Fark ettim de siyah kalem etek giyine bir bayan bile çok dikkatli bakıyor, dışarıda falan çok dikkat çekiyor çok da zayıf gösteriyor. Tayt giyip çıkan biri üstüne de yarım birşey giyse bile bu kadar dikkat çekmiyor, şık durmuyor😂😂 Nasıl oluyor ya, tayt kadar hatları belli etmemesine rağmen boyle :D?
Cevabın nedir?
+1 yılsiyah seksin ve gizemin rengidir her ne kadar kirmizi densede ve zaten ortada olan kivrimlari degil gizli olan ve merak edilen sey adrenalin ve heyecan uyandirir... sonucta siyah kalem etek giyen kadin sevismeyi ve ruhuyla yasamayi bilen kadindir
04 Yorumla
Soran+1 yılHe iste ben de onu düşündüm, yani siyah kalem etek çok hoş duruyor ama tayt çok kötü duruyor mesela. Aradaki farkı nasıl böyle açıkladınız, bir yerden falan mı okudunuz 😂😂
- +1 yıl
okuyarak ve gozlemleyerek kendimizi gelistirdigimiz dogru, ama kopyala yapistir ya da birinden aldigini digerine sat yapacak kadar sig degilim. mesajdaki sorunun cevabina gelir isek, verdigim ilk cevabimdaki gizem merak ve kadinin kalitesi siyah etekde aleni e zaten tayt kotu duruyor neden hala taytliya bakmaliyim ki ;)
Soran+1 yılBence ikisine de bakma, taytliya da kalem etekliye de 😉
- +1 yıl
bende bunun cevabini ariyordum tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
dikkat cekınce eline ne gbı bişey gecicek acaba ya da bunun neresı gusel bir kısı sevıceksn normal olaral onun dıkkatını cekmekmı daha hos genel bır kıtlenınmi?
021 Yorumla
Soran+1 yılİşte zaten kombinlerine çok ozendigim için aldım hatta tam olarak kalem etek de değil, üst kısmı oturuyor çan etek gibi geliyor ama baktım çok dikkat çekiyor ve olduğundan daha güzel gösteriyor, o yüzden dışarıda giymiyorum.
- +1 yıl
bncede dgru bışey ypıosun onu genel bı kıtle etrafndakılerı etkılemek gostermk ıcm gyıyolar anlamıom herkezn gozu senn bıyerlerne bakıoken bir ınssn bunun nesnddn hoslanır. yannda erkk arkadasn var mısl ve sana onca ınsam bkıo bn sahsen asırı rhtsz olurum zTn benim ynmdada gıyemez ıhtımalı bıle yok bnce bu genclrrn ozendgı bişey ama benim gzumde pek hoş degıl kısı kndne yakıstrablır ama ınsan ıcnde bnce hos ve rahat bı gruntu teskıl etmıo.
Soran+1 yılYok gençlerin özendiği şey direk tayt ve göbeği açık giymek :D
- +1 yıl
o favorı ozendıklerı sey onlar hklsn en bası cekıyor bak zatn o kafayı hıcbir zman anlıyamcam bn bıde koluna takıp gezıo erkekler bı modada asırı yırtık pantolon dun gordum kadınn pantolonunn dız kpak yerı komple yok çöp bir pantolon 10tane yırtık var gıyılıo cok entresan bn bıyerm yırtılınca o pantalonu işde gıyıyorum mesela kafaları cok garip bazı kızlarn anlam veremyom maleseff...
