Açık kumraldan saçlarımı kızıla nasıl çevirebilirim beyaz tene yakışır mı?

Benim saçlarım açık kumral sarı arası bir renk ve saçlarımı daha önce hiç boyamadım kendi rengi saçlarım sık fakat ince telli bu aralarda kızıl renge çok merak sardım ama saçlarım yıpranır kopar diye

de korkuyorum ve aktığı zaman nasıl olur tekrar boyatmam gerekir mi sadece bir kerelik boyatıp akmasını beklesem nasıl görünür gibi bir sürü soru var aklımda kendi saçlarımda çok beğeniyorum ama çok heves ettim anlayacağınız yakışır diye düşünüyorum ama tabikii çok emin değilim beyaz tenli ve ela gözlüyüm ve bir korkumda benim cilt alt tonum kırmızı yani hemen yanaklarım al al olur kızarır hem saçlar kızıl yanaklar al al iyice domates gibide olmak istemiyorum gördüğünüz gibi kafam iyice çorba, allak bullak oldu. Sizce ne yapabilirim kuaförlerle konuşmayı düşünüyorum tabi ki siz ne düşünüyorsunuz, ne önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada boya saçları daha çabuk beyazlatıyor falan diye duydum doğru mu bu?

Bu rengi düşünüyorum

veya bu renk bu daha koyu gibi sanki saçımı en zararsız hatta mümkünse tamamen zararsız nasıl boyatabilirim bu iki renkten birine

Güncellemeler
+1 yıl
Hergün saçlarımı yıkıyorum bu durum boyayı nasıl etkiler ve yıpranmaya karşı önerebileceğiniz maske serum vb bakım önerileri olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler