Erkekler modadan anlar mı moda ile ilgili erkekler var mı
neden ilgilenir sizce anladıkları için mi ?
ve ayrıca moda size göre ne demektir ?
neden ilgilenir sizce anladıkları için mi ?
ve ayrıca moda size göre ne demektir ?
Ben kendim bile modayı çok takip etmiyorken karşı cinsten bunu beklemem doğrusu.Ama takip ediyorsa da ne ala kendine bakıyordur çünkü toplumda böyle şeyler hep kadınsı görünüyor sanki erkekler çıplak geziyor onlarda azıcık baksın uyuyor mu uymuyor mu bu yanlış değil.Herkes sanıyor ki onlar daha kız gibi yanlış bu yaklaşım bu
neden anlamasınlar canım moda bölümü okuyan bir sürü erkek var. Bence erkeklerde takip etmeli kızların ettiği kadar. Yoksa üstü bol dar paça pantolon giyenleri görmeye devam edicez (apaçi style)
her detayına kadar anlamasamda en doğru ve yakışanı tavsiye etmeye çalışırım .iş tecrübem var .giyin alanında .işi öğrenmek adına çok emek verdim .buradada bir çok kız arkadaşa tavsiyelerim olmuştur .olumsuz bir yaklaşım aşmadım .kendi zevkimide katarım yardımcı olurken .
Erkek dediğin serttir bana göre! yumuşak erkek anlayabilir yumuşak derken yine erkek ama ılık biraz yani yoksa hakaret ettiğim felan yok! bence erkek yakışanı giymeli ama modaymış felan erkek adamı bozar!
teşekkürler=) soran
Cevap
42Cevap
bu modadan anlayan erkek şöledir böledir diyen tipler biraz krathaneden çıkın da etrafınıza bakın kadınlar kimlerle beraber :)Kadın modasından bende anlarım bu gidip giyeceğim anlamına gelmez,bu kadınlara olan ilgimden ileri geliyor,ben üzerime yakışanı giyerim kadınlar gayet beğenirler giyim tarzımı.Kadınlar ilgili erkekelerden hoşlanır delikanlılarkahvede batak oynayanlardan değil ...Sonra neden ellerimiz nasır tuttu diye yazmayın buralara :)
var...ve işim gereği.
moda toplumda oluşan ortak eğilimleri önceden ama zamanında keşfedip insan ihtiyaçlarına uygun yeni değerler üretmektir ve esasında yeninin kendisidir.. ve tüm bu yenilik süreci bir piyasa kültürünün farkındalığı içinde gelişir.
para tuzağı bunlar hep :D kalııplasmıaktan baska bişey degildir moda çevrendeki insanlar ne giyerse yaparsa sende ona ayak uydurursun sana yakışandan ziyade...10 yıl öncesi kıyafetlerle dalga geçip moda olunca dalga geçtiğin kıyafetleri giyip begenilmektir bence
Ben anlamıyorum. mesela pantolonu outletden alınca geçen senenin oluyomuş ama ben ucuza gelsin diye outlet mağazadan alıyorum :D. Ucuz olsun, kalite olsun, hoşuma gitsin. yok bu sene şu renk moda vb... bakmam hiç.
eşek hoşaftan ne anlar (: bir tane ayakkabım,4-5 tane tişörtüm, 3 tane pantolonum var. yıllardır sayı aynı. belki yıllar önce onların modası geçmiştir, bilemiyorum.
Anlarimda ilgilenirimde sıkı bir sekilde takipte ederim. Ozellikle bayan modasini yakindan takip ederim, herzamanda arkadaşlarim bunu bilip onlara cesitli kombinler hazirlwma konusunda yardim icin dolaplarinin onune otuttururlar beni :)
Evet o benim.
Modayı çok iyi takip ederim dosso dossi - love sex money - hakanakkaya - vs vs.
Yurtiçi ve yurtdışı ister podyum olsun ister sokak modası aşırı ilgiliyimdr
Modadan degil de tarz dan anlarım genel olarak . Neden analamam gerektıgı ıse daha ıyı gıyınebılmek. Moda sade şıklık demek.
