çok şişman bir arkadaşım var ve bu kilolu oldugu için sürekli isyan ediyo
bazı kıyafetleirni bollaştırıp aa zayıflamışsın demek istiyorum
moral vermek istiyorum
bazı kıyafetleirni bollaştırıp aa zayıflamışsın demek istiyorum
moral vermek istiyorum
Evet bir terzi cocugu olara bilgi vereyim. Bollastirma isi kiyafetin yapisi ile ilgili. Pantolonlarda dikis sekli ve birakilan pay musayitse en fazla bacaktan yarim santimetre salinabilir. Ancak genelde pay olmaz. Cunku overlok ile temizlenir hic pay olmaz. Cogu zaman da hep cift dikis olur ve dikis izleri belli olur. Ancak pantolon pileli-pensli ise belinden bir miktar salabilirler pilelerini acarak. Ama onlar da hep belli olabilecek seyler. Genislenme cok zor ve belli olacak isler saglikli d olmaz.
sanırım içlerinde pay olmazsa biraz zor ancak çok düşünceli bir arkadaşsın.. onunla spor salonuna gitmeyi önerebilirsin birlikte ya da olmazsa akşamları yürüyüşe çıkarabilirsin onu üzmeden kendini de katarak yemeklerine müdahale edebilirsin.. takdir ediyorum bu davranışını
kıyafette pay varsa son payına kadar açılır.yada ben bazen yapıyorum kumaşın desenine ve yapısına uygun parça koyuyorum.hem model değişiyor,yenileniyor kıyafet hemde kötü durmuyor.
Cevap
2Cevap
aynı kumaştan bulabilecek misin? hadi diyelim buldun aynısının bir bedenbüyüğünü diktirsenn daha mantıklı, kıyafeti bollaştırmak için ya dikişyerlerinden parça koyacaklar ya da kıyafetin pensi varsa onu açacaklar yani anlamaması imkansız
esnek bir kumuşsa ütü buharıyla 1-2 cm bollaşır . Bunu genellikle jeanlarda yaparlar
bence tarziye bollaştırcağına arkadaşının diyet yapması için motive et
Allah herkese senin gibi bir arkadaş nasip etsin AMİN.
psikolojik olarak kilo verdiğini sanar ama kilo filan vermedi aslında bence böyle bir şey yapacağına arkadaşınla spora gidin beraber hem sen fit kalırsın hem o zayıflar.
kıyafette pens veya pile varsa koltuk veya gögüsten bollaşır
Daraltma olur bollaştırma zor :)
:/ git para ver biraz spor salonuna başlattir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar