Tesettürlüyüm, abimin nişanında giyeceğim, hangisini giymeliyim. Tarlatan çkk rahat olmadı oturamıyorum malesef, alışkın değilim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Günah değil mi burada onca erkeğe göstermek?
Ortaçağ bir şekilde laik modern yaşam karşısında hava kaçırıyor böyle hehehe
Benim günahımdan senmi sorumlusun işine bak yürü.
Laiklikle günahın ne alakası var kendinle çelişiyorsun.
İkisi çok farklı , ayrıca ben bunu nisanda giyeceğim orda zaten bir ton insan görecek, aynı şey ama sizde boş beyin olduğu için anlamıyorsunuz, yazık..
Bira içmediğimi nerden biliyorsun. tesettürlüler kesinlikle günah işlemez diye birşey mi var. Müslümanım diyip herşeyi yapan da var, kapalı insanlara karşı yersiz bir önyargın var. Bence bundan vazgeçmelisin. Bizde insanız, insan hata yapar. Bira içmem diyosun, zina yapanı da var. Her kapalıda aynı değil , herkesi aynı kefeye koyamazsın
Sen ne kadar hastalıklı düşüncelere sahip iğrenç bir herifin tekisin ya. düşünmek isteyen her türlü düşünür isterse çığlak fotoğrafını da koyar isterse böyle de atar. Ahaha işte sana da öylece bakmak düşer, ha birde çok ötüyorsun az kendi kapının önünde ki çöplüklere bak :D
Zor evet, ama 21. yy da olmak önemli değil, kişinin kendisiyle alakalı birşey. Benim hristiyan olan yabancı arkadaşlarım var. Onlarda kendi dinlerine uymuyor, kendi dini hakkında hiçbirşey bilmiyor. Sadece müslüman olmakla ilgili değil, biraz geniş düşün.
Hristiyan orda lafın gelişiydi. Bu arada laiklikten hiçbirşey anlamadığın belli.
Madem öyle git o şerefsizlere karşı tartışmanı yap. Sende biliyorsun ki bu ülkede birinin taciz etmesi için tahrik edici giyinöesine gerek yok. İsterse insanlar kara çarşafa bürünsünler yinede o pis düşünceleri yedi yirmidört herkesin üstündedir
Rica ederim :)
Kesinlikle tarlatanlı giymelisin. Çünkü midel tamamen kendini gösteriyor diğer türlü çok basit duruyor
tarlatan saçma olur
sen sonuçta nişanlanacak kişi değilsin
Çok haklısın
Cevap
8Cevap
1. Resim daha iyi cok güzel ☺ ALLAH tamamını erdirsin 🤗
Gelin misin sen ya.. ne tarlatani..
Hah ya ciğerim sonunda böyle diyen biri çıktı
Sen cevabını vermişsin zaten. Neyin kafası 😪
Karar veremedim hala
alttaki daha zarif ve hoş duruyor
Tarlatanlı nişanlık gibi olmuş diğer türlü iyi