+1 yılYo olmaz ya kocana birkaç tane de renkli koca alırsanız hiç sıkıntısı kalmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilotlu çorabı ayaksız olanlardan dır inşallah ama çıtçıtlı badi bence giymesin.
00 YorumlaOhaaa olay lan erkek olarak esin başka yöne kayacaktır sonra kardeş gibi yatarsınız
09 Yorumla
Soran+1 yılEşim normal erkek bir sorunu yok. İcgiyimi benim istediğim gibi oldu diye yanlış düşünceler olmasın. Tamamen spontane gelişti.
Soran+1 yılSpontane oldu bu durum.. kocamla gayet normal bir ilsikimiz var.. ben bu durumu beni kırmadı istegimi yaptı diye düşünüyorum
Soran+1 yılBenim dışında kimse iç giyimini ne bileyim külotlu çorabını göremez ki hakeza çıtçıtlı body de görünmez atlet turu sonuçta. Kim gördüğünü düşünmüyorum ve böyle bir şey olsaydi eşim bana söylerdi ve bana kızardı mutlaka
Soran+1 yılPeki soracağım kendisine beni kırmamak için mi giyiyor yoksa içinde bir his mi var? Ama sanmıyorum o zaman öyle olsa bekarken de giyerdi bir tane bile gizli isini görmedim sadece p*rno sayfalarında gezindiğini yakaladım
Soran+1 yılBuyrun ekledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKahkaha dan öldüm sandım erkeklikten çıkmış denea sı bozulmuş
018 Yorumla
Soran+1 yılHiç alakası yok.. gayet güzel bir evliliğimiz var eşim normal erkek icgiyimi böyle. Tamamen spontane gelişen bir şey bu durum.
Cevap sahibi+1 yılİyiki eşim deilsin secde ye kapanmam lazim sen adami hafif mesrep yaparsin
Soran+1 yılHiç bir sorun göremiyorum ben bizim evliliğimizde uyumumuZ güzel..
Cevap sahibi+1 yılSana göre arkadaşım adam kadım giysisi giyiyo daha ne sorun arıyon
Soran+1 yılPeki soracağım kendisine beni kırmamak için mi giyiyor yoksa içinde bir his mi var? Ama sanmıyorum o zaman öyle olsa bekarken de giyerdi bir tane bile gizli isini görmedim sadece p*rno sayfalarında gezindiğini yakaladım
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir durum he sor oda zaten inlar edecek kim böyle biişeyi itiraf eder gizlice hareketlerine bak
Soran+1 yılBaktım şüpheli bir hareketini görmedim. Eşim cok sessiz biri benden öncesi o kadar yalnız bir insan ki benle mutluluğu buldu. Beni de o kadar az kızar ki neredeyse hiç mi sinirlenmez dersin. Beni üzmemek için giydi sonrada alışkanlık oldu diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKimyasıno bozmuşun korkulur senden
Soran+1 yılBozmadım benimle çok mutlu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılAh be ablam keşke senin dediğin gibi olsa
Soran+1 yılGayet mutlu bunu gözlerinden anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılNasıl korkuttuysan artık
Soran+1 yılTamam biraz korkuyor olabilir. Zaten ne giyeceğini bana soruyor hep sözümden çıkmıyor. Ben seçiyorum iç ve dış kıyafetlerini ama sevdiğinden bence korkusu zayıf ihtimal yani
Cevap sahibi+1 yılHa işte geliver geleceğin yere bak ilerde sorun olur yumuşar
Soran+1 yıl2 yıldır giyiyor gayet de sağlıklı bence. Ongurunuz yanlış çıkacağına eminim
Cevap sahibi+1 yılSen bilin yumuşak kocan olır
Soran+1 yılHayır gayet beyefendi erkek vazifesini yerine getiren bir kocam var ve yaslanıncaya kadar da devam edecek böyle. Sizin öngörünüze inanmam
Cevap sahibi+1 yılYav canom ablam kocanı yeter bu kadar rezil ettiğin sil artok dayanamıuom kocana üzülüyom etme eyleme erkeklik onurı diye bişi var
+1 yılAcaba kocanin icinde bastirilmamis duygular mi var merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe uzun yazmışsın... erkek için olanlarıda var tchibo marks spencer a bakın
08 Yorumla
Soran+1 yılErkek icin kulotlu çorap var mi? Bilmiyordum
Cevap sahibi+1 yılVar evet internet sitelerinden bakabilirsin
Soran+1 yılBilmiyordum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılOutdoor mağazalarda da alternatif olabilir pahalıdır ama
Soran+1 yılPahalı ise benim aldıklarımdan almamız daha ekonomik olur
Cevap sahibi+1 yılThcibo iyidir ama
Cevap sahibi+1 yılFiyatı daha normaldir
Saçmalamışsın içlik kıtlığı mı var?