Soran+1 yılBütün kadınlar aptal sen hariç kitabını tavsiye ederim, Erdal Demirkan gibi düşünüyorsun :D👍
- +1 yıl
tavsyn ıçin teşekkür ederim hanmefendi 😊 lakin kitap okumam kadınlarda aptal degıldir buna inanmam kadın bizden kat kat akıllıdır net ama yerıne göre aptala yatanı ve yerınr göre asırı bılgılı olabılen bir varlık bnce kıne nasıl oynıyacagını iyi bilen bir varlık bizi aptal edenide var adam edenide karısık konular bnlar hem iyi hem durust hem hanmmefendi vs vs tam olarak bu nıtelıkde bırını bulma sansı%30 cıvarında bn kadnlardan pek anlamam zatn hytmada ıkı kışı harıcı kmseyı skmadm hayattan yetrrı kadar soguttular saolsnlar ama konumuza gelırsek özenme duygusu o bunu almıs o bunu gymıs baynlarda bu kafanın degsmesı lazım dıye dusunen biriyim 😊
Soran+1 yılO kitapda yazar belli bir kitle kadınların bilimle uğraştığını, girişimci olduğunu vs onların türünün nadide örneği olduğunu falan söylüyor ve kadınların çoğunun oluşturduğu %90lik kısmının dizi, magazin, makyaj, zengin koca bulma sevdasını, avukat olmak yerine avukatla evlenmeyi hayal eden aptallar o falan eleştiriyor. Azınlıkta kalan kadinlari da hariç kadın olarak tanıtıyor. Bu yüzden bütün kadınlar aptal, bir tek bu davranışı yapmayan yapsa da azını yapan azinlktaki kadinin normal olduğunu söylüyor. Yani aslında tüm kadınları aptal bulmuyor. Yazarın eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum, sizin de katıldığınızi dusunuyorum
- +1 yıl
%90 gercktn dgru bı tanı yazar knuya hakim gerı kalan azınlık kısmı normal evt ama o aznlık turk toplumnda anormal %90 turk toplumunda normal olarak yasanıyor %90 olan kısım evt bnlarn pesnde %10 dogru bı es dgru bı hayat ve dgru bı yasam kurma pesnde surec secıo evt ama %10toplumda pek bı ılgı gorrmıyor%90lık kitle bunun onune gecıor gencler bunlara ozenıo %10uda bu toplum bozma yoluna gdıo biraz 7 8 yasnda kıza tayt gydr darack makyaj yap 12yasnda gbı bı gruntuye burundurmek sence sacma degılmı bunun gbı bırcok ornek var degsık knudada ama bn kadnlarn aptal degıl fazla zekı oldgunu dusunuom ama bu zekılık farklı kadn ısterse herseklde istedıklerıne ulasabılcek bı yapıya buruneblir gibi. . bide şu var biz o %10un ıcnddn bırını arıoruz ama onları sokakda ve sagda solda bulmak cok zor buda bı gercek ama kıtabn konusu guzelmiş secımın ve bakısın gayet hoş.
Soran+1 yıl%90lik önde, %10luk geride diyorsunuz ya... sırf bu nedenle neler çektim, o kadar arkadaş ortamı istememe rağmen nasıl yanlız kaldım, hatta dislandim bilemezsiniz! Burda anlatmakla bitmez ama gerçekten öyle aptallıklari var ki anlatamam! Ben sınıfta hep yanlız takılıyorum, arkadaşlarım olsa da kafa dengi değil. Okul dışında çok arkadaşım var ama onlarla da az görüşebiliyoruz ciddi sorun oluyor bu. Şimdi böyle diyerek beni sorunlu biri sanabilirsiniz ama benim lise hayatım boyunca sınıfta hep engellilerle alay eden, sınıfa gelen nobetciye erkek mı diye bakıp yakışıklı değilse fiziksel özellikleriyle en az 5 dk alay eden, bütün beden boyunca bir köşeye oturup hiç sıkılmadan cinsellik konuşan üstüne üstlük utanmadan buna anne babalarını katan, sürekli dikkat çekmeye kavga etmeye çalışan arkadaşlarım var hep okulumda, ki puanı fena sayılmaz bir Anadolu lisesindeyim. Kim bir sekilde öne geçiyorsa toplanıp kuyusunu kaziyorlar.
Soran+1 yılBir örnek vereyim, geçen bir kız 5-6 erkekle el kızartma oynuyorlar. Kızı zorla kafasına silah dayamışlar gibi kız bağırıyor, çığlık atıyor, tüm dikkatleri üzerine topluyor üstüne üstlük "aaaaah yapma Meliiih çok acıtıyorsun yhaaa..." diye geviş getiriyor. Agizina dev bir kürekle vurasim geliyor da🤣! Bir de sınıfta sakız cignemeyen tek kiz benim 15 kızdan! Hepsi agizina bir sakız atıyor sabahtan eve gidene kadar agizlarinda bide geviş getiriyorlar, igrenc ötesi bir ses çıkıyor ağızlarını tuhaf hale sokuyorlar, sakiz cignerken sakiz ağızlarından düşecek diye korkuyorum inan😅 Böyle iğrençlik yok, bide seslere duyarliligim var misofobi, öldürüyor beni o ses! Okul serbest kıyafet diye her eri piercingli, koca sene boyunca toplasanız 5 gün göbeğini kapatmayan 4-5 kız var sürekli erkeklerin kucağındalar. İşte o erkekler beni hiç sevmez çünkü ben onlar gibi değilim, hatta çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıp eğlenirler.
Soran+1 yılKızlar benden pek hoşlanmaz, o kızlarla takılan 2 erkek dışındaki erkeklerle de anlaşabiliyorum ama sonuç olarak erkek oldukları için arkadaş olamıyorum.
- +1 yıl
zatn toplumu bozan erkek zıhnıyetlerı falan denıo gunumuzde ama aslına bakarsak bunun boyle olmadgnı bılen ınsanlar var bıde bldklerı hlde bılmemezlkkden glıp hala erkk erkk tek neden erkk dıen sosyatık geniş rht bayan kesnlerıde var toplum evt biz erkklern degsk bakıs acısı yuznddn boyle dgru ama tetıkleyrn bırcok bayan var ve sayıda az degıl baya bır cok tk srunu erkege yormak ynlıs bı bakıs bnce okul ve iş hayatnda oyle gereksz bayan varkı annelerı ıle babaları bu eserlernde ne anlatmak ıstemısler bize dsunuyorum bulamıyorum😂 hele bu stede bı bynlar var evladm olsa eldıvenle sevmeye tereddut ederim oyle aptal ve boş bı zıhnyette yaratık gıbıler 😊 cınsellık yorumlsrna pek cvp vermm ama grunce utanıom o derrce aıle yapıları tetıklıo bnları aıle cok rahat ve genıs ise erkk ya da byan ccuklarıda o bakısda yasıo hayatı ya da anne ya da babası olmayan ya da ayrılmiş olanlar yanı senn sevılmemen cok normal afedrsn veren vrkn sevene talep aZ olur...
Soran+1 yılAilelerini de az çok biliyorum, ebeveynleri yaşlı ve ilgisiz. Hatta birinin annesi o kadar tatlı hoş bir bayan ki hiç öyle rahat değiller evde de ama kız okulda aklının ucuna bile gelemeyecek, bir insan evladı nasıl anne babasına bunu yapar da bir de utanmadan anlatır dedirtecek cinsten! Aileleri de normal, ondan kaynaklanmıyor yani.
Soran+1 yılSiz 27 yaşında olduğunuz için 2000'lileri tanımıyorsunuz, onlarla aynı ortamda değilsiniz
- +1 yıl
smdı senn verdn bır ornk benim verdgmde bır ornk bnde cok grmus gecrmsmkı solrdm ozellıklr aıle anne baba ılgszlgı aıleden anne ya da babann olmaması ya da ayrılması bnlar net etkndr emın ol cok grdm ve arastrldgnda bu ssydm seyletdrn mutlak bırı cıktı ve bir nedende özenme ons buna onun ynnda bu ccuklar var mısal hop onla aynı ortama grme istegi ve o sekılde taklmacalar takılmaya calısmalar o ortamdan bırıyle sevgılı olma vs vs gibi ve 2000li degılm ama etrafmz heryasda bayan grmemıze engl teskıl etmıo demi 16_yasnda balı ceken kız grmusum bn ya da cıgara buda bı bozuk ortam kurbanıdr ve bırcok calılılık araba vs yerlerde yıyısen ergen kucucuk kızlar bn istnbulda yasıom ve herkonuya hakımim oyzdn ne karsı cnsle bır arkadaslık nede bır tsnıma yoluna gırerm bılırımkı karsıma dzgn bı kız cıkms yuxdesı cok dsuk bunu dzgun gbı tanıyıp snradan bırtakkm gerceklerı ogrenıp uzulme yuzddemde %80 cıvarnda bn kımseye uymm yasım 27_evt ılıskım sadece2
Soran+1 yılBen de İzmir'de yaşıyorum. Elbette hangi yaşta olursanız olun 2000'lileri görürsünüz, tanirsiniz ama ben okulda onlarla yaşadığım için hiç tahmin edemeyeceğiniz diyaloglar dönüyor. Birşey sorucam, o azınlıkta kalan kişilerle elbette karşılaşmışızdır ama siz göremiyorsunuz olması gerektiği gibi normal bir kız olduğunu. Öyle kızların normal, yani aptal olmayan bir kız olduğunu nasıl anlarsınız?
