Bir kız güzelse ne giyerse giysin yakışır mı? Az önce bir kız gördüm ilk dikkatimi giydikleri çekti ne kadar kötü giyinmiş diyecektim ama yüzünü gördükten sonra bütün düşüncelerim uçup gitti. Bir kadın bu kadar mı güzel olur dedim kendi kendime simsiyah saçlar porselen gibi bembeyaz ten renkli göz kadın halimle hayran kaldım erkekleri düşünemiyorum bile. 😀 Kıskandım sanırım..😒#Mademoiselle88♥️
Bu Nasıl Bir Soru Abi Ne Çuvalı Burası Türkiye Yurt Dışında Giyse Moda Olur ki Örnekleri Var Mesela Marlin Monro Giymişti Ve Eskiden Büyük Buhran Dönemlerinde Bildiğim Kadarıyla Yanlışım Varsa Mağzur Görün Millet Elbise Alamayıp Un Çuvallarından Elbise Yapınca Bunu Gören Fırıncılar Çuvalları Desenli Çıkartmışlardır Ve Türkiyedesin Kadın Kese Kağıdı Giyse Sakal Bıyık Bıraksa Yine Güzeldir :D :D
Hayır bu önerme kesinlikle yanlış. Bir kadının fizik şekli ona neyin yakışacağını belirler. Vasat bir kadına yakışan bir elbise, çok güzel bir kadında kötü durabilir yani.
Eski çalıştığım şirkette yazın festival düzenlenmişti. Çuval yarışında şirketçe yarıştık. Orda bu deyimi bizzat yaşadım. Güzel bir arkadaşım çuval giydiğinde daha da bir sevimli hal aldı. Hakketen çuval bile giyse yakışır.. 🤓
bir çıtır haklısın.. güzel kadın her zaman güzeldir.. ama yaptığı az ve öz makyajla, giydiği kaliteli ve yakışan bir elbiseyle, güzelliği geçer muazzam olur..
bak misal görseldeki kız, tenefüste uzun eşek oynamış liseli ergen gibi ama güzelliğini etkilememiş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rengi göz ve beyaz teni bende severim ama simsiyah saç güzel değil bence sarı saç daha güzel zaten genelde öyle kızlara sarı yakışiyor çok olmasa da hafif sarışın olmalı
En İyi Cevaplar