+1 yılFile çorapbir ara moda oldu ama benim için fazla göz yorucu ve günlük hayatta fazla bir detay. Ten çorabı oldum olası sevmem... ten rengine uydursan uymaz, oturduğunda bacakların kırışmış gibi gözükür. En güzeli ve en sevdiğim siyah tül çorap. Opak olur, 20den, 10den olur fark etmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılten süper ince kırışmaz okadar yerine göre olabilir ama siyah iyi tabiki seksi ve zarif evde bir tişört le bile tek başına giyilebilir hoş durur
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılBu herkesin tarzına göre değişir. Birde bu seçim tamamen benim giyeceğim kıyafete bağlı olarak değişir. Kel alaka bir çorap seksilikten çok iticilik yaratır.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen kesinlik le itici dahi duruyor peki örnek olarak en çok tercih edebilecegin ettiğin kombin nasıl
+1 yılInce çorabın altına tanga giyince ne seksi oluyorlar adami ayak üstü b. saltirlar offf
00 Yorumla
+1 yılten parlak çorap acayip bişi. insanın içini gıcıklıyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana göre Bir kadını çekici ya da seksi kılan çorap morap değildir. duruşudur bakışlarıdır.
Ayrıca lise eteği ne ya? Fantezi mi bu da?12 Yorumla
Soran+1 yılyaaa lise eteği gibi pileli etek yazmıştım telefon azizliği yine silemedimde
Soran+1 yıltabiki duruş ve bakış en önemli bakışlar gulumseyisi ama duruşa da ince çorap kıyafete göre bir zarafet verip on plana çıkarıyor gibi
+1 yılÇorap giyimeyi pek sevmiyorum eğer giyersem siyah file veya ince siyah fakat parlak değil parlaklar iğrenç duruyor gözlerim kanıyor
19 Yorumla
Soran+1 yılsiyah ince mat zarif asil etkileyici dokusu önemli tabi duruşu için file yerine göre etkileyici abartısız duran şeylerde yani bir tişört le evde bile hoş durabilir
- +1 yıl
Dur tahmin ediyim fetiş?
Soran+1 yılyoo sadece zerafet yerine göre fetis maddeden etkilenmek ya bunu kimse öğrenemedi hala
Soran+1 yılfetişizm çok başka saçma bir şey alakam olmaz
- +1 yıl
O zaman rujlara, atlara, kitaplara, şiirlere, güzel olan her şey hakkında bilgilere sahipsin ilgilisin?
Soran+1 yılhahahah yanı herkesin beğeni tarzı ayrı benim kırmızı ruju beğendigim tarzda birini bir diğeri begenmeyebilir zerafeti görmeye çalışmalı her ayrıntı da insan
- +1 yıl
Zerafet;incelik, güzellik, zarifliktir. Güzellikler sadece insanda mıdır mesela yıldızlar güzel değil midir?
Soran+1 yılyıldızlar elbette harikadır sanat müzik ama herşeyde insan yine kendini arar insani arar bir yerde donup dolaşıp
Soran+1 yılkadın daki zerafet yildizlarin yansıması
Çorap giyimeyi tercih etmem Hatta tuhaf bir his oluo karşıda gördüğümd fileli daha sexy diyim...
25 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir his :)
Soran+1 yılanladım ama o dokusu önemli çok kaliteli hava alan baya pahalı markalar var bacaktaki sanırım size göre rahatlığı önemli tabi rahat olanlar varmış tabi bulabilmek ama file iyi evde de hoş durur :)
- +1 yıl
Beyaz pantolon nun altına siyah fileli efsoo ama
+1 yılSen bir erkeksin niye böyle bir soru sordun anlamadım? eşcinsel misin? Eğer öyleysen saygı duyarım yanlış anlama 😊😊
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır kadınların bu konuda ki fikrini merak ettim çoğu kadın kendine yakışmayan itici çoraplar giyiyor aslında ince çorap kombin olarak çok zarif duran bacağı ön plana çıkaran doğru yakışan renkle seksilik etkileyicilik asalet katan birsey yani bu düşüncede olanları olmayanları merak ettim
- +1 yıl
Ya tamamda bu senin bir işine yaramaz ki niye umrunda niye merak ediyorsun? Saçma geekten
- +1 yıl
gerçekten
Soran+1 yılmerak ediyorum pek bu düşüncede bir kadınla karsilasmadim ya da giyip herkes neden giydiğini falan sakliyor sonuçta herkes kendine bir şekilde beğenilmek daha hoş görünmek için dikkat eder
Soran+1 yılsen neden giyersin mesela
+1 yılBana sorarsan o kişiye bağlı bir şey aslında. Onun bacaklarında duruşu, oturuşu..
