Hepsi hakkında "s*ke sürülecek bir gram akılları yok" diye düşünüyorum. Bir insanın saçma sapan ataerkil uydurma bir dinin kuralları nedeniyle saçını bileklerini bile kapatmaya zorlanması akıl işi değil.
Aynı dine mensup erkekler saçlarını örtmek veya bileklerini kapatmak zorunda değil, bu bile düşünen bir beyni sorgulamaya iter. Bir erkek saçı açık, kısa kollu bir Tshirt ve diz boyunda şort ile rahatlıkla dolaşabiliyor.
Bu dinin erkek uydurması olduğunu anlamak için daha ne lazım bilemiyorum.
Ek parantez açmak gerekirse isteyen istediği gibi giyinebilir tabii ki. Benim kimsenin giyimine müdahale etme veya onu giyme bunu giy demek gibi bir durumun yok, olmadı, olmaz da. Sadece bakınca aklımdan geçenleri söyledim. Apaçi tarzda giyinmiş bir erkek görünce nasıl içimden Apaçi/Keko diyorsam böyle türbanlı birisi görünce de içimden "s*ke sürülecek bir gram akılları yok" diyorum. Sadece içimden düşünüyorum yani.
Hayır hiçbir insana saygı duymak gibi bir zorunluluğum yok, bu konuda yanlışın var.
Kimsenin hayatına sözlü veya fiziksel müdahalede bulunmadığım sürece istediğim insanın gerizekalı*, istediğim insanın zeki olup olmadığına karar vermek bana kalmış.
Bu benim saygı duyulacak bir insan olduğum anlamına gelir. Saygı kazanılan bir şeydir, benim saygımı kazanması için bir insanın önce beyninin çalışması lazım.
Senin de çok zeki olduğunu düşünmüyorum açık konuşmak gerekirse. Sorunca gelen cevaplar arasında ferace ile ilgili cevapta kafanın karıştığını söylemişsin. Yani nereye çekersen oraya giden, kafası çabuk karışan fikri olmayan bir insan izlenimi verdin bana.
İnsanın zekasını iki kelime ile ölçemezsin. Benim dinim İslam değil. O yüzden kurallarınıda bilmiyorum. Yanlış şeyler söylememek için bilemiyorum yazıp bıraktım. Herkes gibi bilsede bilmesede konuşan bir insan olmadığım için. İkinci olarak senin gibi düşünmemesi beyninin çalışmadığı anlamına gelmez. İnsanoğlunun bildiği bir şey varsa oda hiçbir şey bilmediğidir. Dolayısıyla belki onların bildiği doğrudur belki bizim. Burda herşeyi biliyomuş gibi konuşman, çok zeki olduğunu kanıtlamaya çalışman doğru değil.
kapali biri olduğum doğru ama Ben her gün o tarz giyinen biri değilim ilaki erkeklerin bakmasi elbis3lere göre değil ki kisilikle alkali bakmalari ayrica b3nim giyimimi kimse yargilayamaz
Herkes kimseye zarari dokunmadigi surece istedigini yapabilir buna kimse karisamaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kün ye fe kün 🙇♀️ Babasının premsesi 👸 Kocisinin pampisi 👰 Allahım çok şükür oldu kocisime kavuştum 💃 Isteyen herkese amin 💁♀️ Ölümüne instagramlarda ortamlarda boy gösteren kız itemleri. Pardon tarzları 😁
Çok şey yazarım aslında da sussam daha iyi, dile getiremediğim sürece düşüncelerimi hayatlarına müdahale etmemiş oluyorum. Sadece gerçekten çök komik buluyorum insanları.
En İyi Cevaplar