Genelde insanların giyim tarzı ve havalı hareketleri tabiri caizse insanları umursamayan halleri cool olarak nitelendiriliyor. Ben buna katılmıyorum. Bence güzel giyinen oturmasını kalkmasını bilen nerde nasıl davranacağını bilen kişi cool dur. Peki ya sizce?
Bu tavsiye ile olacak birşey değildir bence. Belirli başlı şeyleri vardır. Birincisi özentilik ile kendi tarzını oluşturmak arasındaki farkı çözmekten geçer. Eleştiriler olsa dahi kendini kabul ettirecek direnci göstermek önemlidir. Internette dizilerde gördüklerini yapmakla değil, belirli başlı şeylerde bilgi sahibi olmaktan ve çok bilmişlik yapmaktan değil, bildiğini konuşmaktan geçer. Yani kültür, tarz, ve kişisel eğitim önemlidir bu konuda.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel giyinmek her zaman önde brnim icin sinif arkadasim var mesrla oyle cok guzel degil ama giyinmeyi cok iyi biliyor ve drvamli onun çekimine gir8yorum 😂
Sessiz sakin olup az ve öz konuşursan, herşeye gülmeyip sadece gülünecek şeylere gülersen, gerćekten yerli yerinde hareket edip doğru insanlar barındırırsan çevrende, giyim kuşamla ilgisi yok kendine yakışanı giyip abartmıyorsan, güzel yürüyorsan, bakışların gizemliyse coolsundur. Tabi bana göre :)
En İyi Cevaplar