Önemli olan marka değil zaten. Önemli olan uygun fiyata bulup onları doğru kombinleyip yakıştırıp giyebilmekte. Ben çok beğenirsem pazardan bile giyinirim hiç sıkıntı yaşamam. Pazarın tek kötü yanı deneme şansın olmuyor bazen karar pazar almak durumunda kalıyorsun :) Olmaz isede elinde patlıyor :)
Çok para harcamadan bunu yapabilen biriyim, izah etmek gerekirse waikikiden severek aldığınız bir elbisenin kaliteli olduğuna inanıyorsanız yanılıyorsunuz.. marka olanın ucuzunu bulursanız o zaman marka giyinmiş olursunuz.. herşey şık görünmüyor malesef
Sık görünürüm illa zengil olmaya gerek yok. Misal hülya avşar çok zengin ve ķıyafetlerine çok para harçıyor ama hülya yine rüküş yine rüküş Anlıcağın şıklığın pek parayla alakası yok Kıyafetler kaliteli olur...
Salaş bir yerde yediği kokoreç midye ve limoınla lüx bir yerde yediğin patlıcan kebabı bir olur mu? Patlıcan kebabı seni çok lüx hissettirir ve ben lüx şeylere karşıyım beni çok rahatsız hissettiryor nedense
En iyi yaptığım şey diyebilirim kışın kapşonlu kazak görmüştüm fiyatı üstündeki markadan dolayı 350 liraydı aynı kalite kazağı 100 liraya aldım aynı şekilde 250 liralık güneş gözlüğünü 95 liraya atasundan aldım
Herkesin tarzı farklı olabilir. Herkesin beğendiği kombini başkası beğenmeyebilir. Yani herkes istediği gibi tarzını yaratabilir. İster pahalı ister ucuz.
Maalesef çok para harcıyorum kıyafetlere. Çoğunuda giymiyorum 😒😒 Pazardanda aldığım oldu Markalıda aldığım oldu. Hoşuma gideni topluyorum bohcacı gibi 😑😑
Çok para vermiyorum bir gömleğe 30dan fazla vermem mesela. ya da pantolona aynı şekilde. Gerek duymam gayet güzel giyindiğimi düşünüyorum söylerler ucuza alırım.
Tabi ki olunabilir. Giyimin on numara bes yıldız tanımayanlar dışardan havali ve zengin goruyor. Halbuki alakası yokbi tanısalar bende onlardan biriyim.
Hangi kesime şık görünmek istediğine bağli. Esenler'de de şık görünmek istiyorsan çok para harcamana gerek yok. Alaçatı'da şık görünmek için harcamalısın
çok para harcamakla şık olunmaz. zevk meselesi. ne çok pahalı alırım ne de çok ucuz. yine de biraz pahalı olması iyidir çünkü ucuz etin tiridi yenmezmiş.
Kıyafetlerim baştan sona günlük basit tişörtler. Hep en ucuz olan şeyleri alıyorum. Öyle alışmışım. Ama bu durumdan rahatsızım. Arkadaşım az ama güzel alıyor o daha şık görünüyor benden
Ben buna katılmıyorum. Kaliteli ürün kalıbı bile bir başka oluyor insanın üstünde kendini belli ediyor. Tabi ki uygun fiyatlara bulduğumuz parçalarla da şık olabiliriz ama bu her zaman olmuyor
Sizi teselli etmek isterdim ama ucuz etin yahnisi olmuyor ne yazık ki..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla benim için sık giyinmek lk ya da c&a dan 30 50 tl civarı pantolon almak ve 15 20 tl lik tsort 100 tl civarında 1 yıl giyecegim ayakkabı almak ile bitiyor :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elbiseyi ben giyersem anlam ifade eder, elbisenin markasinin bir degeri yok. Guzel giyinmenin bir kurali yoktur! Az alip en iyisini almak isin sadece ekonomik boyudur. Guzel giyinmek yetenek isidir.
En İyi Cevaplar