Eşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydiriyirim. sizce bu ileride eşim için ileride sorun oluşturur mu?

arkadaşlar Kocama 2 senedir çıtçıtlı body ve külotlu çorap giydiriyorum. Şaka yapmıyorum, dalga geçemiyorum tamamen gercek. Eşimle 3 yıldır evliyiz. Eşim 2 yıl öncesine kadar kış aylarında icine ince pijama giyiyordu bu sebeple de pantolonları hep bol bol giyiyordu aynı yaşlılar gibi giyiniyordu ve kapalı mekanlarda da çok bunalıyordu. Birgün tamamen tesadüf hiç içliği kalmamıştı yıkanacak idi. ben de eşime benim külotlu çorabımı giymesini teklif ettim ilk başta kabul etmedi ben de üstüne gitmedim evden çıkmaya yakın fikir değiştirdi tamam giyerim dedi.. ona kalın siyah bir kilotlu çorap verdim. Eşim bunu nasıl giyeceğini sordu. Giyerken yardım ettim bir nevi giydirdim çorabı. Sonraki günler de aynı çorabı işine giderken de giydi. Öbür haftasonu başka çoraplarda alalım diye teklif ettim kabul etti. Kahverengi ve lacivert renk iki tane daha kulotlu çorap satın aldık. Hoşuna gitti ve giymeye devam etti teşekkür etti hatta.. renkli giyinmek de ona çok yakışıyor birkaç renkli ve 40 denye 60 denye orta kalın opak çorapta aldık hatta kendi de bana diye penti den fay mod dan kulotlu çoraplar da aldığı oldu.. peki çıtçıtlı body nasıl giymeye başladı diye sorular duyar gibiyim. Açıklayayım :çorap giymeye devam ederken bir iki hafta sonraçorapların asagiya yönde kaydığını söyledi.. bende de böyle birşey olup olmadığını sordu. Ben de çıtçıtlı body giyildiğinde çorabın kaymayacağıni söyledim. Alalım mi ister misin diye teklif ettim. Ona da olur dedi. Geceleri yatarken belin açılmaz hasta olmazsın demem de kabul etmesine etkili oldu. Hem de çorabın dışarıdan belli olmaz dedim. Böylece 2 yıldır kışları kulotlu çorap ve çıtçıtlı body giyer oldu eşim. bende sevindim artık daha az hasta oluyor ve hiç olmuyor. Yazın sadece kalın askılı çıtçıtlı body giydiriyorum yani eşim bana soruyor ben de giymesi için veriyorum. Eşim bir sıkıntı duymuyor daim kullanıyor. Unutmadan Eşimle bebek düşünüyoruz yani cinsel manada bir sıkıntımız yok.
Güncellemeler
+1 yıl
site bunu bence bölümüme almamı istedi o yüzden soru bölümünden alıp bence bölümüne ekleyeceğim..
Güncellemeler
+1 yıl
eşime ilk olarak doreanse marka erkek çıtçıtlı body aldık siyah ve Beyaz idi. Morhipo dan bulmuştuk. Fiyatı tanesi 35 tl idi sanırsam. Bence pahalı idi. Bu ikisini uzun bir zaman giydi. ama yıkandıkça çıtçıtlı kısmı deforme oldu ve artık tutmamaya başladı. Ürünün kalitesi çok iyi pamuk çok güzeldi. Buna rağmen siyah body de beyaz lekeler beyaz da sararma oldu. İki sorunu da markaya bildirim yaptık ama oralı olmalıdırlar. Sonrasına çıtçıtları açılınca ve pahalı da olunca erkek olanından vazgeçtik
Eşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydiriyirim. sizce bu ileride eşim için ileride sorun oluşturur mu?