01 Yorumla
Soran+1 yılYünlü içlik giymemiş hiç hep ince pijama altı giymiş. Bilmiyordum bir bayan olarak bana da yünlü iclikler görünüş olarakgüzel durmuyor. Yaşlı amca gibi.
Masallah size😊
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini anladim da penis testis nasil sığıyor?
17 Yorumla
Soran+1 yılEşim minyon tipli biri küçük büyümüş kendisi. Ayakları 40 numara boyu orta yani devasa biri sayılmaz sıkıntı olmadı hiç. Bebek için değerlerine baktırdık gayet iyi çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılKendisi küçük olsa da dedigim organlar sigmaz
Soran+1 yılBen bir şikayet duymadım eşimden.. yoksa giymezdi zaten
Cevap sahibi+1 yılBacagina dogru bantla rahat etsin
Soran+1 yılGerek yok böyle şeylere
Cevap sahibi+1 yılRahat etmesi icin gerek var
Cevap sahibi+1 yılBana ne tavsiye edersin
Hiç bişey olmaz ne olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeceleri nasıl fanteziler yaşıyorsunuz merak ettim
021 Yorumla
Soran+1 yılfantezi yok ki.. aksam gecelikler gündüz iş kıyafetleri. haftasonu ise değiştiriyoruz tüm giydiklerimizi..
Cevap sahibi+1 yılNe güzel ilişkiniz var
Soran+1 yılteşekkür ederim. eşim beni kırmaz , dedikerimi yapar, istediklerimi alır. beni kaybetmek istemez asla belki de o yüzden hiç itiraz etmez..
Cevap sahibi+1 yılEvde de sıkıldığı zaman eşofman giymek istemesse şort altına ince çorapta giyebilir.
Soran+1 yılkış ayındayız ya eşime kalın çoraplardan giy diyorum. işden gelince eşofman giyer ben de öyle.. bazı haftalarda misafirmiz de yoksa evimizde de çorabı üstüne renk uyumu olsun diye eşofman yerine tayt giymesini istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇorabının rengine göre tayt giymesi uyumlu olur. Haklısın güzel düşünyorsun. Çok incesiniz.
Soran+1 yıleşofman üstünün rengine göre de olabiliyor bu seçimimiz. renk uyumu güzel bir şey. teşekkür ederim. kendim de eşim de renk uyumuna özen gösteriyorum..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Kışın ev sıcak olacağı için 50 ve ya 60 denye çoraplar terletir.15 ve ya 20 denye mat çoraplar daha estetik olur tayt altına. Siz alın eşiniz sizi kırmaz.
Soran+1 yılevet haklısınız kendime ince alıyorum ama ben ona daha kalın alıyordum üşümesin diye... üstü açık buluyorum onu çoğu zaman.. dediğiniz gibi de alabilirim eşime ama bir tereddüttüm var 15-20 denye çoraplar naylon oluyor pamuktan olmuyor. bu sefer de ayaklarını yakmasın?
Cevap sahibi+1 yılParlak modeller naylon ama mat modellerde fazla nylon olmuyor. Bence alışır inceliğini sever.
