Konumuz ayakkabının güzelliği veya çirkinliği degil ama istiyorsanız seviyeli bir şekilde eleştirebilirsiniz. 😃 Haziran ayı gibi giysem çok mu abes kaçar sizce evet bot ama suni deri yani süet olsa daha komik olurdu sanki 😁
Ayakkabılara bittim:) Nereden ve ne kadara aldın?:) Haziran ayında pek uygun olmaz. bu havalarda ya da mayısta mini etekle filan hoş olabilir ama çok istiyorsan haziranda da aynı şekilde giyebilirsin. Kışın da kotlarla harika durur:) -Gecen bol olsun.-
Çok sevindim beğenmene 😇 Ayakkabı delisiyim diye bir sayfa var instagramda görüp sipariş verdim. Fiyatı 139 tl kargoyla yanlış hatırlamıyorsam 147 gibi birşeydi
Yaa... Instagram'da güzel butikler var ama ben internetten alışveriş yapmıyorum işte:) Bu tarz ayakkabılara bitiyorum:) Gerçi nerede giyeceğim, o da var ama olsun, çok yürümem gerekmeyen arabayla gideceğim bir mekan için alırdım:) Bir de bu topuklu spor ayakkabılar var onları da çok beğeniyorum ama Nike'ta filan satışını göremedim şu an. Bir bilgin var mı?:)
Yine instagramda bir sayfa var mosimoda diye orada cok güzel ayakkabilar var galiba bahsettiğin onlar. Bu arada ayakkabilar kaliteli gerçekten kapida odemede var
Beyazliktan degil ya. Bak mesela onu ve arkasi acik olaydi ya da nebilim tam kapali olmayaydi bisekilde kombinlemek mumkundu.. ama boyle.. olabilemez😅😅
zaten bu ayakkabı değil ki başka bir şey bununla fındık ceviz bile kırarsın :D çok eskiden 2000lerin başında bizim orada ruslar giyerdi bunları şimdi moda olmuş bence çok kötü :)
En İyi Cevaplar