Soran+1 yılEvet tam anlatamadım 😂 Demek istediğim illaki normal kızlarla karşılaşmışsınızdır teorik olarak bu illa olacak ama bunu fark etmek çok zor. Sonra da düşündüm bunu anlamak mümkün mü diye, siz anlıyor musunuz?
Soran+1 yılAslında ikincisinde daha net açıklamıştım ama neyse, önemli değil
+1 yılKesinlikle..
Zaten eteklere bayılıyorum bence kadınlara yakışan en güzel kıyafet hangi boyda olursa olsun..01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKodlarla ilgili. Bilinçaltı, hormonlardan bile daha kuvvetli.
01 Yorumla
Soran+1 yılKod derken? Evet bilinçaltıyla ilgili
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
+1 yılEtekler ve kalem etek modeli her zaman kadını kadın gösteren şık ve zarif model olduğu için çok daha şık ve zarif durur.
20 YorumlaBu soruyu erkek sorsaydı, Ne abazılığı kalırdı ne Yobazlığı.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten çok resmi ve gereksiz dikkat çektiği için gitmediğimi belirttim o yüzden küfür etmene gerek yok. Ayrıca kalem etek giyen birine kafasını kaldırıp bakan kadının bakışını da gördüm, bir kadından bir kadına zarar gelmez ama erkek öyle düşünmediği için sapik damgası yemesi normal ;)
Soran+1 yılEvet zaten bakmadım demiyorum, kıyafet bu incelerim tabi😂😂 Ama demek istediğim benim bakışım şehvetli bir bakış olmadığından kimseye zarar gelmez. O yüzden kadın bir kıyafeti falan incelerken sapik olmaz. Ama tabi bir kız, erkeğin poposunu kilitlenmiş inceliyorsa o ayrı bir sapik :D
Soran+1 yılBu mümkün değil 😊 Yaratılış bu, erkeklerin şehveti çok fazladır, kizlarinsa az. Erkekler en ufak birşeyden bile fesatlık yapiyor, masum bakış söz konusu değil 😂😂
+1 yılGizemli seksi otoriter resmî olduğu için belki üstüne beyaz düz gömlek ile dene
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok resmi olduğu ve gereksiz dikkat çektiği için gitmediğimi söyledim
+1 yılkalem etektede taytta da içe giyilen külot çok önemli çok belli oluyorlar
00 YorumlaGemi gibi basenleriyle harika oluyor gerçekten 😒
04 Yorumla
Soran+1 yılGemi gibi basenleri olup kalem etek giyen çok nadir kişi gördüm, baya gereksiz abartdinix
Soran+1 yılEtrafta kalem etek giyen kız sayısı az, hayret
Giyen kişi ye göre değişir
11 Yorumla
Soran+1 yılE yani, kısa ya da toplu biri giyemez mesela
Sadece siyah değil hepsi seksi duruyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSiyahı daha bir güzel duruyor ama anlamıyorum nasıl oluyor?🤔 Mesela tayt düşün, üstüne de yarım birşey giysin kişi; çok zorlama, demode, hatta dana etine sarılmış streç gibi duyuyor😂😅 Ama siyah yüksek bel bir kalem etek olsa👌!.. Halbuki tayt kadar belli etmiyor hatlari ve zayıf gösteriyor
+1 yılGiydiysen bana göster 😎😀
06 Yorumla
Soran+1 yılGiymiyorum dedim ya😒
- +1 yıl
O zmnn taytin vardir
Soran+1 yılYa Allah aşkına, çok mantıklısınız! Kalem etek çok resmi kalıyor ve gereksiz dikkat çekiyor diye giymiyorum dedim, normalde tayt evde bile giymem ama giysem var çok çirkin gözüküyorken etek nasıl böyle oluyor diyorum siz hala fesatlık peşindesiniz
- +1 yıl
Ben anlamamak
Soran+1 yılNickine bak anlarsın 😂😂
- +1 yıl
NİKİmle ilgilenenleri severim 😎
+1 yılİstediğinizi giyin güzel olun da
00 Yorumla
+1 yılEvet balinalar giymesin ama kisa boylularda
012 Yorumla
Soran+1 yılMesela ben uzun boylu, zayıfim ama yine de tayt giysem dana etine sarılmış streç gibi falan durur😂😅 igrenc, basit ve zorlama duruyor tayt ki zaten evde bile giymem ben ama kalem etek denedim bide👌 Bulunduğum ortamda bayan bile kafasını kaldırıp baktı😂 Hiç anlamadığım kadar güzel gösterdi fiziğimi😂😂 Çok dikkat çekiyor ama, dışarıda giymiyorum
- +1 yıl
Tayt giyme zaten malafati bile gorunur kalem etekte ozel gunlerde giyilir gunluk giyilemz
Soran+1 yılEvet günlük giyilmez de zaten dışarıda da giymiyorum dediğim gibi baya resmi kalıyor ve gereksiz dikkat çekiyor
- +1 yıl
Aynen ole
- +1 yıl
sana ne
- +1 yıl
@Sarhoşpanda yab her yerden cikmasan olmuyo mu
- +1 yıl
olmazsa olmaz
- +1 yıl
@Sarhoşpanda neyse...
- +1 yıl
kısayım sana inat alıcam😄
- +1 yıl
@Sarhoşpanda al ben gormeyecegim icin sikinti yok
- +1 yıl
profil fotoğrafın yosun tutacak
- +1 yıl
@Sarhoşpanda tutsun skinti yok😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalem etek olgunluk göstergesi çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha yaşlı mı gösteriyor yani? Yo baya ilgi çekici hoş
Cevap sahibi+1 yılyok yaşlı değil olgun diyorum ergence değil ama tayt işte ergen genç kız aklı başında olmayan bir şey herkes giyiyor ama kalem eteği herkes giyemez yakışmaz ve giydiyse bu kız sexy olgun mantıklı gözüyle bakarlar
Soran+1 yılAnladım 👍Ya beni de mantıklı konuşuyorum diye yaşımı fazla sanıyorlar çok sinir oluyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılmantıklı konuşan kız çok az gördüm ama sinir olmaz özelden yazarmısınız merak ettim
Soran+1 yılMerak edilecek birşey yok. Hayır gerçekten alinilmayacak gibi değil.
Cevap sahibi+1 yılyok mantıklı değilsin sen anladım
+1 yılsık ve seksi gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılDurmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl durmuyor 😳😳?
+1 yılalmayı düşünüyorum
00 YorumlaModa & Stil konusunda 9,2b cevap paylaştı. çook
00 Yorumla
+1 yıldurmaz mı
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela ben uzun boylu, zayıfim ama yine de tayt giysem dana etine sarılmış streç gibi falan durur😂😅 igrenc, basit ve zorlama duruyor tayt ki zaten evde bile giymem ben ama kalem etek denedim bide👌 Bulunduğum ortamda bayan bile kafasını kaldırıp baktı😂 Hiç anlamadığım kadar güzel gösterdi fiziğimi😂😂 Çok dikkat çekiyor ama, dışarıda giymiyorum
- +1 yıl
oyşşşş süper seni gidi gidi :D
Soran+1 yılÇok resmi kalıyor ve gereksiz dikkat çekiyor diye giymiyorum dedim ya, neden böyle birşey yazıyorsun?
- +1 yıl
:D:D..
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı