70'li yılların tarzları yeniden canlanıyor! 2017 İlkbahar yaz modasında Culotte Pantolonlar yükselişte olacak. Bu moda kot üzerinde yeni bir etki yarattı. Bu trend hakkında düşünceleriniz neler? Eski yılların modasının yeninden canlanması sizi rahatsız ediyor mu? #minnnak
Yükselen Trend: Jean Culotte Pantolonlar! Eski yılların modasının yeninden canlanması sizi rahatsız ediyor mu?
Aslında rahatsız etmemeli. Özellikle, toplumun fiziki yapasının kendi modasını yarattığı gerçeğiyle karşı karşıyayız. Örneğin, son dönemde moda yapılmaya çalışılan beyaz yakalı plaza kadınlarına yönelik geniş basenli kot pantalonlar. Tam olarak, "spor yapmaya üşendiğim için büyüyen kıçımı kapatmak için başka çarem kalmadı." modası haline geliyor ve Ugg botlardan sonra dünyanın en çirkin ikinci akımı olabilir.
Trendi belirleyenleri modacilar degildir hanimefendi. Bunun asil belirliyicileri, cemaatin onde gelen zenginleri olmustur. Ali Agaoglu yeni sevgilisine giydirir bir de poz verdirir oh ne bu mida oldu. Artik 70 li yillarin moda olusturma zihiniyeti ve kullaniciya ulasmasi ile gunumuzun ilgisi kalmadigini dusunuyorum bir tasarimci olarak.
Ben artık şunu anladım. Kıyafet almaya gerek yok bir zamanlar aldığın kıyafetleri temiz giy eskitme tamir et sakla bir kaç yıl sonra aynısını çıkarıyorlar meydana ben moda diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Benim anneannemin giydiği pazen baskılı çiçekli elbiseler şimdilerdi milletin üzerinde bu pantolonlar da aynı 90 ların yüksek beli herkesin kıçında şimdi de 70 lerin pantolonları
Ben dar paçadan nefret ediyorum bu yüzden de bu bile sevindirdi beni sözde tesettürlü bir çok bayan bile dar paça giyiyor sinir oluyorum mağazaya gidiyorum onlarca model var dar paça istemiyorum deyince iki model gösteriyorlar bwn moda olmayan İspanyol ve arada boruyu tercih ediyorum
Yoo, neden rahatsız etsin? Sadece bir zamanlar eziklenen şeylerin "moda" altında yüceltilmesi rahatsız edici. Yani bir şeyin "iyi" olarak değerlendirebilmesi için illa çoğunluğun o şeyi yapması, moda olması mı gerek, anlamıyorum. -Gecen bol olsun.-
şu moda konusunda geri kafalıyımtır retro & old olan her şeye sahibim tarzımla dalga geçiliyordu ve yine modaya gelmiş bu güzel. bol pantolonşar bol gömlekler en sevdiğim. umarım bazı aptal insanlarımız bu güzelim modanın bokunu çıkarmaz.
Ben açıkçası rahatsız oluyorum. Zara H&M gibi mağazalar bunlarla dolup taşıyor. Giyecek normal birşey bulunmuyor. Eskiden annelerimize gülerdik ilerde cocuklarimiz bize güler :)
En İyi Cevaplar