Ne modası ya onu mu takip etcem. Keyfime göre giyinirim. Bazı aklı kısalar moda takip edince birşey olduklarını sanıyor da kıyafetle üst başla birşey olunmuyor
arada moda bloglarini takip ederim, moda benim icin aktuel giyinme tarzi demektir. sezonun renklerini filan ogrenirim ona gore dikkat ederim.
Modayla pek ilgilenmem ama renk uyumunu kıyafet uyumunu bilirim.Kombin önemlidir.Giydiklerimde uyumsuzluk göremezsin:D
dışarda ağzınızın suyu akarak baktığınız erkekler modadan anlıyor
moda falan umrumda değil zevkime göre giyiniyorum ne hoşuma giderse onu giyoyorum öylede olmalı bence
valla öyle modadan anlayan beyfendiler var ki kendinizi bayan olarak kötü hissedersinizi.kol saatinden tutun parfümüne kadar moda.
Hiç ama hiç takip etmem fakat iyi giyindiğimi söylerler. Bence bir erkek üzerine giydiklerini başkaları beğensin diye değil, gerçekten kendine yakıştığını düşündüğü için giyiyorsa olay bitmiştir.
yok biz cahiliz hiç bişey bilmeyiz allahım ya kızlar neden erkeklerin hiç bişey bilmediğini sanarlar anlamıyorum...
ben pek anlamam. kız arkadaşımdan ayrıldığımdan beri de giyim kuşam acayip kötüleşti. sonumuz hayrolsun...
modadan değilde kendime yakışandan anlarım alışveriş muhabbetim uzun sürüyo biraz o yüzden :)
gerektiği kadar ilgileniyorum.ama tutupta bir pantolona gömleğe ayakkabıya asgari ücretin yarısın vermişliğim yoktur.
Moda bana göre senin ve çevrenin yakıştırdığı aksesuardan ibaret. Bence en güzel moda insanın kendi tenidir. :)
Moda muda nedir ya Erkek adam üstüne yakışanı giyer , bir erkeğe yakışacak şekilde , modadır şudur budur kız işi ..
Off ne alırım varya ne giyersem bin kere karışılıyo o gömlek olmadı kapri gyme resmi yere gidiyoz spor giy şunu yap modadan anlamayn çevrem :D
yılda 2 kere alışveriş yapıyorum o da sadece ihtiyacım ne ona bakarak :D ama nedense seçimlerim hep beğenilir
moda siradanliktir bence herkes ayni şeyin peşinde koşarken ben farkli şeyler ararim hayatin her yerinde bu benim için boyle :)
modayla ilgilenmem canı cehenneme ama çok zevkliyimdir
Anlayani varda ben hic anlamiyorum yani anlamayani olumune anlamiyor kizlarin hic degilse fikri oluyor
Moda bana göre tarzımı yansıtmaktır. Misal geçen sokakta yürürken Rammstein tişörtü giydim millet böyle aval aval baktı :D
Üstüne ne yakışıyorsa onu giyersin, moda falan saçma.
moda insanın kendine yakışanı giymesidir bana göre o dergiler falan para tuzağı ;)
Hakan Akkaya var mesela. Erkek demiştiniz demi pardon :D
Hepsi benden uyumlu giyiniyor anasını satım.
hakan akkaya modacıdır.
en mal yorumu en iyi cevap seçmişsin ahahaha
anlıyorum ama konuşamıyorum
evet anlarım modayı insan kendi belirler
Var ben severim problem neydi? :)
Moda, İstanbul Kadıköy'de bir semttir...
tommy hilfiger dir greyder dir
moda benim özel ilgi alanım.
Hip Hop tarz ise en iyi anlayan benim :)
moda yakıştırmaktır bence, erkeklerde anlar..
kardeşimden dolayı anlıyorum
Yok anlamaz onlar bu dünyada yaşamıyor
niye anlamasın. erkekler embesilmi :)
ooo çok
çogu anlamaz :)
neden olmasın ki :D
Neden anlamayalım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar