bu gün işe gelmek için metroya binmeye karar verdim. metroya devam ederken bir kaç metre önde bir bayan vardı. bayan gayet bakımlı ve selvi boyluydu buraya kadar gayet normal. gel gelelim o kabarık mini etek merdivenden çıkarken her basamakta sunduğu manzara tam bir firikik serisiydi. hadi biz belli yaş kişileriz ama genç çocuklar manzara seyretmek için yarışa girdiler. şimdi buradan soruyorum. sayın sayğı deger bayanlar. imaj/moda vs için giyiyorsanız bu minileri ki yakışan bayana gayet güzel yakışıyor bu sarışın bayan gibi ama lütfen biraz dikkat edelim. yok teşhircilik amacı için giyiyorsanız lütfen ergenler baştan çıkıyor sonra taciz alıp başını gidiyor lütfen yani olan var olmayan var, bulan var bulamayan var lütfen yani FOTOGRAF temsili ama durum aynen bu
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen bütün suçlu erkek değildir biraz öz değerlendirme yapalım bayanlar
hic kimse kimseye bakmasa karismasa taciz tecavuz denilen sey olmaz zaten bir. kisi mini etek giyiyor diye taciz etmenmi lazim hayat kadini oldugu anlaminami geliyor? Kusra bakmayin ama ben o kadar "acik giyen" goruyorum mini giyen goruyorum hic sevgilisi olmamis bide kapali kizlari goruyorum. parklarda yiyisiyorlar demek istedigim su kimseyi kiyafetine gore yargilayamazsin ayrica hadi o giydi sen neden resmini cekiyorsun bunu giyen kadin gorse mahkemeye bile gitmw hakki var aklinda bulunsun
İnsanlar keşke iradelerini geliştirse, iç ahlaklarını geliştirseler de her türlü olaya hallenmeseler, kızın neyi nasıl giydiği kimsenin umrumda olmasa.
İngiltere ve Hollanda'ya gittim ama İngiltere'ye 15 günlüğüne, Hollanda'ya 4 günlüğüne gittim yani Avrupa görmüşlük sayılmaz pek. Türkiye'de yaşıyorum.
Okumadan da bilinebilecek bir şey. Zaten ben Avrupa-Türkiye karşılaştırması yapmadım. İnsan her yerde insandır ve iç ahlakı varsa zaten her olaya hallenmez; ister Türk olsun ister Arap ister İngiliz. Kimse giydiği şey yüzünden tacizi, tecavüzü, rahatsız edici bakışları hak etmez. En ufak şeyde bahane üretmeyi bıraksak iyi olur.
Abi daha yazının tamamını bile okumayanlara laf anlatmaya çalışıyorsun :) Biri sanane der diğeri kendine hakim olamıyor musun der. Konu bizde olmadığını konunun dengesiz kişilerin kendilerine zarar verebileceğini uyarmak ama bunu anlamazlar. Zaten sende giymesinler demiyorsun mesela buradan yukarı çıkarken bir hırka ile kapasın dimi? Sonra manyağın biri gelir takip eder al başına bela.
Şimdi sevgili abicim kadın giyinmiş çıkmış dersenki gözün kayıp bakmazmısın bakarım ama sadece süzerim gerisi beni ilgilendirmez kamera çekimi çok kötü ayıp
eee sen o etekli merdivenden çıkarsan ve eteğine sahip olmazsan ergende gelir foto çeker. normal mi hayır anormal bir davranış değil. ama hayatta durum bu mu evet bu
ben giymesin demiyorum. giysin Fizigi kimyası güzel olanlara gayet hoş oluyor ama lütfen biraz dikkat edelim. sonra fotolar internet üzerinde ifşa oluyor
En İyi Cevaplar