hafif makyaj derken, rimel ve hafif renk veren nemlendiriciden bahsediyorum :) arada bir de eyeliner :)
Cevap verenlere teşekkürler :)
Bu iş çok dengezsiz şöyle ki, doğal kızlar çok doğal olup bokunu çıkartıyorlar, kaşlar martı, bıyıklar kaytan çekiyorlar kotu t-shirti ökkeş abi gibi kabadayı kabadayı geliyorlar, bir kere o güruh ne kadar güzel olursa olsun yemez, ha hafif makyajdan kastın bir parlatıcı ve farı belkide çoooook çok az fondoteni geçmiyorsa, yürürken bayan olduğunu farkettirebiliyorsan, sesinle hafif iç cızırdatabiliyorsan o iş olmuş demektir. Uzun tırnak çok uzun olmadıkca kısa tırnağa göre daha güzel, kaşlara lütfen abanma, çinli hatunları hatırlatmaktan ve gülmeme sebep olmaktan öteye gidemiyorsunuz, ne yazdım bea :D
hafif makyaj cok kısa olmayan tırnak orta cok kalın olmamakla kas en önemli yer bence yuzde allahım bir de el hastsyım sevgilimin ellerini hiç bırakmazdım öperdim sürekli kızların elleri cok güzel saçları salmayacak toplu olacak fönlü saç bence gzl değil
Ben tırnaklarımı uzun kullanıyorum genelde çok uzun değip ama uzun :D çok ince kaş pek güzel olmayabiliyor. Makyajı doğal seviyorum fazla ama güzel makyaj olarak kapatıcı+rimel+far+eyeliner+ruj şeklinde beğeniyorum ama ne yazık ki fazla makyaj bende eğreti duruyor o yüzden pudra ve rimelle geçiniyorum arada da eyeliner
Hafif makyaj olabilir. Yaz günü fondöten süren kızlar lütfen yokolsun.
Oje sevmiyorum; ayrıca abdest geçmiyor ben sürmem.
Kısa tırnak tercihim; ama manikürlü tertemiz olsun.
yaz günü fondötenle nasıl durabiliyorlar anlamıyorum zaten :)
aslında durulabilir fondötenle oranı var tbi bunun vücut tipiyle alakasıda makyaj yapmasını bilen ( gerçek manada ) ztn kimseye fondöten sürmüş diyemez o fondöten de akmaz ztn
haklısın :)
Cevap
15Cevap
Kocaman gözlerin, kaşına değen kirpiklerin, hokka gibi burnun, dolgun dudakların yoksa ve defilelerin, Vogue kapak çekimlerinin aranan mankeni değilsen makyaj yapacaksın arkadaş... Kimse de doğal güzellik diye kandırmasın kendini. Erkeklerin odun algısı hafif makyajlı kadının aslında makyajlı olduğunu farketmiyor ki. Makyajsız kadını da hasta zannediyor.
Ben makyaj yapmam. Hic bakımsızda gözükmem. Ihtiyac duymuyorum. Niye böyle bir algı yaratıyorsunuz anlamıyorum doğal olma kadar güzeli yok.
hafif makyajı beğeniyorum ama kızlar makyaj yapmasını bilmiyor yani çoğu kız bn de ilk 1 sene boyunca doğru dürüst yapamıyodum ama şimdi çok güzel yapabiliyorum 10 dakika mı alıyo önceden 1 saat süren makyaj :)
önceden makyajı fardan ibaret sanıyordum :D pembe-mor-mavi far + koyu bir ruj + allık :(
rezil geziyormuşum yani :D
şu far olayı çok tehlikeli cesaret edemiyorum bn ama sürdüğümdede göze çarpaz tbi bn istemediğim sürece :) makyajda iddialıyım
ben yeni öğreniyorum diyelim :D annem geçen sene benle dalga geçiyordu :( dışarı mı düğüne mi diye :( :D
bnde ilk bir sene çok kötü durumdaydım kırmızı ruju denedim beyaz ten ya da bronz en gibi göründüm ama en sonunda çok güzel yapmasını öğrendim :) rezil ola ola öğreniliyor :D
aynen :D iyi ki öğrenebildik :D
aynen :)
çekıcı oldugu soylenmez tercıh meselesı aslında doğal kız tabırı hafıf makyaj olabılır olmayada bılır benım ıcın ojelı mesela tarzım degıl uzun tırnak ne oluyor kısa tırnak ne oluyor farkı ne kı ? kaş olayı falanda soylemıssın o kadarda karışacak degılım banane dıyesım geldı şimdi?
