Yoksa bu sadece Moda adına giyinmek midir bu giyim tarzını nasıl yorumlarsanız tamamen size bıraktım ben herhangi bir yorum yapmıyorum sadece soru soruyorum...
Bunlar müslüman değilki müslümanlığı kirletmek adına yapılmış bir çalışma sadece israilli şerefsizler yapıyo bunları kapalılık bu değil benim annemde ablamda akrabalarımda tesettürlü tesettür bu değil yani hiçbir türkü ya da gerçek bir müslüman bayanı böyle göremezsiniz
Bir kadın isterse mini etek giyer, isterse baş örtü takar, isterse çarşaf giyer nasıl giyiceği ona kalmıştır ne sizin ne de benim bunu eleştirmeye hakkım var bırakın artık insanları eleştirmeyi de biraz dönün kendinize bakın onlar ne yapıyorsa yapsın size ne bana ne?
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz doğruya Ne kadar çok yaklaştırabiliriz bu konuda neler yapabiliriz onlara yardımcı olmak için onu düşünmeliyiz Ayıplamak veya dışlamak yapılacak en büyük yanlış olur Bence güzel bir şekilde anlatıldığı vakit her kız kardeşimiz anlayacaktır ve gerekeni yapacaktır
Kapanmak, tesettür bu değildir kesinlikle. Bunlar kapandığını sanan. Kurandaki örtünün çağrısını sadece başı kapatmak anlayan genç moda sever nefsine hakim olamayan kızlarımız. Sırf bunlardan biri olmamak için kapanamadım güvenemedim kendime hazır hissetmedim. İçini boşaltıyorlar tesettür kavramının ne yazık kı. Yazık.
Ne istiyorsa o nu giysin inancı ve onu uygulayış biçimi kendisini ilgilendirir... Amma velakin bu halde gelip benim açık başıma karışmaya, inancıma laf atmaya kalkarsa adamı yerden yere vururum yani hiç kaçarı yok -,-
En İyi Cevaplar