Moda & Stil Boru paça kot altına ayakkabı seçimi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba,Boru paça kot pantolonun altına boğazlı convers tarzı ayakkabı haricinde güzel gidecek model var mı? Diğer modellerde boğaz kısımları geniş oluyor ve paça içine giriyor. Hiç sevmiyorum. Öneriniz var mı? Örneğin alttaki gibi.. Boru paça kot altına ayakkabı seçimi? Cevapla Ayakkabı Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gülüşümcennet2018 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Beğenmedim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl neyi? Yorumla Gülüşümcennet2018 +1 yıl Üsttekini Yorumla Soran +1 yıl Bu tarz boğazlı ayakkabı önerisi istemiştim.. Yine de teşekkürler Yorumla Gülüşümcennet2018 +1 yıl Ayakkabilar berbat yaniRica ederim Yorumla
Zambiyaprensi Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl o slim fit, nerede ise skinny hatta. 0 0 Yorumla
lavivataaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl oxford ayakkabı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Başka önerin var mı? Yorumla lavivataaa +1 yıl sporlar çok basit duruyor dedigim ayakkabı çeşitleri yakışıyor bence Yorumla Soran +1 yıl Dediklerinde klasik.. Genelde tişört giyiyorum. Yorumla lavivataaa +1 yıl spor görünenleri de var? ya da lacivert kırmızı altı şeffaf sporlar var ya nıke nin felan onlarda güzel Yorumla
En İyi Cevaplar