Kızlar en çok hangi külotlu çorapları tercih edersiniz? Külotlu çorap giydiğinizde nasıl hissediyorsunuz?

20-30 tane külotlu çorabım var. En çok 40-50 denye civarı opak olanları seviyorum. Özellikle Penti külotlu çorapların vücuda dokunuşu muhteşem. Bel ve popo bölgenizi çok iyi sarıyor ve harika dokusu sayesinde bütün gün içinizde külotlu çorap olduğunu hissediyorsunuz. Vücudunuzu sarışı ve dokusu çok feminen hissettiriyor. Ağ bölgesi de çok rahat (naylon ağlı). Bütün külotlu çoraplarımı mağazalardan tezgahtar kızlara kendime aldığımı söyleyerek ve kabinlerde giyerek aldım. Zaman zaman şaşırıp gülenler de olsa da genel olarak bir sıkıntı yaşamadım :) Ama tezgahtar kızlara danışıp kabinde giydiğim külotlu çoraplar üzerimdeyken kızların fikrini almak müthiş zevk. Bazen onların yönlendirmeleriyle alışveriş yapıyorum.
Ama en zevklisi külotlu çorap giydiğimde, giydiğim çorabın aynısından başka bir kadında gördüğümde o kadınla ayak, bacak ve popolarımızın aynı hissettiğini düşünmek. Kızlar gerçekten çok şanslı, vücuda dokunuşuyla bu kadar seksi ve feminen hissettiren başka hiçbir kıyafet yok...
Kızlar en çok hangi külotlu çorapları tercih edersiniz? Külotlu çorap giydiğinizde nasıl hissediyorsunuz?