İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre kadınların 3'te 1'inin, içine sığamayacakları kadar dar kıyafetler aldıkları ortaya çıktı. Sizin de bu tür alışkanlıklarınız var mı? Varsa nedeni nedir?
Kadınların 3'te 1'i içine sığmayacak kadar dar kıyafetler alıyormuş! Sizin de bu tür alışkanlıklarınız var mı?
Erkek olduğum için bu sıralamaya girmiyorum. Yani beni tam olarak ilgilendirmiyor. Veya da boş verip kısa paça pantolon giymeyi düşünür müsün diye sorsalar kabul etmem. Ben bile erkek olarak kendimi rahatsız etmeyi ya da bilerek kendimi göstermeyi sevmiyorum.
Fakat tekstil konusunda iyi bir yere sahipler. Küçük kilo değişimleri ile yeni bir kıyafet serisi dizmek zorunda bile kalıyorlar.
Ama bazıları öyle bir aşıyor ki kendine o kadar da yakışmayan kıyafetler giyebiliyorlar.(Özür dilerim gerçekler var biraz) Diğer konu çok fazla dar giyinip de tamamen iç çamaşırları belli olan hatta cinsel organı belli olanlar bile gördüğüm oldu. Bazıları düşük bel giyineceğim diye iç çamaşırının markasına kadar ezberletenler var.
Bunların bazıları erkekler için de geçerli. Farklılık ticaret için gerekli tamam. Moda da markalar için satış için gerekli tamam. Ama bir yere kadar. İnsan istediğini yapar. Fakat tavsiye isterseniz. Yukarıda yazanlar geçerli.
Yüzü güzel olmayan kızlar dar giyinir ilgiyi çekmek için. Çünkü kadınlar söyledikleri kadarıyla rahat giyime önem veriyor Mesela Türkiye'de her 10 kadından 9'u tayt giyer (rahat olduğu içinmiş) Sonra aynı kadınlar büyük rahatsızlık veren oturmakta kalkmakta zorlanan dar jeanslerin içine girerler. Gel de anla kadınları Bol jeansler giyinsenize madem rahatlığa önem veriyosunuz
Birde şöyle düşünce var kadınlık hatlarını belli etmek ve kadın olduğunu göstermek için dar giyerlermiş erkekten farklı görünsünler diye Erkekler de erkeklik hatlarını belli etmek için de dar giyinsin o zaman ne saçma bir düşünce Sadece bol giyinmeyi denemek işlerine gelmiyor
@solidum ya işte laf olsun diye rahat diyorlar bahaneden yani ki; işin kötü yanı da kadınlara açık saçık elbiseleri, ve dar şeyleri veyahutta tayt vb tasarlayanda kumaşına kadar seçen'de erkek beyni'dir Erkeğin gözüne hoş gelebilecek ne varsa onu tasarlayıp kadınlara giydirmek zorunda bırakıyorlar.
Hayır. Zaten kilolu değilim ama armut vücut tipli olduğumdan genelde üstler bol altlar da dar gelir. Bu yüzden Ayrıca, yine vücut tipimden dolayı, bedenime uygun olmayan kıyafetler üstümde hoş durmuyor. Dikdörtgen tip bir vücudum olsa, bluz hafif bol da olsa pantolon hafif dar da olsa giyebilirim ama bende modelinden dolayı değil de bedeninden dolayı büyük duran t-shirtler çuval giymişim gibi duruyor, mesela ya da bedeninden dolayı dar gelen pantolonlar da saçma sapan duruyor;bacak boyunu kısa gösteriyor, kalçayı basıyor filan. O yüzden; 1) Ürünü deforme etmemek için 2) Kaliteli, iyi görünmek istediğim için bedenime olmayan kıyafetleri illa da olsun diye zorlamam. Üstünde güzel durmadıktan sonra 32 beden kota girsen ne, girmesen ne. -Gecen bol olsun.-
Hayır, yok. 😏 Fakat bazı arkadaşlarım mezuniyet, nişan, düğün vb. günler için beğendikleri herhangi bir kıyafetin dar bedenini alıp, içine sığmak için zayıflamaya çalışıyor. Kendilerini, psikolojik açıdan şartlamış oluyorlar.
Ben 2 yıl butikte çalıştım ve türkiyede de böyle kadınlar çok fazla ban 34 beden giyiyorum ama 40 beden bile kıyafetlerim var önemli olan yakışan çok saçma.
En İyi Cevaplar