Ben daha çok fileyi daha iyi buluyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılfile etkileyici yerine gore mesela şort ya da pileli bir etekle falan
- +1 yıl
👍😀
Soran+1 yılbide evde öyle gömlek tişört altına etkileyici ve şirin duruyor
+1 yılne çorabı ya sürün bir nemlendirici bakın ne güzel oluyo
20 Yorumlaparlak hariç ikisi de iyi. ama sadece sortun veya pantolonun altına. elbisede asla çorap giymem.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede elbise ile olmaz evet parlak hariç şort la çok hoş tatlı seksi durur
+1 yılKesinlikle siyah ince parlak
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen baya zarif ve etkileyici yani tek başına bile çok zarif durdugu kesin
fileyi belediye dağıtıyor sanki herkeste var
11 Yorumla
Soran+1 yılsiyah ince bence daha zarif ve etkileyici duruyor
+1 yılfile corap tabiki
13 Yorumla
Soran+1 yıldahami rahat dahami seksi sence
- +1 yıl
her ikisi de
Soran+1 yılyani bol bir tişört le evde altına file çorap ince dokulu fileler baya seksi kotun içine çamaşırsiz giyenler var baya çekici
+1 yılince siyah parlak
13 Yorumla
Soran+1 yılçok zarif ve etkileyici bir secim
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılçoğu kadın bu konuda iyi secim kombin yapamıyor ama çorap önemli zerafet ve seksilik katıyor dahada ama yanlış çorap çok ta itici olabiliyor
Siyah ince mat
11 Yorumla
Soran+1 yılsiyah ince mat çok seksi ve zarif yerine kombine göre kadında etkileyici duruyor
Siyah file çorap
14 Yorumla
Soran+1 yılfile ve şort la
Soran+1 yılevet etkileyici çok
+1 yılSiyah ince çorap
11 Yorumla
Soran+1 yılsiyah ince zarif duruyor daha iyi
+1 yılince ten mat çorap
113 Yorumla
Soran+1 yılince ten favori ya doğal ve zarif etkileyiciliği fazla
- +1 yıl
pentinin yok gibi serisi var mükemmel bişi ya 😍
Soran+1 yılbende ondan bahsettim harika yaaaa ama tehlikeli cesur ce zeki kadına göre çok etkileyici :) ;)
- +1 yıl
yok ya o kadar da değil çorap pek belli olmuyo zaten çıplak bacakmış gibi duruyo
Soran+1 yılöylede odaha iyi var olduğu belli bacak ön planda ama var mı yok mu sorusunu illahaki sordurtuyor heyecan verir bir kız arkadaşım yanımda başka yanımızda yemek yiyen kızda yaz ayiydi çorap var dedim inanmadı iddia ya girdik gidip sorucam dedi şok oldu ben kazandım harika bir şey bence
- +1 yıl
nesine iddiaya girdiniz 😂
Soran+1 yılMcDonalds bigmac menü
- +1 yıl
hahaha 😂
Soran+1 yılo dedi sprey vardır ben dedim çorap hahaha ama çok hoş durduğu kesin sonra kizi masaya davet ettik bende oyke ayni görüşte kısa bir surede olsa ilk sevgili mi bulmuş oldum :)
- +1 yıl
bir dk anlamadım ben şimdi çorap giyenle mi sevgili oldunuz 😂
Soran+1 yılevet canım diğeri zaten normal arkadaşım di
- +1 yıl
vay be 😂
Soran+1 yılsayesinde ilk ince çorapli bir kizla sevistim hahahah yani sonraki bir zaman da tabi iliskimiz ilerleyince
çorapsız daha iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi ama giyildiği illahaki bir yer oluyor hangisi olurdu senin için
Soran+1 yılfile rahat tabi ama hoş ta şort la da eteklede etkileyici ve tatlı
bunun kadar anlamsiz bir soru daha gormedim
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsun bakalım :)
+1 yılPedofili misin liseli eteği falan?
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo lisede artik 18 19 yas okuyor pedofili iğrençlik ötesi ya da lise eteği tarzında demek istemiştim yanlış yazmisim silinmiyor telefondan yazdin kisaltmis gonderirken
+1 yılAy hiç biri tabiki de
01 Yorumla
Soran+1 yılneden :) bence hoş ce zarif duruyor :)
Fİle
11 Yorumla
Soran+1 yılince dokulu fileler çok seksi evde üzerine bir tişört le bile etkileyici duran birşey kot şort la çok etkileyici duruyor fileler
+1 yılseksilik arıyorsam jartiyer derim...
16 Yorumla- +1 yıl
elinin altında internet bak
- +1 yıl
kinaye değil.
