Göz makyajımı silmek için link bu ürünü kullanıyorum fakat bazı rimelleri çıkarmakta çok zorlanıyorum gözüm tahriş oluyor geçenlerde oje almak için girdiğim bir yerde bunu link ve bunu link gördüm fakat fazla vaktim olmadığı için için inceleyemedim.Aranızda kullanan var mı hangisini tavsiye edersiniz.Bu arada lens kullandığım için gözlerim çok hassas,gözümü yakmayacak birşey arıyorum,diğeri yakıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılben garnierin hassas ciltler için olanını kullanıyorum çok memnunum hiç gözlerimi yakmıyor tahriş etmyor ayrıca çok kolay çıkaryor onu önereblrm :) yine loreal paris yeni çıkardı onuda denedm oda güzel hassas ciltler için ama ynede bu ikisi arasnda tavsiye istyorsan önerm her zaman nıvea dır nıvea bir çok konuda daha iyi bir markadr ayrıca bir krem markası olduğu için biraz daha hassas oluyor
14 Yorumla- +1 yıl
yeşil renkli parfumlu olanını kullandm birde bende ondan pek memnun kalmadm hassas ciltler içn olannda memnunum ama tabi snn kararn ben fikir sundum.
- +1 yıl
emin değilim ama normal ciltler için olandı bende onndan pek memnun olmadım ama hassa ciltler için olanı mavi renk çok iyi geldi bana . garniern dğer ürünlerni pek sevmem ama bu üününü sevyorum ynede sen blrsn :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hep böyle ürünler kullanmıştım ama gözlerim daha da kötü oluyordu bak sana önerim şu yüzünü ztn temizliyorsun ya bitince nivea nın pembeli bir göz temizleme mendili var okdr yumuşakki hiç acıtmıyor onları kullan ama sakın mavi yeşil alma onların mendili sert :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende öyle kullanıyorum suda çıkmayan ama yüzünü yıkadıgın için zaten yumuşuyor rimel
Kesinlikle link
bunu denemelsin bende çok kişiden duyup kullandım pişman olmayacağına eminim hiç göz yakmıyor ( kendimi tanıtıcı gibi hissettim ) :D12 Yorumla
ben bunu kullanıyorum hiç tahriş falan yaşamadım link
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç biri ben göz makyajımı göz yakmayan bebe şampuanlı le yıkıyorum göz doktorumun tavsiyesi. hem daha zararsız hem ucuz hemde iyi temizliyor
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsuda çıkmayanı çıkarmaz zaten makyaj temzileyiciler gözümde allerji yaptığında önerdi doktorum çok da faydasını gördüm ılık suyla yıkıyorum makjayımı hem doğal sonrasında yüzümde gözümde kimyasal da klamıyor
Cevap sahibi+1 yılbence suda çıkmayan hiç bir şeyi kullanma. suyun saflığı temzileyici özelliğini tercih et. benim demek istedğim bebe şampuanı çıkarmaz suda çıkmayanları idi
nivea önermiyorum özelliklede rimelini cıkartmak için tahriş oluo göz diadermine daha iyi kullanmadım ama nivea tavsiye etmem
10 Yorumlabence daha ıyı bır marka tercıh et la roche-posey göz makyaj temızleyıcı derım ben hassas gözlerde bıle sorunsuz ve suya dayanıklı makyajı temızlıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkakao yağı var. makyaj silmek için. ben onla mast. yapıyordum . güzel oluodu :D:D
00 YorumlaNivea en iyisi bence.
10 Yorumla
+1 yılNivea tüylenme yapıyormuş diadermine daha iyi :)
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi tütün kolonyalı pamuk
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi la
+1 yılNivea tercih etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılnivea tabiki :)
02 Yorumla- +1 yıl
niveayı tercih et memnun kalacağına emin olabilirsin :)
+1 yılÖnce biraz kilo verelim, sonrası gelir zaten
00 Yorumlanivea tek geçerim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih