AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
229Cevap
Burberry Classic. Hele bir de sende güzel durursa...
çok kullanan var sanki bu parfümü
Herkeste aynı durmuyor. Cok kullanılıyor mu bilemem. Biri sıksa diye aradığımı biliyorum bir dönem😊
Ben kullanıyorum yaklasik 8 yıldır daha iyisini koklamadım açıkçası :)
Kardeşler
En güzeli Gül kokulu Hacı Yağı..
Tavsiye ederim.
Mad parfüm kullanabilirsin fiyatına göre kalıcı 300 ile 450 civarı fiyatı var birde dp parfüm kullanabilirsin
Hangi modeli önerirsin.
Evdeki abimin kullandığı kodlara bakmam lazım
102 numaralı bir kod kullanıyormuş madden ama mad şubesine filan gidince ben şu tarz koku istiyorum diyince yardımcı oluyorlar
Teşekkür ederim. Netten bakacağım 🌸
dior homme ve joop o kokuları duyunca tenhada sıkıştırasım geliyor :D
hahaha... ikisi de evde var... tesadüf degilmis demek secme nedenim:) teşekkürler
Ben kullanıyorum beni sikistirirmisin
Armani code, hugo boss, 212 vs vs. Babam sayesinde bir çok kokunun ismini biliyorum ilk aklima gelenler bunlar
Çok geç oldu mağazadan çıktım artık 😕
16 yasindaki usaga 200 liralik parfummu alinir ya. Bari o kadar bütçe ayirmissin başka kullanabileceği bisey alda isine yarasin çocuğun
one million?
tabikide dieselllll <3<3<3<3<3<3 sevgilim o parfümü sıktıgında bayılıyorummm ama diesel fuel for life <3
Cevap için Teşekkürler
rica ederimm
ful spedi önermşler sakın alma berbat onun yerıne marketlerde adidas var ondan al daha iiyi:d one millionı kesn al bu aralar cok favori
paco rabanne one million, hugo bos bottled, jean paul gaultier classic
jean paul cok klasik olmasına ragmen cok karaakteristik. fakat bu güzelim kokuyu apaçiler kullana kullana imajını zedelediler:)
JPG olmadı armano code o da olmadı BVl Aqua hiç birisi de olmazsa temiz bir ten kokusunun üstüne tanımam ...
minnoş sen bilirsin şu gizemli arkadaşın parfümü nedir :)
vayyy anasını bulamiycek mıyız şimdi :)
bah ve söle bağa :)
yok laa ben erkek parfümlerini çok seviyorum kokularını yani :) kadın parfümü gibi çicek böcek kokmuyor daha fresh ve cool lar bence :))
neyy :)
he iyi.. yapcak bişe yok :)
one million paco rabanne <---- bu kokuyu mutlaka denemeli erkekler nisanlima aldim ve harika kokusu var biraz pahali ama inaninki deger, cok cekici bir koku
Hep marjinal bir tip olduğum için Jean Poul Gouilter 2 ve Burberry vazgeçilmezim
evet bazen milletin "abi artık bunların modası gecti" dedigi klasik parfumleri bircok yeni parfum yakalayamıyor. katılıyorum JP konusunda ozellikle. Burberry de yaz için ideal.
Jean Poul Guielter'in zaten kendine has bir tarzı var. Modaya göre değil de kişisine göre diyelim. Burberry'nin ise acayip bir özelliği var,çok ten seçiyor. Her tende aynı kokuyu vermiyor malesef. O yüzden tene göre kışın kullananları da gördüm
Buradan çıkaracağımız sonuç sen hoşuna hangisi gidiyorsa onu kullan, millete yaranmaya çalışma. Hepsi ayrı telden çalıyor görüldüğü üzere.
hahaha bayılıyorum ironinize beyfendiciğim..haklısınız yine :)
Kesinlikle Avon Full Speed. Baş döndürücü ve çok sexii..
Bu parfüm yüzünden fakültede kankam olan bi kız, arka sırayı terk edip yanıma çöreklenmiş ve boynumu koklamıştı. "Kankalığımızın" devamı açısından ertesi gün parfümümü değiştirdim
o bana otobüste oldu. Yer degistiriyorum kız ensemde bitiyordu. Ayakta yolculuk tehlikeli bir şey otobüste:)
Bu parfümü kullanıyorsan eğer, otursan da ayaktada yolculuk yapsan farketmez diye düşünüyorum:)
Ve sırf bu parfümü beğeniyorum diye aldım hatta şu an karşımda :) kokluyorum
illa aldıracaksınız bana bunu
al allll=)
Immm bayılırım. Bence Dior Homme Intense. Ayrıca sabah gördüm şunu muhteşem liste beyler:
Liste yok
Parfümün her türlüsünü kullandım. Ucuzu pahalısı bilmem nesi.. Hepsi aynı bokun boncuğu bir yerde ama gittim dandik biyerden bir parfüm buldum abi, özellikle yaz aylarında efsane oluyor ya. Adini da bilmiyorum ama bulucam :D
Burberry
Lacoste
Hugo boss
Ama enn asiri 212 vip man
Fahrenheit 32
Prada infusion
Ama fahrenheit 32 gibisi yok
Fahrenheit 32 + 1
Hugo boss kullanıyorum en güzel ve çekici erkek parfümlerinden biridir kullandığım parfüm linkte bit. ly/2Vwf3Td
excite <3 ama turkiyede olurmu bilmem ,dima bilanin fotosu var ustunde
armanilerden seç bir tane hacım. ben 2 kokusunu da kullanıyorum o anki psikolojime göre. güzel koku yapıyo şerefsizler.
Amore çok güzel sevgilime almıştım beğenmişti.Full speed de güzel avondan :)
Signature iyidir, Axe severim, Adidas'ın parfümleri de var ya, onlar da hoş.
Black XS Man :)) bittigim bayıldıgım bir parfümdr...
ciddimi bakım bir bütün kızlar kokuma bitsin:)))
bak orjinali 635 tlydi :D ama birebirini bulursun ucuza..
Kaçlığı 635 tl onun? Ben aldım 100ml. 150 tl
bayan için olanını biliorm ben..+ Kıbrıstan sordm.. tütkiyeyi bilmiorum :)
Lm parfümleri var çeşitleri aklımda yok netden bak gayet güzel ve çekici kokuyo..
One million haric hepsi olur ama illa isim istiyosan armani aqua veya code. Bi de pradanin bi tane vardi ama unuttum adini
Parfümlerin isimlerini pek bilmem ama One Million'du sanırım,gerçekten etkileyici kokuyor.Birkaç tane daha var ama isimlerini bilmiyorum.
çok piyasa oldu o artık :) erkekte one million bayanda lady million
ben sana sunu al dersem olmaz senın vucut kokun ile parfümün uyusmalı öyle zık şeyler alırsan ihrenc bir koku ortaya cıkar. benim kullandıgım EQUAL
Burberry . Kokuyu duyduğumda peşinden gitmek isterim :))
Bende var kullanmıyorum. Sidik gibi kokuyor. Londra'dan geldi...
onun içine işemişlerdir :)))
playboy - malibu (dışarı çıkarken değil baş başa ortamlarda sık çabuk uçuyor çünkü ama çok çekicidir ;) )
owww malibu parfümüdemi var :D
bende 4 çeşidi var ama favorim malibu sarılınca kalıyorlar öyle :D ama dediğim gibi başbaşa iken kullanınnız :D
Jean Paul Gaultier - Le Male
Hugo Boss - Dark Blue
Benim kullandığım tabiii kiii...ama ne olduğunu söylemem...pehhhh
:))) iiyidi
pek havalı gördüm sizi aus bey :)
Böyle bordo bi şişesi vardı :)) adı neydi onun balımm ?
kih..kih...kih...çatlayın...ama harbiden süper..böyle sıktım mı iki fıst..ne kadar hatun var dibime geliyo koklayıverebilmek için... Yapışıp kalıyorlar...
Diyosunn :)) kıskanmiycam bu sefer , başaramayacaksın :D
hayatta değişmez. ölüyorum resmen.
Duzluk bak gaz verip durma..Ben senin Mor hallerini de biliyorum... :-))
Joop kırmızı olanı diyeceğim, sonra hep aynısını söylüyorsun denirse, ee hep aynı sual diyeceğim.
bu koku harikadır fikrimce, eşsizdir, muhteşemdir.
parissssss o kokuyu süren kaç kişinin peşinden gittim :)
iyi akşamlar melekveyıldız hanım bende bu parfümü 7 yıl önce kullanıyordum çok çok güzel bir parfüm ismini tam hatırlamıyorum kaç yere de sordum aynısı vermiyolar başka kokular veriyolar. ismi tam olarak biliyormusunuz pariss 2 tane s mi sonda 2 yıldır arıyom bulamıyorm
Belki eski klasik olacaktır ama boss kesinlikle. Hiç bir kokuya değişmem.
Hatun işini biliyor
ama ben one mıllıon kullanıyorm o olmaz mı
Olmaz genç. Kredileri yatırınca al kendine bir boss :D
Link atabilir misin rica etsem?
https://i.hizliresim.com/VV5z0V.jpg buyrun
Teşekkür ederim hanımefendi.
Rica ederim
Dior - Fahrenheit Absolute kullanıyorum..
.. da sıkıldım ya yıllardır.
N'abıyım?
kendi kokusu ok de az biraz da erkek kokmalı ne gibi mesela armani gjo armani güzell..hmm 212 sexy ;)
Tabikide ağır ve kalıcı bir koku istiyorsanız jagler black.
Avon un aqua parfümü müthiş hastayım bayiliyorummmmmm
Pull and bear buddy bence harika fiyatı da uygun 50 tl ve kalıcı :)
özelden acil bir yazar mısın lütfen çok önemli. level düşüktü yazamadım ama acil
Lacos mu ne varya o çok güzel bilegime sıkıyorum uyurken düşün :D
kaç çeşit lacos var :)
Git david walkere E-47 mi ne olmasi lazim :D ben bunun ustüne başka bir erkek parfümu tanimam :D
dawit walker e 47 eminmisiniz alıcam
E-74 müş baktim simdi çok güzel kokuyo ya :D
Acı değilmi sanki :))
Yahu ne acısı onu koklayıp uyuyorum ben :D
Avon gentleman harikaaa fiyatı da uygun super kokuyor çok çekici bir kokusu var denemelisin :)
Ben gençliğimde REBUL adlı bir parfüm kullanırdım,eğer kaliteyi bozmadıysa harika bir üründür.
issey miaki al en iyisi budur ama tuzludur sahteleri bile 70-80 tl
dkny be delicious harika bir koku beni kendine çeken tavsiye ederim...
burberry london. kokunun kimden geldiğini anında tespit edebilirim. bayılıyorum =D
klasık olacak ama CALDION u tek gecerım Elbette Orjınalı Olacak :)
ultramarine dedi içerdeki kız sürdüm kızları bıraktım erkekler bile gelmiyor geldiğim yere. altıma sıçmısım herhalde :)
tavsiye yerine mağazada hangi tür parfumlerden hoslanıyorsan test et
kızların fikirleri önemli bence
şeyde güzel diil mi ya Polo-Ralph Lauren... yani bence onunda peşinden birileri gitsin nedir yani?
issey miyake ve kenzo ama süreklilik parfümde olmuyor. 212, hugo, lacoste red de güzel öyle aklıma gelmeyenlerde vardır.
Gucci H'ome , Armani Code , Armani Acqua , Burberry ve bazı şekerli kokular .
Bleu De Chanel.. Her tene uymaz, uyarsa da sağlam uyar. Dene bakalım..
Joop biliyorum çok hoş bir kokusu var beğeniyorum ama biraz ağır ..
ağır evt az hafif olsa gideri vardı
Hugo Boss bunun üzerine parfüm görmedim bildim bileli hugo kullanirim
Lacoste red
212 sexy man
Creed aventus
Dior homme intense
Terre d hermes :))))
Parfümüne göre değişiyor bu. Bir de kişiye göre. Bence satın almadan önce denemek en mantıklısı.
Bleu de channel giorgio armani armani code bunlar benim sevdiklerim knkss :D
Oriflame Signature ve Oriflame Flamboyant hayatımda burnumun aldığı en güzel erkek kokuları
212 sexy. Her sıktığım da kızlar parfüme övgüler yağdırıp yanıma gelir :-)
212 vip men kullanıyorum bende