Doğal yavan.
Makyajlı itici
O yüzden, sabah uykudan uyandığındaki saçı-başı darmadağın, ağzı-yüzü şişik ve göz kapaklarının nemden parlıyor olan hali...
makyaj sadce çirkin kızların yaptgı bişey degil bence. evde sureklı dogalsın hiç bişey yapmyrsn sonuç olarak insan dışarı çıktgnda kendını dha özenli grmek ister..yzunde kaptmak istedgn bir grntü varsa fndotende kullan bence hiç sorun yok sivilce falan yaptgıda hep numara. allık rimel ve likit yetrde artar fazlasına hiç gerek yok :)
ben suratıma güneşten koruyucu rimel bide parlatıcı sürüp çıkıyorum. suratım güneş lekesi dolsun istemem. çok sıcak buralar :)
Erkek olmasam da kendi çapımda cevap vereyim.
Sıfır makyaj
Alınmış,çok ince olmayan kaş
Kısa ojesiz veya aşırı olmayan uzun parlatıcılı tırnak
bence makyajsız kız olmaz ama çok makyajda kötü ikisinin ortasu işte :D
Hayır ya niye olmasın
makyajlı kız mı daha çekici doğal kız mı diye bir soru saçma zaten.makyaj çekici olmak için yapılıyo.doğal olarak makyajlıyken daha çekici olursun.eğer olmuyosan o senin yanlış makyaj yaptığın anlamına gelir.
Hafif çok belli olmayacak şekilde hoş duruyor. Bazılarının yanakları iki renk oluyor neyse o. Leş hiç sevmem.
Hafif makyaj mutlaka isterim :) oje kesinlikle olacak :) orta boy tirnak. Kaslar mutlaka bakimli olmali :)
Doğalıda güzelde hafif daha iyidir. tırnak hiç sevmem erkeği kızı yok kısa olacak mk. ona buna tırnak atmak içinmi uzatıyorsunuz saçmalığın daniskası gereksiz birşey.
Doğal kızlar çekici tabii. Uzun tırnak iğrenç geliyor bana. Kaşta da hafif alınmış ama doğallığını koruyan kaş candır.
doğallar tabikide, diğerleri boya fıçısına düşmüş gibi
elbette dogal kızlar hafif makyaj yapan kızlada hoştur ama dogal kızlar kadar degil ojeli bir elden hiç haz duymam en sevdigim renk siyah ve beyaz
hafif makyajlı kızlar ıyı .
Tatlı bir gülücük dünyadaki her türlü makyajdan daha güzel ve daha çekicidir :)
doğallık evlenmek için güzel ama bir yerden sonra çok doğallık değilde hafif makkaj daha iyidir.
hafif makyaj. oje olucak kısa tırnak. kaşlar natural görünümlü ince olucak
hiç veya hafif
oje gereksiz ve iğrenç
tırnak kızına göre değişir
kaşlar nasıl seksi duruyorsa artık
hafif yüze fondoten gözler hafif sürme olabilir .. hafifte bir rujjj olayın bittiği son noktadır fazlası itici olabilir..
BEN ŞAHSEN SADECE KIRMIZI RUJ VE EYELİNER KULLANIYORUM.
doğallıkta yanayımtırnaklım uzun olsun isterim kaşları aldırdığı belli olacak derecede inceltmek bana itici geliyor
Makyaj Yapan Kızları Hiç Sevmem ..
o ojeli eller daha neler yapacak. oje iyidir.
çok hafif olursa daha guzel olur
Hafif makyaj.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar