Moda & Stil Erkekler beyaz boxer giymeli mi? Sert_ERKERK_q Takip Et Xper 2 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İçini belli ettiği için ben tercih etmiyorum ama geçen gün kız arkadaşım beyaz giy bence daha güzel oluyor dedi. Sizce erkekler ne renk boxer giymeli? Güncellemeler+1 yıl erkekler giyinmemeli heralde :D Güncellemeler+1 yıl .. ö. ö Erkekler beyaz boxer giymeli mi? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
misisponçik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Giysinler nedense bu aralar beyaz çamaşır takıntım var ✩ 1 0 Yorumla
seymaaa-aaa Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Siyah bence sevgilim de siyah giyiyor ya 1 8 Yorumla Sert_ERKERK_q +1 yıl en alttaki gibi mi Yorumla seymaaa-aaa +1 yıl Onun beli beyaz ama sadece siyah olcak ya Yorumla Sert_ERKERK_q +1 yıl şu an giydiğim gibi yani :D Yorumla seymaaa-aaa +1 yıl Bilmem öyle işte ya Yorumla Sert_ERKERK_q +1 yıl gösterirdim ama resim eklenmiyor buraya Yorumla seymaaa-aaa +1 yıl Banane ya senin iç çamaşırından söyledim sadece ben ya Yorumla seymaaa-aaa +1 yıl Ben senin amkkk düzgün konuş ne hayvansın bir bayanla konuşmayı bilmeyen senin gibi öküzler yüzünden insanlık bu durumda zaten ya Yorumla bayanmilenaa +1 yıl Şeyma troll birşeysin sanırım sonlara hep "ya" eki beni bitirdi :D Yorumla
MsBesiktas Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Fosforlu pembe 0 5 Yorumla Sert_ERKERK_q +1 yıl git burda b kuzen Yorumla MsBesiktas +1 yıl Peki avelll Yorumla Sert_ERKERK_q +1 yıl ebendirrr Yorumla MsBesiktas +1 yıl Olsun Yorumla Sert_ERKERK_q +1 yıl amkkkk Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Giysinler nedense bu aralar beyaz çamaşır takıntım var ✩
Siyah bence sevgilim de siyah giyiyor ya
en alttaki gibi mi
Onun beli beyaz ama sadece siyah olcak ya
şu an giydiğim gibi yani :D
Bilmem öyle işte ya
gösterirdim ama resim eklenmiyor buraya
Banane ya senin iç çamaşırından söyledim sadece ben ya
Ben senin amkkk düzgün konuş ne hayvansın bir bayanla konuşmayı bilmeyen senin gibi öküzler yüzünden insanlık bu durumda zaten ya
Şeyma troll birşeysin sanırım sonlara hep "ya" eki beni bitirdi :D
Fosforlu pembe
git burda b kuzen
Peki avelll
ebendirrr
Olsun
amkkkk