Her 15 erkeğin 10 unda deri ceket gördüm..tesadüf mü ne anlamadım.nedir sizce deri ceket giyenlerin amacı ? Pic gibi mi görünmeye çalışıyolar?
Cevabın nedir?
+1 yılbirde gökkuşağı renklerinde olan genelde ipek gömleğin üzerine takım elbise giyen tipler var ...
genelde beyaz çorapla tamamlanır kostumu ...
tespih bilezik gibi kolda dururken nene tarağı arka g.t cepte olur ...
sağ veya sol ceket cebinde kesin bir kerata bulunur bu vatandaşın ...
ne gibi görükmeye çalişiyorlar yıllardır anlamış değilim ?01 Yorumla
Soran+1 yılbelli bi amacı yok sanırsam
En İyi Cevaplar
+1 yılDeri adamı giymesin adam deriyi giysin. Anlatmak istediğini anladım dostum. O tiplerden etrafımda çok fazla var.
01 Yorumla
Soran+1 yılişte olay budur helal olsun
+1 yılilk başlarda yakıştırıyordum giyenlere ama dediğin gibi şimdi her 3 kişiden 2 sinde var.. baydı artık :)
00 Yorumla
+1 yılGuzel bı soru benimkide taşıyordu seksi olduklarını sanıyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılaferin kız :)
- +1 yıl
Biz hatunlarda çok bayılıyoruz ya, elimde varken belki yan cebimde duran birini böyle tavalarım diye. Bayanlarda tayt Giyiyor bak çarpık bacaklıyım ama herkes giyiyor ya bende seksiyim
Soran+1 yılvarya sana helal olsun denecek laf yok :) Bayanlarda tayt Giyiyor bak çarpık bacaklıyım ama herkes giyiyor ya bende seksiyim...gerçeklerden bayanlarda böyle bi düşünce olduğunu tahmin etmemştm
buna benzer şeyler düşündüm de bu değldi ama :DD- +1 yıl
Ben tayt giymem giyenler için yorumumu yaptım yiğidin mal ı meydanda olur :))
Soran+1 yılözgüven meselesi olmayan napsın ?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
12Cevap
deri ceket daha erkeksi bir hava veriyor normal bir spor mont altına spor bir ayakkabi giydiğin zaman daha az kişinin dikkatini çekersin ama siyah deri ceket ve daha gösterişli bir ayakkabi erkeği mafyavari bir havaya sokar:) aynı şey kadın içinde geçerlidir spor giyinmiş bir bayan masum bir ifade verirken topuklu ayakkabı ve ceket kadını bir anda farklı bir havaya sokar benide hep spor giyiniyorsun diye elestirırler ama benim tarzım bu değisemem
00 Yorumla
+1 yılderi ceket giyince piç görüntüsüne mi bürünüyorlarmış ahhahahaha ilahi sen:) ama haklısın cıvkı çıktı artık deri ceketin de herkes giyiyo. bi de gerçek deri olsa neyse imitasyon çoğu:))
17 Yorumla
Soran+1 yılbimde 99 tl ye gördüm düşün yani
- +1 yıl
yine iyi görmüşsün ben bimde çalışırken 49 tl ye de satılmıştı:))
Soran+1 yıltavuk derisinden miydi ?
- +1 yıl
ne bileyim ayol kapış kapış gitti:)
Soran+1 yıltüh önceden haberim olsaydı bi tane ayırtırdım sana :)
+1 yılbakış açını değiştirmelisin bence her giyen piç olmaz ki bende giyiyorum ve seviyorum giymesini giyenler piç oluyorsa deri ceketi çıkaran tek piç olmaması laızm senın teorıne gore haksızmıyım ?
01 Yorumla
Soran+1 yılfarklı şeyler konuşuyoruz...piç demedim amaç öyle mi görünmek dedim..benim teorime göre (sözde) insanlar 2 ye ayrılır o zmn deri ceket giyenler ve giymeyenler...
Bana sorarsan sende saçmalık var , buna dikkat çekip sinirlenmek az kişinin yapabiliceği gereksizliktir diye düşünüyorum , ayrıca önyargılarını öldür
13 Yorumla
Soran+1 yılaz kişinin yapacağı bi gerekliliği yapıyorum her gün gördüğümüz onlarca insanın acınası özenti hallerinden bahsediyorum bendeki olmayan saçmalığı bi soruyla çözebileck zekaya sahip olmadığını düşünüyorum ve son olarak küçük ve saçma önyargıları öldürmekle vakit harcayamıyacagmı düşünüyorum..
Soran+1 yılözenti hale gelmiş şeyleri değil kişileri eleştiriyorum..ezikliğin kime ait olduğunu söylememe gerek yok..tartışabilen gelsin tartışalım kimin ezik olduğu ayyuka çıksın..senin mantığına göre insanlara eleştiri yapan herkes ezik..
Bende deri ceket giymeyi seviyorum tarzla alakalı gayette efendi bir duruşum vardır.Erkeğin saç uzatması küpe takmasıda bana ters geliyor ama gördüğümde yadırgamıyorum.
00 Yorumladeri ceketi herkes taşıyamaz...
taşıyana çok güzel yakışıyor..deri ceket hastasıyım.313 Yorumla
Soran+1 yılal işte bi özenti daha
Soran+1 yılderi ceketle olack imajın içine ediyim...(senin için söylemiyorum bunu )
Soran+1 yılbi de dolmuşcu mahalle abilerindeki demirbaşlardan... minibüse doğru yürürken, sol elini ceketin cebine atar, çıkarırken bileğinde siyah ve kocaman boncuklu tesbih beliriverir. sonra da, kapıyı açar, yumurta topuklu ayakkabısını minibüsün lastiğine atıp, içeri zıplar. o sıra ceket düşer gibi olur omzundan. hiç elini kullanmadan, omzuyla şöyle bir silkelenip, ceketi yerine oturtur...
Soran+1 yılhey gardaşım benim :D:D bişeyi asla herkes giyiyo moda diye giymem
Soran+1 yılherkesin tercihine saygı duymuyorum bana göre saçmalık...''ben beğenirsem giyiyorum '' ama bu düşünceye bi itiraz söz konusu olamaz..
Soran+1 yılbunun için bi istek doğmadı bende zaten gerek de kalmadı hergün gözüme sokuyolar saolsunlar :)
acınası haldeler bakınca belli ediyolar kendilerini
Sanırım deri ceketlilerle pek iyi anıların olmamış.
15 Yorumla
Soran+1 yıl6. hissin baya kuvetliymiş
Soran+1 yılderi ceketlilerin hiç birini sevmiyorum kardeş huyuna bakmam yani
Soran+1 yıltamam ben istedim sevmiyorum işte..yanlış onun yanlışı banane ben müdahale ediyim onun da şeyinde olsun demiyorum ki
piç de ne demek oluyor.senin etrafında piçler giyiyorsa bunu herkese maal etme.Benim babam da giyer.
00 Yorumla
+1 yılderi ceket hoşuma gidiyo ama herkese de yakışmıyor. fizik lazım, omuz lazım, boy lazım...
10 Yorumla
+1 yılderi mont giyiyorum. o tabir ettiğinden de değilim . sevdiğim için giyiyorum sadece. Bu gibi konularda genelleme yapmadan ve küfür kullanmadan soru sormalısın.
00 Yorumlamoda diye yakışmayanı giyen salaklara sinir oluyorum.ama yakışıyorsa da gyisin tabi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya bi de bimde 99 tl ye deri ceket satılıyomuş :D:DDDD çoğu ordan alıyo muhtemelen hayvanın derisi islami usullere göre ceket haline getirilmştr :D tavuk dersinden mi ne derisindense artık
Soran+1 yılya sorma gıcık oldum..herkes giyiyo diye giymişler.. üstlerine atlayıp yırtasım geldi bugün :D
Alakanı sevmedim.
Bende deri ceket giyiyorum, zevk meselesi.11 Yorumla
Soran+1 yılerkekler için kullandım
Ne Alaka Şimdi İsteyen İstediğini Giyer. İnsanların Kıyafetine göremi değerlendiriyosun ne amaçla giyiyor diye hayretr bişey
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları kıyafetine göre değl kıyafeti insanlara göre değerlendiriyorm..Ortaya çıkan sonuç : herkes millet giyiyo diye giyiyo birbirine özeniyo yani..bu arada (çoğu da sahte )
Gizli Üye(36-45)+1 yılderi ceket nadiren giyerim
annem ben daha doğmadan ölmüş
piçlik konusunda da, ömer çip filmini tavsiye ederim :S01 Yorumla
Soran+1 yılonu izledim
Deri ceket giydikleri icin bir amaclarimi olmali ? isteyen istedigini giyer
15 Yorumla
Soran+1 yılbunun cevabını önceden verdim uğraşamıyacam
Soran+1 yıluğraş dede bi uğraşıyım nolur
Soran+1 yılumudumuz şaban işte :D düşün artık
+1 yılyakısıyorsa giysin:)) herkes giyiyor diye giyerse ayıp eder:)
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
motoruma atlarım... derıyıde gıyerım.. pic mi dersin bılemem ama sen kendını geliştr derım
026 Yorumla
Soran+1 yılmotoruma atlarım deriyi giymem pic mi demem öyle bi görüntüye bürünmeye çalışmış kendini geliştirmeye herkesin ihtiyacı var derim
Soran+1 yılnoluyo lan :)) bi dakka bi dakka tırsdım şimdi sen kimsin?
Soran+1 yılbiz senle ne ara konuştuk bu nası bi hafıza vay arkadaş
Soran+1 yılbu arada 2 miz de avcumuzu yaladık:)
Soran+1 yılben de senin gibi diyodum yoksa çıktığı çocuk sen misin:D ?
Soran+1 yıl2 mizde derken öbür çocukla benden bahsettim eheueh hay allah sinirim bozuldu :D
Soran+1 yılyok öyle değl hatunun çıktığı eleman bölümün hatta okulun en malı kız oğlanın tasmasını almış eline parasını yiyo şimdi e tabi bizimde verilmiş sadakamız varmış
Soran+1 yılbiraz öyle oldu valla..bunu hiç görmek istemezdim hoşuma gitmedi ama gerçekler işte.. o kıza hiç konduramamıştım
Soran+1 yılzaten konu kpanmış durumda kızı gördüğüm zaman kaçıyorum resmen...o çocuğa yaptıgını bi de bana yapsaydı keşke
Soran+1 yıltamam bunu ona sorarım adı da benziyo biraz
Soran+1 yılonu buna neden bağladın ?bak ne güzel efendice konuşuyoruz işte :D:D
Soran+1 yılöyle picliğe can feda :)):
Soran+1 yılyaaa robin van persie
+1 yılDeri ceket giyen erkekler bence çok hoş oluyor bence,bazılarına çok yakışıyooor :D
00 YorumlaAlakası yok bazılarına çok yakışıyo bence seviyorum ben.
00 YorumlaDeri ceket erkeğe ayrı bir hava katıyor. Beğenirim.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir amaç için mi giyiliyor deri ceket.
13 Yorumla
Soran+1 yılsen amaçsız yere mi giyiniyosun şu söylediğin lafın saçmalığına bak
- +1 yıl
Allah aşkına bende deri ceket giyiyorum sorduğun sorunun saçmalığına bak sen.
Soran+1 yılsenin giydiğini anladık zaten yorumundan..sorduğum soruya bakıyorum bi de sana mantık sınırlarını aştığının fartkındayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence deri ceket erkeklere yakışıyor. hem bu sene moda :)
00 Yorumla
+1 yılhyr bu senenin modasıymış
00 YorumlaGerçekten yakışanı var,sırf moda diye giyeni var.
00 Yorumla
+1 yılimitasyon onlar:D gerçek deri pehhhhhhhhhh
00 YorumlaDeri ceket ayrı bir hava katıyor bazısına mama mia
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gidiyor benim.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. sacma bi bağdastırma
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam sen bağdaştır diye sordum
+1 yılHayir, ne alaka?
03 Yorumla
Soran+1 yılevt senden alıyım
- +1 yıl
Hem moda, hemde gayet $Ik duruyor bence
Soran+1 yılmoda diye çuval verseler içine gireceksinz..önüne gelen giymiş motosikletci gibi geziyo ortalıkta hepsi de siyah bari kahverengi giyinde bi farklılık olsun
hoşlarına gidiyordur
00 Yorumla
+1 yılModa.
013 Yorumla
Soran+1 yılgeç
- +1 yıl
Nedeni bu işte, piç miç ne alaka?
Soran+1 yıl2 üstteki yoruma bak
- +1 yıl
Hmm, herkese yakışmıyorsa niye giyiyorlar diyorsun. Onu bilemeyeceğim.
Soran+1 yılmoda
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılişte o yüzden geç diyorum tekrar başa saralım mı?
- +1 yıl
Ben ''modadır, giysinler'' demiyorum arkadaşım. ''Moda'' diye giyiyorlar. Onları giyme nedeni bu.
Soran+1 yılonu anladık çok şükür gerizekalı değiliz...sen niye üstüne alınıyosun ?
- +1 yıl
Üstüme mi alınıyorum? Hangi cümlemden çıkardın bunu? Ki deri ceketten nerdeyse nefret eden biriyim?
Soran+1 yılmoda olduğu için giymelerini savunuyosun demedim sana ama sen kendince böyle bi düşünce çıkarıp açıklama yapıosun...
- +1 yıl
Hey Allah'ım, tamam arkadaşım sen deri ceket giymeyi seven arkadaşlara karışmayı seven huyunla birlikte kal. Uzadı.
Soran+1 yıluzatma o zmn
deri çeket =piç ?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılp*ç derken?
01 Yorumla
Soran+1 yılboşver sen takıl
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi