arkadaşım motorda giymek için bu eteği bana verdi.Kendisine almış ama ona dar geliyormuş şu an sadece bir defa giyebilmiş.Sizce bu etek güzel mi?Çünkü değilse ben de başkasına vereceğim, beğenen birine.
link
link
Tabikide gitmemelisin saçmalama motorsiklette böyle bir etek giyilmez korucu ekipmanları olan pantalon giymelisin ha illa bunu giyeceğim kafaya koydum diyosan dizlik bellik takmalısın ki seni o dizlik ne kadar korur bilinmez bence kevlar destekli bir pantalon giy hayatını riske atma zaten üstüne mont eldiven ve kaskı söylemiyorum bile :)
Revit in yazlık havalandırmalı pantalonları var öneririm :)
Bu arada motorun ne :)
Lütfen şaka yaptığını söyle inanamıyorum ya süpermiş :) ben daha 125le mi yoksa 250 liklemi başlama kavgasındayım :/
Tabiki hız yapmak istiyorum ama başlangıç motoru olarak s1000rr alıcak halim yok eğitmenler hep düşük cc motor öneriyor :)
Teşekkürler :)
iyiymiş bide motora nerde bineceğinide söylersen arkadaşlarla çekirdek kola alıp izlemeyi düşünüyoruz :D
motora bak bee hey yavrum hey demek istiyoruz :D
ok alırım plakanı ;))
profil sayfamı görmedin herhalde
"Rüzgardan daha hızlı, Işıktan biraz yavaş" ;))
sen yakalanmak istemedikten sonra ben yakalasam ne kıymeti varki be gülüm dimi ;))
yakalarsam muck muck ;))
yakaladın beni teslim oluyorum ;)) teşekkürler :)
birine neden sadece motorda giymesi için etek verilsin bunu anlamadım. ikincisi motor kullanan bir kadın böyle bir etek giymez çünkü oturamaz oraya. otursa da götü başı açılır bu da anca konulu bir film çekimi için olabilir. motorcu tarzı demiş adam. motorda giyilir dememiş. torbacın kim.
Motorda giymek icin verdi ama baska yerde giyemezsin demedi:) Sadece motorda hep deri seyler ve deri etekler giydigim icin oyle yazdim.Deri etek de giydim ve hic acilmiyor sadece birazcik dikkat etmek gerekir.Motorda giyilir demesine gerek yok ,evde giydigin pyjama icin de yatakta giyilir demiyor kimse
Motorda giymek için birine deri etek vermek? Valla Lady Gaga'nın pabucunu dama atmışınız :))
Cevap
12Cevap
Motor eteğiymiş işte kızım arkadaşın ağzıyla söylüyor.Giyme.
Harbiden böyle motorcu sevgilim olsaydı lan keşke süpersport motor alırdım harbiden harbiye :( ikimiz takılırdım :( eteğe gelirsek wandirful
tabiki her zamanki gibi yine sıcak yine seksi ;)
Motorda iyi gidrr. Ama bence bana ver
kullanabileme güzel tabii
ahaha buna vesile oluyorsam ne mutluu :D
motor için biraz fazla uzun
Giy ve giydir...Bana ver benimkine hediye ederim
Güzel degil bana ver.
Ama guzel degilki bana hediye et :/
bence de giy giydir tavsiye et hediye et :))))
Çok hoş giyde bacaklarının resmini at :D
Motoru Dışarda Unutmuşşun Bacım
cokkk güzel :)
gayet güzel, sen giymelisin bence
giyme bence
güzel
:)
motor dahada güzel
bu marka yakısmasada gıyılır. ve etek sexı.
Motor gibi kız
very cool baby :)
very nice skirt but how can u wear this skirt? also can u drive o.O
i don't think so it's not comfort for drive moto. how will u plan sit on moto:D if u can, it is abundant wind to down by you :D
uuuvvv driveee me babyy :D
no no no i*seriously :) where r u? pleeaassee :D
ok have good night :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar