Düğünlerde gelinin beline bağlanan kırmızı kurdela, Türk geleneklerinde bereketi ve bekareti temsil ediyor. Çoğu insanın çok büyük tepki gösterdiği bir gelenek. Kırmızı kurdela artık abiye elbiselerde de boy gösteriyor! Sizce çok tepki alır mı? Bu olaya bakış açınız nedir?
Düğünlerde gelenek haline gelen "kırmızı kurdela", artık abiye elbiselerde de boy gösteriyor! Sizce nasıl? Bu olay tepki görür mü?
Site deki kızları anlamak zor yok gelinlik giymem yok alyans takmam yok kurdale bağlamam lan anan soğan baban sarimsak sanki iskandinav ailesinden geliyor gelenek görenek neyse o olur ayrıca bu cümleyi sadece gelinlik kurdelesi için söylüyorum. Hayal dünyası ve hayatı karıştırmayalım birbirine böyle bir abiye tercihim olmaz bizim adetimize sonradan yerleşmiş şeylere ihtiyacımız yok
Ya ben artık diyecek bir şey bulamıyorum. Kadınlar kendilerini bir mal gibi görmeye bu kadar meraklıyken erkekler ne yapmaz... Tabii şu da var;Biz kırmızı kurdeleyi konuşurken millet çağ atlıyor.
en sevdiğim şey <3 hele hamile bayanlar başına bağlayınca bütün gün oturup izleyesim geliyor tatlışlıklarını. bence bütün '' güzel '' bayanlar takmalı her gün her saat.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Düğünlerde gelenek haline gelen "kırmızı kurdela", artık abiye elbiselerde de boy gösteriyor! Sizce nasıl? Bu olay tepki görür mü?
En İyi Cevaplar