Yapılan bir ankete göre; Kadınlar erkeklerde kısa saç uzun kollu beyaz gömlek görmek istiyorlar. Takım elbiseyi seviyorlar. Kadınlara, bir erkekte neleri beğendiklerini nasıl kıyafetler tercih ettiklerini ve nelere tahammül edemediklerini sormuşlar; Bazı sorularda karar veremeyen ve birçok şıkkı birden işaretleyen kadınlar genel olarak klasikten şaşmadı. Parfüme para harcanmasa da kadınların mutlu olacağı ortaya çıktı. Çünkü en beğenilen koku sabun kokusu oldu. Ayakkabılarda spor ayakkabısı ve kesinlikle "beyaz gömlek" seçildi.
Sizce de beyaz gömlek, her erkeğe yakışır mı? #Meczup
Güncellemeler
+1 yıl
G.1
Erkeklere en çok beyaz gömlek yakışıyormuş! Sizce de beyaz gömlek erkeği seksi mi gösteriyor?
Beyaz gömleği hezaman giyesim gelmez. Bayılmam beyaz gömlek giymeye. Takım elbise çok severim, ama onda da yine beyaz gömleği tercih etmektense komple siyah takım giymeyi severim. Saçlarım uzun, bıkana kadar kısaltmayı düşünmüyorum. Spor ayakkabıdan ne kastediyolar bilmiyorum ama benim anladığım gibi spor ayakkabıysa nadiren giyerim, çok rahat olmak istediğim zaman. Parfümü ben kokusunu alamasam da insanlar alabilir belki diye kullanırım. Bir de bazı parfümleri gerçekten beğeniyorum 😂
Kadınlar beğensin diye değil, aynaya baktığımda mutlu olayım diye hepsi.
Yakışıklı adam çuval giyse yakışır. Mesele çirkinleri de cazip gösterebilen kıyafetler seçmekte. Şık olayım derken medya maymununa dönen nicelerini gördü bu gözler. Öte yandan yerinde giyilmek koşuluyla siyah ve beyaz her erkeğin gardrobunda olmalı.
Ben mesela beyaz gömlekleri çok seviyorum fırsat buldukça sık sık giyinirim ama biraz bol giyiniyorum rüzgar esip dalgalandırsın diye bu benim çok hoşuma gidiyo bazen gömleğimi paraşüt gibi şişiriyo ☺️☺️☺️
En İyi Cevaplar