ben 1 başka
Nadiren de aynı renktekiler işte.
ikimizin de aynı tonlarda. elaya çok yakın bir renk. bal rengi de denebilir. zaten eşimle beni kardeş zannedenler çıkıyor. saç, göz, ten renklerimiz hemen hemen aynı. ikimiz de kumralız.
sarışın erkekler çok hoşuma gitmez. ya kumral olacak ya da siyah saçlı, beyaz tenli olacak. hem erkek de hem de kadında koyu yeşil renk gözler çok hoşuma gider. normalde bakıldığında rengi çok ayırt edilemeyen, dikkatli bakılınca anlaşılan... ama nolursa olsun erkeksi yüz hatları olmalı. bebek yüzlü olmamalı...
benim gözlerim değişken olanlardan---yeşil-gri-mavi oluyo iç içe renkler ortamın rengine göre değişiyo işte bukalemun gibi.sevgiliminkiler kahverengi ve bende kahverengi gözü çok severim gerçektende çok beğeniyorum ama bakışlarını daha çok beyeniyorum heleki gözlerini kısarak bakıyo off... :))
insan zıt kutbunu ister.çünkü mesela ben alışığım benim gibi renkli göz görmeye sülalecek renkli gözlü sarışınız bu yüzden çekici gelmez bana renkli gözlü sarışınlar çünkü benim için sıradandır ama bir esmer kahverengi gözlü birisi için tam tersidir bu durum.bu yüzden kahverengi gözleri olup esmer tenli olanlar çok çekici gelir bana.sevgilimde öyle valla bitiyorum inşallah tez vakit evleniriz diyorum :D tez vakit derken 4-5 yıl :D
Esmer güzeli ve bal rengi gözlü bir kadının gözlerine bakarken, gözbebeklerinin içine kafam komple giriyor ve ayıldığımda kafamı o gözbebeklerinden çıkarıyor gibi oluyorum...
Renkli gözlüler, çok farklı ve sevimliler. Fakat anlam göremem içlerinde, heyecanlandırmaz beni genelde..
Valla renkli az bulunur = daha kiymetlidir.
Benimki kahverengi. Çok koyu değil, açıktır biraz rengi. Güneş vurunca ela oluyor falanda der bazıları ama rivayet...
Sevgilmin renkli olsa iyi olur, ama olmasa da olur. Beyni, ruhu renkli olsun da...
Cevap
9Cevap
gözler kahverengi olduğunda rengin sıcaklığı vuruyor bir kere. bir de güldüğünü ve kendi hissettikleriyle baktığını düşün iyice sıcacık bir bakış ortaya çıkıyor bazılarında.
renkli gözlerde güzel ama o kadar sıcak bir bakış göremedim sanırım.
bu yüzden kahverengi tonları güzel gelir.
benim de gözlerim kahverengi. şimdiye dek hoşlandığım gözler kahverengi-açık kahverengiydi genelde.
Eskisi kadar görüntüye önem vermiyorum.İnsanlık ve kanımın ısınması ön planda artık.Ama yine de soruna muhalif olmamak adına cevaplıyım hadi:))Ben kumralım,kara kaş kara gözlüyüm.Erkekte de simsiyah gözler beni cezbeder.Erkek esmer olmalı ve renkli gözlü olmamalı kesinlikle.Ama hiç bir zaman bu tarife uygun birine ilgi duymadım:))
insanları olduğu gibi kabul ederim. sevdiğim çocuğun her ayrıntısı da benm için çok özeldir çok beğenirim ve günden güne de bu beğenim artar.
beğendiğim bi göz rengi saç rengi yok.birini seversem özaman beğendiğim onun sahip oldukalri oluyo.
özellikle şu renk olsun diyemem ama, çok açık mavi renk gözler bana güvenilmez gelmiştir hep. boncuk mavi gözler ise masum... ailemde her renk gözden ziyadesiyle olduğundan sanırım, özel bir renk takıntım olmadı hiç...
sendeki olay bende var.. renkli gözlu insanlara pek guvenesim gelmez .. ama sebebini de bilmem, onlarada caktırmam:D))
ya anlamlı bir düşünce olduğundan değil, muhtemelen yaşanmışlıklarla ilgili... zaten benim zevkime göre gidersen yaya kalırsın boşver; müzik prodüktörü bir arkadaşım var, albüm çıkarmayı düşündüğü erkeklerin fotoğraflarını bana gösterip en beğenmediğime öncelik veriyor. eee, en beğenmediğime şu anda anlayamadığım bir sebepten türkiye'nin yarısı hasta bu arada:) yani en azından, benden genç olanlar...
zaten sorun siz renkli gozlerde değil, biizm o gozlere bakan düşüncelerde.. birazcık doktorluk acıkcası :D))
Valla benim tercihim renkli gozlu ve sarisinlardan yana.Kizil da olabilir onlar da cok cekici geliyor bana.
Evet benimki kahverengi ama renkli tercihimin bununla bir alakasi oldugundan pek emin degilim.
bayanda en cok elaa göz hoşuma gider... birde gözler kalbin aynasıdır.. onemli olan kalbindekini gozlerine taşısın sonra isterse kırmızı olsun v:))))))))))) ama elaa olsun:=)
ayneeen ELA..
benim göz rengim açık sevgiliminkide ela ve ela göze bayılırım yeşile dönünce hele çok güzel oluyo :)
sevgilim esmer ve göz rengi yeşile benzer birşey net olarak rengini çözemiyorum ama o gözler neşe kaynağım gibi renginin farklılığına hayranım
sevgilim yok da olsaydı renkli gözlü olmasını isterdim ama maalesef kahverengi derler ya işte o renk sevdiğim kişinin göz rengi...
renginden cok bakis sekli ve gozdeki piriltilar onemli :) sevgilim gri-mavi gozlu benimse siradan kahverengi...
Gözleri bana anlamlı baksın yeter renkler tartışılmaz ;)
sarışın esmer farketmez , sadece bi istekden ileri gitmiyor ama böyle koyu mavi bir göz rengi olsa fena olmazdı hani :)
benm göz rengim kahverengi :) kız arkadaşm yok :D
ben şahsen yeşil gözlüyüm sevgilimin de benim gibi renkli gözlü olmasını isterdim:)
bence kahverengi olmalı. esmer bir tip. tabi yanıma yakışmalı :)
benim için gözlerinin dünya ya nasıl baktığı önemli
toprak rengi ve iri gözler
mavi,yeşil,ela, gözlere de hayır demem
Sevgilim esmer mavi gözlü..Bana yeşil göz yakışırdı ama seviyorum zeytin gözlerimi ve o gözlerimdeki parıltı baktıkça bakası gelir insanın :)))
Mavi veya yeşil siyah saçlı beyaz tenli olsun isterdim tabi ama önemli olan taşıyanı yani kızlardada erkeklerdede tipsizin tekiyse ve boş boş bakıyorsa kimse dönüp bakmaz bile kız güzelse erkek yakışıklıysa bakarlar hayatın gerçekleri :)
fazla etkilemez göz sonuçta allahın yarattığı bişey önemli olan temiz kalbi
Gözleri açık kahverengi , teni buğday.
Göz rengi değil direkt gözleri etkiliyor beni
renkli gözlü olmasını isterdim ama sevgilim gözleri siyah baktığım zaman gerçekten etkileniyorum..:):)
renkli olsun çamurdan olsun :)
benim sarışn ve göz kahverengi yakşıyo yani:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar