Oysa onlar da kendilerine bakılmasını istedikleri için süslenmiyorlar mı?
Kadınlar için süslenecek halleri de yok sanırım
Kadınlar için süslenecek halleri de yok sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayır yanlış düşünüyosun . hiç bir kadın bakışların kendilerinde olması istemezler .en çok rahatsız oldukları bir konu .evden dışarı çoktıklarında elnetteki bakımlı ve güzel olarak çokmak isterler . hiç bir şekilde kendilerine dikkat etmeseler onlar için iyi olmaz . kendileri için süslenirler . güzel görnmek hakları ve güzel olmalılar .ama bir erkeğin gözleri ve bakışları her zaman rahatsız eder .ben bile bir kız çok baktığı zaman rahatsız olurum .ölçülü olmalı bakmak .
bakmak var bakmak var sen belki usturuplu bakarsın ama senden 15 dakka önce iki amele laf atmıştır biri bakışlarıyla tecavüz etmiştir hatun artık dolmuştur eh sana patlar yani bence mutlaka öncesi vardır
Erkekler kendini çok beğenmişlik yapıyor her ser sizin icin sanıyorsunuz
Kadın kendi icin süslenir bu GERÇEKTİR...
şu lafa da tavım vallahi. Hadi açıkla dediğimde ise hiç açıklayanını görmedim :) Kendim için nedir arkadaş :)
Vallahi ben her yerde bakımlı süslüyüm 20 gündür dışarı çıkmadım yinede süslüyüm soz kendinizi laf dagında görmeyin her şey sizin için degil.. Kadının yaratılışında var süslenmek bunuda erkekler icin degil... Küçükken başlıyoruz buna 6-7 yaslarında aynaya bakıp süsleniriz annemizin büyük kıyafetlerini giyer makyaj yaparız süslenmek hoşumuza gider...
bu neden kaynaklanıyor biliyor musun? Süslenmenin amacını aşıp, küçük yaştan biraz da yanlış öğrenmeden dolayı bu sürüp gidiyor. Alışkanlık var belki de.
Sen erkeksin anlamazsın bu bizim yaratılışımız da var erkekler anlamaz...
Ben kadınım benim yaratılışımla ilgili bir konuyu benden iyi bilemezsin sen erkeksin bu konuda bana nasihat vermen komik arkadaş :))
araştırmış olamaz mıyım? :)
İstediğin kadar araştır.. Sende göğüs yok sende vajina yok sende kızlık zarı yok sende yaratılışa kadına has annelik yok kadınlık çift taraflı düşünen beyin yok o yüzden istediğin kadar araştır sadece bos maksat erkekliğe yönelik bulgudan başka bişey elde edemezsin bilemezsin :) bilmem anlatabildim mi
bilemem
bakılmasını istemeyen dikkat çekecek dekolteyi açmaz. kızacaklar zahmet etmesin eksilesin geçsin.
10 yaşındaki çocuğada mı baksınlar dekolte giyiyor diye
Cevap
6Cevap
Kadinlar kadinlar icin suslenir. Siz uzerinize alinmayin. Bizim cekismemizdir bu. Sanki oturup butun gun yaa su kadinin sacina bak ne cirkin, yaa sunun etegi ne kadar da demode, aaa sunun kasi yamuk diye konusan sizsiniz.
seni dünyanın en güzel kadını ilan ettim :'(
:'( pofuduk terlik giyen kadın çirkin olamaaz.
kadınlar kadınlar için süslenirse neden erkeklerle çıkarlar? :)
bug buldun evet :=) ben de eşcinselim ama son derece bakımlıyım. hiçbir erkek ya da kadın beni beğensin diye de değil.
o dediğin %1 lik kısım türkiye'de.
:'( öyle demee kadın en değerli varlık. dünya onun etrafında dönüyor. işleri güçleri kadının bedeni olacak tabii ki. onun bedeni onun namusu onun fikirleri onun yediği onun içtiği :=)
nasıl rahatsam öyle. sizin baktıgınızı görmem bile. senin anlayışın açmışsa tecavüz etmek haktır anlayışının alt aşaması kusura bakma.
o değil de rus votkası olaydı iyiydi. burada 50 tl lik votka 3 tl 5 tl azerbaycan'da ve tüm bdt ülkelerinde :) insanın sahte içki mi bu acaba diyesi geliyor :)
çok ucuz oralarda.