Soran+1 yıltamam bir ara alayım umarım o da beğenir.
Cevap sahibi+1 yılBence çok beğenecek. Ama giyerken dikkat etmeli.
Soran+1 yılince olduğu için mi? o zaman bu sakarlıkla o giyemez o :)
Cevap sahibi+1 yılEvet ince olduğu için. Acele etmeden yavaşça giymeli. Ya da hiç olmassa 40 denye modelleri daha rahat giyebilir.
Soran+1 yılbence de yaaa 40 denye olanlarından devam etsin.. öbür türlü ben ona giydirmem gerekir biliyorum az çok sonuçları :)
Cevap sahibi+1 yılÇok anlayışlı kadınsınız. :) Çorapları kaçırmamak yetenek ister ve zahmet gerektirir ya da bakımlı bacaklar olmalı.
Soran+1 yılevet di mi..
Cevap sahibi+1 yılEvet elbette. :) Elleride bakımlı olmalı ki çorap giyerken eline takılmasın.
Cevap sahibi+1 yılmerhaba nasılsınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim. iyiyim. siz nasılsınız?
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. İyiyim çok şükür
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yaratır eşin biseksüelliğe yönelebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılEşimle bir gelecek düşünüyoruz bebek düşünüyoruz. Sanmıyorum böyle birşey olsun
Cevap sahibi+1 yılHiç belli olmaz ona strapon ister misin diye bir sor
Soran+1 yılYanlış yorumlar bunlar. İç giyim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBence sen bir sor kesin kabul edecek
Soran+1 yılSoracağım olmadığını göreceğiz bence
Cevap sahibi+1 yılTamam dene bakalım
+1 yılhoş değil..
ve tabiki problem yaratır..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılNeler çektin be rıfkı
00 Yorumla Öleceğimi bilsem giymem
00 Yorumla
+1 yılO da seni hali saha macina gotursun
00 YorumlaEsiniz dönmüş olmasin
026 Yorumla
Soran+1 yılHayır düzgün bir iliskimiz var. Geleceğe bakıyoruz beraber
Soran+1 yıl3 yıldır
Soran+1 yılEvet biraz geç yaşta oldu evliliğim
Soran+1 yılEvet ben de o da mutlu. O benim kocam arkadasım ve mutluluk kaynağım. Bunu da bebekle taçlandırmak istiyoruz
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılTanışma dışında olmadı. Neden sordunuz acaba?
Soran+1 yılYok başka biriyle olmazdı herhalde diye düşünüyorum. Eşimin önce hayır demesi sonra tamam demesi ve sonrası Tamamen kendiliğinden spontane oldu
Soran+1 yılEşim çekici biri değil ama naif Zarif bir insan bende güzel değilim. Tanistirildik oldu iste 🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılHayır esmerim
Soran+1 yılEvli olduğumu biliyorsun di mi? 😡
Soran+1 yılEngellerim sizi
Çok değişik ben donarım yine de giymem
10 Yorumla
+1 yılSaka mi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka değil gerçek..
Hayır sorun oluşturmaz kız ayool
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel değişiklik var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle yok.
Cevap sahibi+1 yılerkelr için olanlarını gşydşr yşnede
Soran+1 yılKendimden düşündüm ben de tayt gibi şeyleri giyemem darlık geliyor o da giyemiyor termal tayt gibi şeyler
Eşinizle aranız iyi mi şuan?
00 YorumlaDeğişik
00 Yorumlaerkek adama yakısmaz kocan erkeklerın yuz karası
00 YorumlaÇok güldüm ama yaa.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden acaba? Şaka olarak mi düşündünüz?
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. ne güzel
10 YorumlaS*kmeseler bari :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİç giyim eşimi sadece ben görüyorum ne var ki bunda
Soran+1 yılHaklısın bu soruyu eşimde bana sordu bende dedim ki karim istedi zorla giydim dersin dedim o da ses çıkarmadı. Allah korsun diyelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuhaf bir şey
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hep giyerim
Efsane birşey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası