Büyül beden pantolon almak istiyorum fakat öyle xl dan bahsetmiyorum. Gerçekten büyük beden satan mağaza bilenler var mı?
Mesela ailenizdeki kilolu bayanlar nerelerden giyinirler?
Mesela ailenizdeki kilolu bayanlar nerelerden giyinirler?
benim annen buyukbeden.com'dan alıyor internetten anlamaz ürünün ismini söylüyor kapıdda ödeme ile yollatıyor ve daha hiçbir sıkıntısı olmadı ürünleri de iyi diyor bir bak istersen link
adil ışık a bakarım; diğerleri elbise ağırlıklıydı ben pantolon arıyorum. Yardımın için teşekkür ederim.
rica ederim .bu markalarım satıldığı mağazada çalıştığım için bilerek cevap verdim size .pantolonları kaliteli ve rahattır .internetten bulamayabilirsiniz ama mağazalarında size uygun modeller bulabilirsiniz .
valla bılmıyorum bayan pantolon var mı ama avcılardan otobusle gecerken bıyer goruom hep buyuk beden xxxxxl yazıyo 5xl kadar varmıs ole yazıo tabelada :)
avcılar ın neresinde acaba?
link veremiyorum, seviyem yetmiyor ama internette senin için şöyle birşey buldum:
superbattal.com/bayan-kat109.html
çok mersi. burayı bilmiyordum.
ben de bilmiyordum, bir bakınıyım dedim sen sorunca :) rica ederim ^^
Cevap
4Cevap
mecidiyeköyde alisamiyen stadından gayrettepeye doğru yürürken yapıkrediyi geçtikten sonra istediğin mağazayı sağda göreceksin
teşekkür ederim yolum düştüğünde bakacağım.
ailemdeki bayanlar https://www.tamustumegore.com/ sitesinden alışveriş yapıyorlar güzel kıyafet seçenekleri var tavsiye ederim.
Instagram hesabın varsa buyukbedenmodasii nı takip et.
LC Waikiki. Ailemde kilolu bayan yok.
Orada pantolonlar 48'e kadar. ben daha büyük arıyorum; teşekkürler.
faik sönmezden alıyorum ben
fiyatlarına baktım 150 tl diyor. Ben o kadar veremem. en fazla 60-70 tl ye bulmam gerek :( Gerçi pantolon gördüm 77 tl idi demin internetten baktım. Yarın bakacağım.
nasıl ıstersen
Battal boy
ee ne olmuş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar