Renk uyumları nasıl olmalı nasıl bir tarza sahip olmalı bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Herkezin rengi zevki farklı. burada 100 kız yorum atsa 30-40 farklı stil ortaya çıkar... ama marka ya kimse Hayır diyemez. sade de olsa marka coolluk tür. misal bir Lacoste çoğu kişi nin dikkatini çeker... tabi marka demek para da demek. kisacasi para gerisini koyver.
Ben oyle herkezin giydigi herkezin sevdiği biseyi sevemiyorum
Zengin olunma dan Türkiye de cool olunmaz zaten
CoolL erkek nerde olursa olsun gözlerinin örtüsünü kullanmalı. bir erkeğin örtüsüdə göz kapaklaridir bunu kullanıp hatununa sadakat gosteriyosa isterse üzeri pejmurde olsun aslan gibi aslandir benim gozumde coollun kralidir.
Cool un açıklaması da bu zaten
Ağır ama karizma biri yani spor aynı zamandada ağır biri olmalı
Hmmm
Cevap
11Cevap
açıkçası ben erkeklerde daracık tayt gibi pantolon hiç beğenmiyorum bide üzerine kısa birşeyler giymesini beğenmiyorum yani
Ben dar bilek paça giyerim ama çok dar degil tabiki
Cool diyorsan çok göze batan rengarenk şeyler giymemeli. Uyum olmalı. Tabi karakter ve davranışlar da önemli.
Göze batan derken şu kombin gibimi siyah pantalon yesil kazak kahverengi kaban gibimi
Yok mesela çok göze batan bir kırmızı ya da pembe gibi renkler kastım. Benim aklıma cool diyince ağır biri geliyor ama klasik değil, farkını belli eden.
Isyan ederken bile o renkleri bile giymem şu an ustumde hayal ettimde kusmak istedim
Önemli olan ama önceden de demiştim, hal ve tavırlar. Giyim sonrasında gelir.
Bro cool bir adamsan, kendi tarzını oluştur, bunlara kulak asma en iyisini kendin yaparsın nasıl rahatsan, şıksan bu
Ben kendimi cool buluyorum ama butun kıyafetlerim siyah beyaz şeklinde
Benimde öyle dostum ama seviyorum kıyafetlerimi, bana göre ben coolum bir başkasına göre değil, milletin düşüncelerini takmam
Aynn öyle haklısın
Lan millet için ne gıyınıyorsun sana rahat ve yakışanı giy sıktır et milleti
Ben dar giyinen bir insanım ve giyimime dikkat ederim ama yazın kız sortlarını tercih ederim kot tarzında tabi
Ağır takılmalı yeni moda çıkmış kızlar gibi dar giyiniyorlar hadi onların göstereceği bir şey varda senin amacın ne
Buda çok varoşluğa kaçmış. Ne bulduysa üstüne geçirmiş.
Coolluk dediğiniz olay kişinin kendine yakışanı giymesidir o kadar.
lmfao baya cool bence
Cool luk davranışla olmuyor mu😂
Tabiki en basta davranisla oluyor ama bir giyim tarzida olmalı😉
Haklısın galiba
Üzerime yakışan neyse onu giyerim cool giyinmekle olmuyor
Turuncu pantolon giymesin mümkünse ıyy.
görseldeki ayakkabıyı GIYMEZSE tarz olabilir.
cool erkeğin özel bir giyim tarzı yok. yakışanı giy. coolluk bir tavır meselesidir.
Bunları bende biliyorum
Bu tarz giyinmesin yeter
Sen azeri misin?
Cool mu olmak istiyorsun? Süvari ve Mavi derim
Ağır takilmali bence 😂
Benim kendime agir bir tarzim oldugumu dusunuyorum
Ne güzel
Resimdeki gibi değil de kendine yakışanı
spor giyinmeli kardeşim
Zıt renkler biribryle uyumlu olr
Zıt renkler derken ornek verirmisin
Fotoğraftaki gibi Olmasın ne olursa Olsun