Kulak piercing hakkında ne düşünüyorsunuz , alttaki resim gibi yapmak istiyorum sol kulak ayni resimdeki gibi ve sağ kulakta üç tane arka arkaya istiyorum aşağ kısmında. nasıl olur sizce?kulak piercing
Kulak piercingi hakkında ne düşünüyorsunuz, yakışıyor mu herkese?
Bahsettiğin yerde de çok güzel durur. Ama güvendik, ve temiz olduğundan emin olduğun bir yere yaptırmak gerekiyor. Çünkü enfeksiyon kapma riskin yüksek.
kulak piercing
Kulağa piercing takmak için açılan delikler, çabuk iyileşir ve iyileşme sürecinde bağışıklık sistemine büyük bir yük bindirmez. Özellikle kulak kıkırdağına takılan piercing’lere özen göstermek çok önemlidir. Kıkırdak enfeksiyon kaparsa kalıcı sağlık sorunları meydana gelebilir. Kulak formu, insandan insana değişiklik gösterir. Bu nedenle takıyı taktırmadan önce anatominin buna uygun olduğunu kontrol ettir mutlaka. İyi bir piercing uzmanına denk gelirsen sana uygun olup olmadığını söyler.
Piercing bakımı nasıl olur?
- Deldirdikten sonra 24 saat boyunca o bölgeyi kesinlikle elleme ve su değdirme.
- Tuzlu solüsyonla iki günde bir dezenfekte et.
- Takılan piercing'i orası iyileşene kadar değiştirme.
- Enfeksiyon belirtisi hissettiğinizde de mutlaka doktora git.
piercing nereye takılırsa takılsın bence çok hoş duruyor. Kulak kıkırdağında ki biraz ağrı yapıyor bende vardı çıkarttım ama burnumda var 17 yaşımdan beri hiç çıkarmadım. Tabi piercing yaptırırken ilk dikkat etmen gereken şey yaptırdığın yerin hijyen kurallarına birebir uyması.
En İyi Cevaplar