37 gr ağırlağında çok hafif, sıkılaştırıp, daha dolgun ve daha dik gösteriyor. Ben yeni bir şeyler ararken rastladım ve şimdi çok memnunum. Dekolteli kıyafetler içinde de harika oluyor.. straplez sütyen kullananlar çabuk alışabilir. Benden başka alıp kullanan var mı merak ettim. Var mı? ya da yeni duyup kullanmak isteyen? Belki buradan angel bra sütyen kullanıcı yorumları alabiliriz.
Ecemm3040 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir ev arkadaşım var Esma, ilk onda gördüm o böyle yeni çıkan şeyleri almayı kullanmayı çok sever. İlk başta önyargıyla yaklaştım hatta saçma geldi kafam almadı. Nasıl askısız durur düşer mi kafamda bu sorular vardı. Görüntü olarak güzel onda sorun yokta kafam karışmıştı.. Arkadaşım iki tane almış Denememem için siyah olanı bana verdi bir kaç gün sonra vazgeçilmezim oldu. Göğüslerim çok büyük olmadada biraz sarkma da vardı bende bunu kullanınca o da pek kalmadı.. Dikleştirme, dolgunlaştırma toparlama özelliği sayesinde oldu bütün bunlar.. Gerçekten kendi başınıza kullanım öncesi ve sonrası yapın resminizi çekin farkı görürsünüz harika bir yenilik bayıldım.. Şimdilik iki tane de ben aldım. Herkese tavsiye ederim. Alın deneyin sonra zaten vazgeçilmeziniz olucak zaten..
1) UpBra 2) AngelBra 3) Victoria's Secret *Gecen bol olsun.*
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hic iyi degil ben aldim kuzenimin dugununde elbisemin icinde kullandim 6 saat sonra o icindeki kisim resmenn göguslerime dövme gibi kaldi tavsiye etmiyorum
Günaydın. Daha dolgun ve dik gösteriyor bunu yaparken de sıkmıyor harika yani.. ben normalde sütyen kullanamazdım hem sıktığı için hem de biraz küçük olduğu için şimdi çok memnunum..
@Ecem30403050 tesekkurler malum buyuk beden normalde bile problem iken bu nasil olur onu dusunuyorum daha oncede gormustum denemekte fayda var :)) askili bir sure sonra iz yapip boyun agrisi yapiyor
Aynen kesinlikle Siyahı ve ten rengi var; benim bildiğim sadece şimdilik. Ülkemizde çok bilinmiyor. Daha çok kullanım olursa daha çok talep edilir yerli üretici de bu tarz sutyen üretir renkli vs daha da çok yaygınlaşır diye düşünüyorum
Görünüş olarak dersen her türlü gayet iyi ve çekici. Göğüsü iyi sararmasını soruyorsan o da bence çok iyi.. Tavsiye ederim sende al kullan.. @_Merveoffical_
Gayet rahatım ben... Yapiskanli bir defa nasıl kaldiacak askisiz ise yaramaz bence şahsi fikrim bu haaa bir özel günde bol dekolte kıyafet giyilecekse iyi bir alternatif olacaktır onun haricinde kullanışlı bulmadım paramı vermem. Tabii sizde reklam yapiyosunuz övmeniz gerek saygı duyarım size de tabii ki
En İyi Cevaplar