Aldın yürüdün. Nereye getirdin konuyu. Onun sebebi ise erkeğin ve bayanın tahammül edemediği cinsel ihtiyaçlarını giderememesinden kaynaklanıyor. 10 erkekse belki 11-12 kız var 7 si evden çıkmaz 1 i evli 1 i nişanlı geriye 2 3 kız kalıyor, bu 10 erkekse hepsi hazır bekliyor hiçbir engeli yok, 2 3 kızın peşinden 10 erkek gittiği için kızlar doğal olarak şımarıyor, erkekler ise yokluktan her şeyi deniyor. olay budur. Yurtdışında okumuş birisi olarak bu yokluğu sadece bizim ülkede gördüm .
evet yokluk konusunda haklısın ama sadece kadınların oldugu ortamda hatta sadece kendinleyken bile bakımlıdır kadın. bu bir gerçek. sadece buralarda erkeğe yaranmaya onun dötüne yamanmaya calışan cok fazla ezik kadın var.
Ben lise biri kız meslekde okudum nerdeyse bütün kızlar makyajlı saç baş yapılı sanki düğüne gider gibi dapdar mini etekler servise okulun bahçesinden binip apartmanın önünde iniyorlar eee erkekler için süslenmiş olamazlar dimi bayanlar evet erkeklerin bakışlarından hoşlanırlar ama hemcinslerinin kıskanç bakışlarından daha çok hoşlanırlar 'bir erkek sana bakıyorsa güzelsindir ama bir kadın sana bakıyorsa çok güzelsindir' demişler
senin bu dediğin ise pis yedili ve türevleri olan dizileri sürekli izlemekten kaynaklanıyor.
Bundan 10 15 yıl önce emin olabilirsin ki toplumsal değişim kadınlar ve erkekler arasında bu kadar marjinal değildi.
emin ol öyle değil iyi bir gözlemciyimdir
Biri baksin diye suslenmiyorlar arkadas. Guzel olmak hoslarina gittigi icin giyiniyorlar. Hosuna gittiysede adabiylan bak 3ahatsiz etmeden !
Annesi bacısı olduğunu bilen bir erkeksin yemin ediyorum :D
Acaba modern giyimli, Bir dar tisört giyen erkekler üzeri neden böyle giyiniyorlar niye sorular aciliyormu ?
Bakamk isteyen erkek Kapali, kara carsafli kadinada bakiyor. Onlara ne diyeceksiniz ?
Ne kadar da yanlış ve basmakalıp bir düşünce.
Bir kadın önce kendi için kendine bakar. Aslında kadın süslenirken ÖZGÜVENİNİ cilalar.
aslında yapmaması gereken odur.
grandcannon41 sonrada kadınlar neden çirkin diye ağlıyorsun
tabiki var. her kadın arasında gizli bir rekabet vardır aslında.
Ben bakanlara kızmıyorum acıkcası. Sonucta laf atmıyo, peşimde dolanmıyosa sorun yok. Bende yakısıklı birini görsem istemdısı bakarım
Bugün metrobüste yanıma mini etekli bir bayan oturdu ve bakışlar üzerindeydi. Kendisine isterseniz yer değiştiriebiliriz dedim ama kendisi ben böyle rahatım dedi...
Sonuç?
Sonuc ?.
malları war zekatlarını wersinler ama dimi :D
bakış açısı farklı, kesinlikle ;)
ne eksi weriyosunuz memenizi göstermek kıcınıza bakmaları cok mu hoşunuza gidiyo gerizekalılar :D
sıkıntılılarda ondan kendileride farkında zaten güya kendilerine güzel görünüyolarmış dünyada bir tek onlar olsalar süslenirler mi?
Annesi bacısı olduğunu bilmeyen orspu çocuğu
valla kadınlar sadece kendileri için süslenirler kıs ve net ama bunu erkekler anlamak istemiyor
Bakmayın denmiyor abazanlık yapılmasın diyoruz.
aynen benim de anlamadıgım bir konu bu
İstemiyorum ama yan cebime koy misali.
Orspu çocuğu
kendisiyle çelişki yaşayan insanlar bunlar
gösteripte vermeyen çeşidinden bunlar :D
Buda annesi bacısı olduğunu bilmeyen bir orspu çocuğu maalesef
Haklısın walla
Ahahah çok dogru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar