Bunu hoş bulmayan bir sürü insan olsa da bence kapalı ve benim gibi rahatına düşkün insanların tercih edebileceği bir şey sandalet (ince çorapla) 😉Bırakın isteyen istediğini giysin 😊
Tabi ki böyle değil.
Sandalet içine giyilen ince ten çoraba bakış açınız nedir?
Sakin hos bulmayanlar var diye giymeyi birakma. Bu tamamen tarz meselesidir yani spor corapla falan tabii ki giyilmez ama naylon corapla gayet giyilir ve cok da şık buluyorum. Acik ayakkabi siyah corapla da giyilir, bu da iyi durur.
Ama daha sandalet tipli olanlari sadece ten rengi corapla giy. Gorsel acidan daha iyi duracaktir ve cogu zaman ciplak ayaktan daha guzel yakistigini dusunenlerdenim. Ozetle rahatindan ve şıklığından asla ödün verme :)
Soruyu sorunca tereddutlerin var sandim ama asla olmasin. İnce corapim yakismadigi hicbir ayakkabi ve elbise yoktur. Basit bir kot pantolonu dahi cok zarif gosterir, aklinda olsun.
Bu resimdeki ayakkanın neresi rahat? Birde merak ederim, kadınlar çok uüksek topuklu ayakkabıları boyları uzun görünsün diyemi yoksa kalçaları yuvarlak ve dik görünsün diyemi giyer?
@kripton94 erkeklerin zafı var benimde kızlar giyer ve biz bütün çıları hesaplarız. İngilizlerİn yaptığı o meşhuuğr araştırmalardan birinde derki "topuklu ayakkabı giyen kadın erkeyi daha nazik yapıyor" nasıl? Bence alçak parmaklarln ve çok daha yüksek topuğun verebileceği fiziki görünümünü tahayyul etmen yeterli olur😊
Bence güzel durmuyor. Kapalıysan bol salaş pantalonlarla giysene. Üstüne de çek tuniğini kabını bitti. Hem kapalıların günah diye ince çorap giymesi de mantıksız değil mi? Zaten ha giymişsin ha giymemişsin her şey meydanda. Ayrıca fotodaki çok hoş bence.
Resmdeki gibi dolasabilmek icin bir hande yener filan olmak lazm sen ben giysek deli deller talibimiz kesilir mazallah. Ince corap ben kesinlikle giyerim en super incesinden burnunaciklarida var tirnak dekolteli 😁
En İyi Cevaplar