Uzun bacaklı kadınlara elbette ama daha detaylı sorarsak. :)

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mini etek giyenlere öyle pantolon üstüne giyenlere yakışmıyor ayrıca bu kısa boylu ya da uzun boylukla alakası yok bacak boyuyla alakalı. Uzun bacak kısa boylu insanlarda da var..
Isabel Goulart'a
*Gecen bol olsun.*
Valla resimdeki diz üstü çizme değil latex pvc çorap ve onu hangi bayan giyerse giysin benim kalbim çarpıyor en hızlısından
Evet öyleymiş :)
😀😀 resim atarken daha dikkatli ol bundan sonra 😀😀
Cevap
113Cevap
Valla ben kendime yakıştırıyorum başkasının ne düşündüğüde umrumda değil
Tatlım her kadında sendeki gibi bacak yok😉 dehşet durmuş sende
Kızın sırf bacak boyu benim komple boyum kadar, resmen komplekse girdim😵
@-S-a-h-r-a- O zaman sen giyme bacım bırak taşıyabilen giysin 😄
Uzun boylulara yakışıyor ama son yıllarda fetiş malzemesi gibi göründüğü için pek tercih eidlmiyor şahsen ben sevmiyor ve giymiyorum. Herkesin gözü üstümde gibi hissediyorum :(
Bence güzel kombinleyen herkese... Kısa ve kalın bacaklılarda giysin, milletin ne diyeceğine bakmadan giysinler. Şu tarz insanları kısıtlayanlardan nefret ederim.
Ben kime yakışmadığını biliyorum. Bodrumda Katamaranda Mustafa Sandal konserine gitmiştim. Orda dansçı bir gay giymişti. Ona hiç yakışmamıştı.
Bir de tombik bacaklı hemcinslerime yakışmıyor.
1.65 üstü kadınlara yakışıyor. Birkaç kısa boylu arkadaşımda cidden kötü durdu. Kısa boylular bacaklarını mümkün oldugunca inceltsinler. O zaman yakışabilir biraz. Ve daha uzun boylu dururlar
Minyonlara olmadığı kesin , beline kadar çizme 😂😂😂 Uzun bacaklıysa ve mini etekle giydiklerinde etkileyici duruyor.
uzun boylulara yakışıyor elbette ama çok zayıf bacakları olanlara yakışmıyor bolluk potluk olunca kötü görünüyor
uzun bacaklı ve fıt vücutlu olan herkese yakısır. ama kombını guzel yapmakta onemlı
böylelerine !!
Gündelik icin fazla iddialı, cok fazla sexapelitesi var özel zamanlarda ve min 170 lik kadınlar giymeli sadece.
Zayıf, bacak boyu uzun ve tarzı daha keskin kişilere.. ya tam feminen giyinmeli ya da tam sert çizgilere sahip bir tarzı olmalı
mankenlere yakışıyo. allah aşkına herkes giymesin :)
Model fotoalrında görüpte kendinde de aynı duracağını sanan kızlar giymesin lütfen
Uzun boylu ince bacaklı uzun saçlı güzel kadınlara. Onlara hemen hemen her şey yakışıyor ✩
Brlki kısa boylulara da yakışır bir şort ve kilotlu çorapla.
herkes uzuna yakisir demis ama benim boyum 1.72 asla yakismiyor 😂
Bana yakışıyor benim bile hoşuma gidiyor, seviyorum öyle giyinmeyi
Birinci şart bacak uzun olacak haliyle boy da uzun olacak, kısa olanlar giydiğinde kendini göstermiyor
Uzun boylu uzun bacakli at gibi kızlara yakısıyo yani bana skshdks
Bence her kadına yakışır. Çelimsiz kadınları Seksi kadınlara çeviriyor şu çizme denen meret
Ben giyince penguen gibi olurum heralde. 😂😂 hevesim de yoktu zaten iyi oldu ahah
uzun hatta sütun bacaklılara yakışıyo. Kısalar ve kalın bacaklılar giymesin mümkünse komik duruyo.
Hadiseye yakıştırıyorum o fizikte olanlara yakışıyor
Ben giyersem vücudumun yarısı çizme oluyor. O yüzden benim boyumdakiler giymesin, yakışmıyor.
😂😂😂😂😂😂
Uzun boylu olan, beyaz veya buğday tenlilere yakışıyor.
Yakistigi kadin sayisi cok nadirdir. Bircok Turk kadinina fiziksel ozelliklerinden dolayi yakismamaktadir. Ayrica bu cizmeleri ne ile kombin ettiginiz cok onemlidir 06 calisani gibi de gorunebilirsiniz bu noktaya dikkat.
Bacakları uzun ve biçimli olan her kadına yakıştığını düşünüyorum. :):
Uzun bacaklı çarpık-ayrık ve kalın bacaklı olmayan kadınlara.
Zayıf uzun boylu kızlara daha doğrusu bacak boyu uzun kişilere
ince bacaklılara kalınlarda kötü duruyor rihanna giymişte berbat zayıfkennonda cok guzel duruyodu
@baharyldz kiloyu moa yapacak
Uzun bacaklı olmak gerekiyor. Bacakları kısa olanlar kesinlikle giymesin.
uzun bacaklı ana öyle zayıf olmayacak mesela 170 boy 55 kikı gibi diyelim çırpı olmayacak yani beyaz tenli olacak bir de
Bacağı asiri kalin olmayan uzun boylu kadinlara tabiki
Bence kendisine yakıştığını düşünüp giyinen herkese yakışıyordur.
Uzun boylu kadınlara yakışır ama ben giymeyi pek sevmem.
kıyafeti uygun olan herkese yakışır giyinmesini bildikten sonra yakışmıyacak diye birşey yok kıza ya da uzun fark yok bence
Uzun ve zayıf olanlara diğer türlü kotu dueabiliyor
Tabiki uzun bacaklı kadınlara aksini söyleyen saçmalar net.
Bunu giymek için mini giymek lazım ki minide hiçkimseye yakışmaz haliyle bu da
İnce bilekli ama bacakları kürdan gibi olmayan ve kalçaları şekilli ve büyük olmayan kadınlara
Zayıf uzun boylu bacakları düzgün bayanlara ki bizim toplumda az bunlardan
Genelde çarpık bacaklı kızlar kamuflaj olarak kullanıyor
En çok kime yakışıyor bilmem ama en çok abazalara yarıyor
Çarpık bacağı olanlar giymesin ya bide kalın bacaklilar
Bacağı boru gibi olan kızlar giyiyor ya komedi oluyor ya :)
bence yakışmıyor kimseye çok gereksiz rahat olduğunu da sanmıyorum ama müthiş bir fiziğin varsa ve özgüvenin tavansa sana her şey yakışkr
170 den kısalara kesinlikle yakışmıyor uzun boylu ve uzun bacaklı kızlarda muhteşem duruyor tabii mini etek şart bu çizme için
Neden aklıma direk ingilizce hocaları geldi😀
hahaha bunu diyen 2. kişisin :D
bu bence sadece fantezi açısından hoş görülebilir yoksa pek şık olduğu söylenemez
Kısa boylular giymesin saksıya ekilmiş çiçek gibi geziyorlar :D
Ahaha 😂
Hiç bir türlü yakıştığını düşünmüyorum
İnceee ve uzun bacaklı bayanlara NETTTT❗️❗️❗️
Kalın bacaklılar giymesinde.
Uzun boy ve kum saat vucuda yakisir.
170 180 arası boy + uygun kilo = 😍
Dolgun bacaklılara da yakışıyor bknz. Hadise
Uzun boylu bacak kısmı düzgün basenli olanlara
Kısalara yakışmadığı kesin
Uzun bacaklı kızlara tabini
Vamp kadinlara yakisio