İki fotoğraf arasındaki farka dikkat!👌🏻Ayrıca pantalonuda kısaltıyorlar ve ayak çıplak gibi görünüyor. Bana sorarsanız çok komik görünüyor bence terketsinler derim.. Çorabı uzun ve pantalonu uzun olan tabiki bir başka görünüyor 👌🏻
Hayır kesinlikle giymemeleri gerekir. Bacak çıplak görünmesin ayrıca
Evet giyebilir. Sorun yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerin babet çorap giyip pantolonu kısaltması hakkında ne düşünüyorsunuz?
.. erkekler kadınlar gibi giyinecek demişlerdi hadislerde demek uydurulmayan hadislerden bir tanesiymiş.. dha da abartılıyor mor pantolanlar geliyormuş : ) kırmızı pempe mor..: ) yıllar önce arda gibi giysek deli la bu derlerdi bize..: ) şimdi moda olmuş : )
Bir takım angutların ve kezbanların hem fikir olduğu nokta. İşsizlik abidesisiniz resmen. Kısa pantolon ve babet çorap giyen abicim. Yakışıyor hocam, sen bunlara bakma. Çokta umrundaydınız sanki.
Giyebilir bence sorun yok neden çünkü sevgilimin fiziği güzel vücut var adamda yakışıyor o yüzden sorun etmiyorum ama dışarı çıkarken güzel giyinemez benim yanimda giysin ne giyiyosa
Neden giyinmeyelimki bizim canımız yok mu iskocyalilar etek giyiyor biz neden giymeyelim herşey kadınlarsa mahsus değil olmamalı protesto ediyorum erkeklerde de özguuuuuuuurlluuuuuuuuk 😂😃😄😅😆😎
Marjinal görünmek yerine klasik ve sade şıklık daha akla yatkın geliyor. Ama şuda var herkes klasik olsa çok sıkıcı olurdu marjinal karakterler de lazım 😊
En İyi Cevaplar