Erkeklerin tahrik olacağını bile bile hala mini etek giymeye devam eden kızın amacı hiç de masum görünmüyor.
O eteği giyiyirsa sonuçlarına da katlanması gerekmez mi?
O eteği giyiyirsa sonuçlarına da katlanması gerekmez mi?
Bu ne kadar iğrenç bir zihniyet lan. Senin gibileri şeylerinden sallandırmak gerek. Ben geçen gün pantolon ve normal bir tişörtle çıktığım halde otobüste tacize uğruyordum. Adamı dövdüm. Bunun ne giydiğinle alakası yok. Eşek ziken insanların yaşadığı bir ülke burası. Kimse sen ve senin gibi yobazları tahrik etmek için giymiyor. Herkes kendi istediğini giyer. Erkeğinde sınavı şeyine sahip çıkması. Vicdansız insafsın karaktersiz köpeklere bu anlatılmaz ama. Hiç kimse giydiği şey veya başka bir şeyden ötürü başına bir şey gelmesini hak etmez. Sen nasıl bir yaratıksın
Teşekkürler ks 😘
hadi ordan gidin o zaman arabistana bit yavrulari sizi
İsteyen istediğini giyer isterse hiç giymeden çıkar bunu sorgulamak kimseye düşmez.
İster çıkar ister çıkmaz buna sen karışamazsın.
ne sonucu lan eblek? sapık mısın sen yoksa yobaz mı?
Cevap
5Cevap
Mini etek giyen bir kadını asıl amacı giydiği etekle dikkatleri bacaklarına çekip yaptığı nükleer silahları gizlemektir. Senin aklını da sorduğun soruyu da skim. İnşallah ölürsün
Alın bu tecavüzcü zihniyetteki mahlukatı. Ozgecanda sizin gibi beyin fukaraları yüzünden öldü. Terk edin lan ülkeyi.😒
Sen nasıl bir hastalıklı birisin git beynini aldır sonra cöpe at kardes
senin gibi yobazlarin oldugu bir sehirde yasamadigim icin sansliyim
aamacımız erkekleri tahrik etmek ya oramızımı buramazı açıp ne kadar yobaz bir kişiliksin
Neden giyilir merak ediyorum
Bana baak kabusun olurum bak senin
Yemin ederim seni döverim çünkü sen ezik bebesin hee
tem amacı sevgilisini/hoşlandığı çocuğu kıskandırmaktır
O eteği giyiyorsa sonuçlarına da katlanması gerek
Kendine guveniyorsa demek :D
senin ben zihniyetine...
Pes ki pes..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar