Merhaba :) Özür diliyorum bu konuda sizi böyle bulduğum için ama özelinize mesaj atamayınca d aburdan yazmak istedim benim geç kalmış tatil planım için bikinilerle ilgli fikir almam gereken konular var bana yardımcı olur musunuz lütfen :)
Merhaba :) Özür diliyorum bu konuda sizi böyle bulduğum için ama özelinize mesaj atamayınca d aburdan yazmak istedim benim geç kalmış tatil planım için bikinilerle ilgli fikir almam gereken konular var bana yardımcı olur musunuz lütfen :)
Kızlar Ne Diyor
bu yaz fotoğraftaki mini etekli bikiniden aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim
Hipster tarzı olanlar
latin kızları gibi bence gayet havalı ve seksi duruyor
Eğer açık olsaydım Meksika rüzgarı: Fırfırlı bikini üstü + Trendy bikini altı giyerdim. gerçekten de çok hoş
A şıkkındaki bikini tarzını seviyorum. Fiziğime de uygun en azından.
Keşke seçeneklerde mayo veya mayokini olsaymış.
Meksika rüzgarı: Fırfırlı bikini üstü + Trendy bikini altı diyeyim...
Hayatta giymem bu cicili şeyleri düz siyah tabii ki
Meksika rüzgarı çok güzel 😊 Tatili çıkarken mutlaka alıcam 😊
Fırfırlı kıyafetler moda, bikiniler de moda olmuş bence çok güzel duruyor :)
Meksika rüzgarı ve hipster tercihimdir :)
Abim hangisini giydiğimde öldürmezse benim favorim o :))
Ama bu gördüğüm en samimi yorumdu :D
Gobegim ve ben bu yaza hazır deglız ondan gobegımı saklayacak bıkını dıyorum ben hahaa
Bikini giymem desem yalan olur ama hasema altına 😂
Halter bikini üstü uzun zamandır aradığım model resmen. Pentiye bakmak hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim KS.
Bikinilere biçtiginiz fıyatlarla aklımızı başımızdan alıyorsunzu Sayın Penti.
Plaja böyle gidip kendimizi sergilemeyiz
Sportif modeller çok ilgimi çekti doğrusu sanırım onlardan tercih edeceğim
fırfırlı olanlar göğüsleri oldugundan kücük gösteriyor ben tercih etmiyorum o yüzden
Altı şort, üzeri spor türevi olucak.
Mayo 😀 Yüzerken dalarken yüksekten atlarken felan en iyisi kaymiyor
bikini giymiyorum adada olmama rağmen deniz yüzü de gördüğüm yok pek gitsem şort tişört tamamadır
En üsttekini giymeyi seviyorum ama çok kısa Abaza erkeklerin bakışlarından hiç hoşlanmıyorum 😞
ayy resimdeki kızların fiziğinin be da yarısı yok😂😂
Üçgen bikini giymeyi çok isterdim falat göğüslerim 90 beden olduğu için giyemiyorum :/
2. sıradakinden çok hoşlandım bu yaz onları deneyeyim birde :D
Şıklık ve rahatlık aynı anda olunca örgülü bikiniler kaçınılmaz :)
Meksika rüzgarını kesinlikle plajda giynicem harika bence
Alt bedenimi daha düzgün gösterecek bikiniler tercih ederim
Hem rahat, hem şık bir plaj klasiği: Üçgen bikini üstü + İpli bikini altı
Hepsini tercih ediyorum 💃🏻