Renklerim cinsiyeti yoktur; erkek adam ağlamaz, erkek adam çok gülmez, erkek adam bacak bacak üstüne atmaz, erkek adam eve para getirmekle yükümlüdür gibi kalıplardan nefret ederim bir insan cinsiyetini kendi seçmez erkekler özgürdür belli kalıplara sokulmaz isteyen pembe tayt giyer isteyen kot pantolon isteyen mor pantolon giyer bu kimseyi ilgilendirmez ve evet erkek adam her şeyi yapar renkli pantolon da giyebilir
Renklerin cinsiyeti yoktur, fakat kadınlar dünya üzerinde güzel olan herşeyi sahiplenmişler, mor kırmızı pembe bunlar çok güzel renkler fakat kadınlar sahiplenmiş bizim rengimiz diyerek, ne hakla? Kuğu gibi olmak bile denince bile kadın geliyor akla kuğu çok güzel olduğu için. İşin diğer yanı erkeklerin en sevdiği renkler kırmızı mor pembe'dir o yüzden bu renkleri giyen kadınlara fazlaca bakarlar o renkler hoşuna gittiği için, giymeye giyebilir fakat yakıştırmalı bu resimdekiler renkten ziyade uyumsuz giyinmişler rüküş.. O üsttteki erkeğin pantalonundaki rengi herhangi bir kadın giyiminde kullansan yine kötü olur rengin tonu çok kötü çünkü ya da Kırmızı takım elbise mi olur? Olmaz tabi. Renkleri modellere uydurduğunuz sürece erkeklerde her rengi giyebilir.
Moda diye İskoç Eteğini sürseler piyasaya onları da giyecek zihniyet hazırda bekliyordur. Yoga taytı erkekler modası da çok beklemez. Okadar da abartma dersen git 2 adet aynı cins ama farklı renk ayakkabı al sağına ayrı soluna ayrı renk giy üstüne combin yap paylaş o gereksiz instagramda ertesi gün trend olmazsa serçe parmağım diyetimdir.
Abi şu erkekleri örseleyip kısıtlamaktan toplum baskısına maruz bırakmaktan vazgeçin artık yok “erkek adam ağlamaz” “erkek adam renkli şeyler giymez “ diye diye odun ettiniz bu herifleri sonra da “ sevgilim bana sürpriz yapmıyo “ “sevgilim bana beni sevdiğini söylemiyo duygularını belli etmiyo” böyle yaparsanız öküz yetişir toplumda şu erkekleri bir rahat bırakın isteyen istediğini yapsın pembe giyen güzel kardeşim olmuyo
delikanlı adam gimez, erkek rengi bellidir, lacivert, siyah, krem rengi pantolondan başka bir renk giymez, o daracık paçalı babet çorabı giyen hawai desenli kardeşim gömleği giyen elinde iphone uzun parliement cüzdan araba anahtarı kombiniyle nargile cafede türk kahvesi - nargile içerken "ben mekandayım siz nerdesiniz pelinsu"modunda olan baba parası yiyen yvşaklar giyinir sadece...
Renkli pantolon severim. Hatta düz kot ya da benzeri, herkesin giydiği standart giyimleri tercih etmem. Ama paylaştığın görsellerdeki gibi göz tırmalayacak şekilde değil, bildiğin adam gibi yakışır halde giyerim. Bugün alt üst komple kırmızı bir giyim tercih ettim. Yeşil, fantastik mavi ve turuncu pantolonlarım da var. Aykırı görünmüyor.
Adam dediğin giyim kuşamından değil konuşmasından ve hal hareketlerinden belli olur isterse eflatun pantolon giysin bir önemi yok iş dış görünüşte değil kafada bitiyor. Yakışma konusuna ayrıca gelirsek herkes taşıyamaz kişiden kişiye değişir bence. Mesela gidipte bı kıraathanede oturan dayıya kırmızı pantolon giydirsek olmaz öyle düşünün.
fiziğe baglı. kadın gibi kalçalı ve yaglı vucutlar muumkunse cuval giysinler. :D acımasız oldu biraz ama. en yakışanı bulamayabilirsiniz de. hiç yakışmayanlarıda giymeyin kardeşiim. gözlerim kanıyo. he ama vcut yapısı duzgundur orta kaslı veya fittir ne giyse yakışır.
Böyle yerlerde, balo, podyum, gala falan sırıtmaz hatta Kenan İmirzalıoğlu bile doğal durur.. ama gelsin bizim mahallenin marketinden alışveriş yapsın, kahveye girsin çıksın yüzüne gülerler, aklını alırlar, hunharca dalga geçerler ağlayarak gönderirler.. :)
Gözüm kanadı resmen ya. Bu nasıl bir eziyettir. Erkek dedgin ya lacivert ya siyah ya gri takimini giyer yikar gecer ortaligi ya. Hatta kotunu giyer uzerinede bir thsrt ohh miss. Boyle seylere gerek yok ya. Resimdeki renkler iğrenç ayni zamanda da tuaf bir sekilde komik yani
Şimdi şöyle konuya bir açıklık getireyim. Öhöm öhöm... Nasıl ki bir erkeğin bir kadının giyinişine yahut etek boyuna/dekoltesine yahutta makyajına karışma gibi bir lüksü yoksa bizimde beylerin giyim ve kuşamına laf etme hakkımız yok. Yani demem o ki ballar; Herkesin hayatına kimse karışamaz. İyi aksamlar😊🙌
Erkek kadını eleştirir, kadın erkeği eleştirir. Sonra erkekler niye böyle ya da kadınlar niye böyle. 🤔😂😂😂 Erkek adam giymez pembis kırmızı v. s renkler erkek adamın rengi belli. Gerçi renkler ve zevkler tartışılamaz herkes kendine yakıştırdığını giyiyor2.
Bu renklerin kadına göre ya da erkeğe göre olduguna kim karar veriyor? Şu çağ öncesi moddan bir çıkın rica ederim. Erkekte kadında istediği her renkte kıyafeti giyebilir. Giyemez demek, psikolojik bir baskıdır hatta şiddettir.
Anlatım bozukluğu yapmışsın sanırım. Toplum içinde renksiz (şefaf) pantolon giyen adamı döveriz. Belirli bir ahlak kuralımız var. Sıcak renkleri (Sarı, kırmızı, turuncu tonları) erkek adama yakıştırmıyorum. Soğuk renkler yakışıyor
Erkek adam renkli giynimez Erkek adam aglamaz Erkek adam pembe giymez Ne bilim daha neler Biride demiyorki Erkek adam yalan söylemez Erkek adam aldatmaz Erkek adam sevdimi bikere sever Erkek adam ADAM dir
Bana göre hayır, giymemeli ama giyenler de var, tabii ki giyebilirler. Giyene de "niye giydin?" demem ama sadece küçük bir tavsiye verebilirim. Severek giydikleri, aşırı açık renk pantolonlar hoş durmuyor.
Ben giymiyorum renkli pantolon sevmem ama burada kızların giymesinler ya ıyy çirkin oluyor demesini anlamıyorum ünlü bir erkek giyse ne kadar harika bir seçim der benim ülkemin vatandaşı giyse ıyy ne kadar çirkin der çelişki
Tabikide giyer ama adamlığı pantolon rengine göre dartmak bence yanlış ha şöyle soruyorsan mesela erkeklerin renkli pantolon giymesini nasil buluyorsunuz deseydin uygun bulmadığımı yakistirmadigimi söylerdim 🖖
Bu renklere bakınca insanın 'Aman giymesin!' diyesi geliyor ama rengarenk bir gardırobum olmasına rağmen ben bile hiç bu kadar parlak renkli pantolon giymedim. Adamlar resmen migren tetikleyici pantolon yapmışlar. :)
Erkek adam diye baslayan cumle kuran her kadin, kadin dediginle baslayan cumlelere mahkumdur. Bu iki sivri cumleyi kullanan herkesi kotu niyetli bulurum.
Koyu yeşil, hardal sarısı ve bordo renkte pantolonlar giymeyi severim ama bu görsellerdeki renklerden ziyade kombinler çok kötü, yakışmamış pantolonlar.
Erkek dedigin ağır giyinir. Bunlar ne böyle maymun gibi. Bir de yapışık pantolonlara da çok gicik oluyorum ben. Su bilekten olanlara da yirtiklara da..😒
Hep ayni tip giyim tarzlariyla karsilasmaktan goz felci gecirecegiz. Bu kadar isiltili, canli renkler olmasa da evet erkek adam renkli pantolon giyer. Uçlarda dusunmeyin bir seyi de.
Erkekler istediğini giyecek siz bakmamayı öğreneceksiniz. 😀 Tıpkı bizler nasıl istediğimizi giyebiliriz ve onların bizi yargılama hakkları yok, bizim de yok. 😊😇
En İyi Cevaplar