- +1 yıl
Zarif kadınsınız
Seksi olmak zarif kadın olmak mutlaka değerlidir sizin için
Jartiyer çorabı ya da jartiyer takımı giymek her kadını özel gösterir
Jartiyerin kadın teninde duruşu şıklığı çok özeldir
file
14 Yorumla
Soran+1 yılya ince dokulu mini etekle baklava gibi olan geniş dokulu kot şort la mesela?
Soran+1 yıl:) file etkileyici ya baya
+1 yılFile
11 Yorumla
Soran+1 yılfile ve kot şort la bide
+1 yılTen rengi ince çorapsa giyilmesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki siyah ince? :)
- +1 yıl
Ten rengi giyilmesinden sonuç açıkça çıkıyor.
Soran+1 yıl:) :) siyah ince çok zarif asil bacağı on plana çıkarıyor zerafet katıyor etkileyici ve seksi ;)
süper ince penti
11 Yorumla
Soran+1 yılsuper ince ten pentiler harika çok zarif doğal ve aşırı seksi baya ya
+1 yılBu tur sorulara davet etme beni
04 Yorumla
Soran+1 yılnedenki basit moda merak sorusu kadinlar erkekleri erkekler de kadınları merak ediyor sonuçta ama istemiyorsan etmem tabiki
- +1 yıl
Etmesen sevinirim
Soran+1 yılpeki etmem ama kendinden boylisene emin bir kadının fikrini de merak ettim ama bidaha davet etmem sorulara:)
- +1 yıl
Bu tur sorulardan hoşnut değilim başka sorularını cvplarim
İyi günler 😊
+1 yılince ten parlak çorap Daha şık
00 Yorumla
+1 yılsiyah
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen siyah bencede dokusu falan çok zarif etkileyici duruşu
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılyani tek başına bile zerafet en basit şortu ya da evde tişört e bile başka bir duruş hava verir
- +1 yıl
Aynen oyle.
Siyah ince
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen kesinlikle çok hoş zarif asil etkileyici en seksi
Gizli Üye(25-29)+1 yılfile
11 Yorumla
Soran+1 yılyani evde bile hoş duruyor
+1 yılfile
11 Yorumla
Soran+1 yılşort la çok tatlı ve seksi duruyor ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar çok cesit yok açıkçası
Hangisi varsa o03 Yorumla
Soran+1 yılhepsi iyidir mi yani
Cevap sahibi+1 yılYaani
Varsa hazirda iyidir cok şeetmemek lazim
Soran+1 yılhazırda varsa iyi tabi ama heran hazır olabilmek içinde hazır olmak lazım :) yerine göre hoş ve etkileyici sonuçta
+1 yılsiyah ince
12 Yorumla
Soran+1 yılsiyah incenin yeri ayrı bacağı on plana çıkarıyor zerafet ve aşırı seksilik veriyor
Soran+1 yılmat olursa gece fena ama :)
+1 yılince mat corap 👍
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha zarif daha seksi kesinlikle
- +1 yıl
evvet
File çorap bence
02 Yorumla
Soran+1 yılfile rahatmi seksimi :)
+1 yılCorap sevmem
01 Yorumla
Soran+1 yılyerine gore hoş durabiliyor tabi doğallıkta hoş yani tercih meselesi
+1 yılSiyah ince veya file
05 Yorumla
Soran+1 yılfile her elbise etek le falan olmayabilir yerine göre baya iyi duruyor ama siyah ince çok seksi
- +1 yıl
Aynen fileyi yakıştırmak zor
Soran+1 yılkotla falan şort la iyi duruyor bazen
- +1 yıl
+1 yılSiyah ince mat veya file
01 Yorumla
Soran+1 yılmat etkileyici file de seksi yerine göre
sapık misin kardeş sanane millettin çorabından
03 Yorumla
Soran+1 yılsapıklıkla ne alakası var millet cinsel sorulari deli gibi soruyor burada ben merak ettim sordum merak sadece neyse yorumun için sağol senin görüşün
Soran+1 yılver ver tabi ağzına sağlık
İnce. ten parla
11 Yorumla
+1 yılfile gayet seksi
11 Yorumla
Soran+1 yılçamaşırsiz hatta
ten parlak
01 Yorumla
Soran+1 yılbaya etkileyici ve doğal dokusu önemli gibi sanirim
+1 yılfile iyidir
03 Yorumla
Soran+1 yılfile yi okulda giyemiyorsundur
- +1 yıl
tabi ki
Soran+1 yılama file kotla camasirsiz iyi duruyor
- Moda & Stil konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılSiyah incr parlak
00 Yorumla
+1 yılNe diyon olum ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem