Genellikle lise çağları her iki cinste de çeşitli değişimlerin başladığı dönemdir. Lisede giyiminizde genel olarak ne gibi değişiklikler olmaya başlamıştı, örneğin okul eteğiniz nasıldı?
Kızlar, lisede okul eteğiniz de dahil giyiminizde genel olarak ne gibi değişiklikler olmaya başlamıştı?
Benim okuduğum lisede üniforma şartı yoktu. Genel olarak mini etek giyimi, dar pantalonlar, transparan tişörtler, açık omuzlar gibi erkekleri etkileme ve sevgili bulma çabasındaydik... Yani günden güne daha özenli ve bakımlı birine hal alıyorduk. 😁 Komik ama gerçek 😄
Ben de hep kısa etek giyerdim. Diz kapağından 1-1,5 karış yukarıdaydı boyu. Ama ben hiç eteğimi katlamadım, hep böyleydi. Aldığım gün o boyda kestirmiştim. 😎
Ben liseyi 4 Farklı okulda okudum biri ticaret meslek biri kız meslek erkek meslek teknik lise her birinde ayrı oldum. Ticarette ot çöp ne varsa bulaştım. Kız meslekte ıslandım erkek meslekte Muş’ta ile gezdim teknik lisede duruldum
Benim dizin hafif üstündeydi bizim okulda disiplin coktu gömlek kravat falan saçları bağlama gibi şeyler ceket giymeye kadar. Zaten lisede hiç sevgilim olmadı. 😂
kravat gevşek gömleğin içine tişört etek kıacık belden katlanmış rimel eyeliner kafada renkli renkli tokalar pleri bileğe bağlanmış convers broş dolu yandan asmalı anta
Pantolon mu! Bir bayan için giyimde facia tek kelimeyle pantolon. Şunu bir anlayabilseniz, pantolon bir erkek giysisidir özünde, çok net ve hiçbir zaman diğer bayan giysileri gibi kadınsı ve güzel olamaz.
Hmm anladım siyahçısın sen. Peki bu kadar mini bir etekle siyah ince çorap giydiğinde dikkat çekmiyor muydu çok, okuldaki çocukların tepkileri nasıl oluyordu?
En İyi Cevaplar