Kot etek giyecegim mini, malum havalarda sogudu ve siyah kalın opak çorap ile giymek zorundayım. Topuklu botum da var daha uyumlu ama Adana gibi şehirde mevsim koşulları yüzünden komik kaçar. Ayakkabi bu, birde sade düz beyaz var farklı model. Kararsız kaldım açıkçası. Eğer bu sporu giyersem kırmızı oduncu gomlegimi giyerim. Sizce nasıl?
Siyah kalın opak çorap ve spor Ayakkabi nasıl olur?
Normal dedim ince demedim. Ayrıca herkes istediğini giyer bu sizin haddinize değil vücut hatlarına göre nasıl giyinip giyinmeyecegini kimse size sormuyor. Tek soru çorap ve spor Ayakkabi ilişkisi. Umarım anlamissindir?
Aptal anladik ince olmadini zaten... Bende fikrimj soyledim... Cirkinlesmek icin bu kadar ugrasmayin... Tabi bize sorcsksiniz. Kimin icin giyiniyosunuz... Erkeklere begendirmek icin giyiniyosunuz... Kime ne okuyosun kizim sen..
Pardon ama erkeklere kendimizi beğendirmek için değil, bu nasıl zihniyet ya. Aptal misin Sen? Insan nasıl mutluysa öyle giyinir. Hi ince olmadığını anlamama sevindim desem yalan olur ama ben orada sinirlenme sebebim senin cirkinlesmen. Şimdi uza.
En İyi Cevaplar