Bekar bir kızın aylık Kozmetik masrafı ne kadardır?
50 TL Civarı
50- 100 TL
100 TL üzeri
Makyaj yapmıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hergün makyaj yaptigim icin Ayda 1 kez aliyom.
make up : Mac Markasi : 34 €
eyeliner : maybeline : 6 €
rimel : essence : 3 €
kas kalemi, pudra, allik, göz kalemi : 10 €
= 53€
: 211 TL
Söyle aciklamakta fayda var, bircogumuz ihtiyac dogrultusunda degil, dürtülerimiz dogrultusunda alisveris yapiyoruz... dolayisiyla harcadigimiz miktar o dürtülerin yogunluguna bagli😅😅😅
Acaba kozmetik ürünleri satışın diye kapitalizm kadınları evlilikten mi sogutuyor hiç düşünmemiştim 😅
100 tl üzeridir ya sanmıyorum 50 tl harcayan olduğunu
Cevap
5Cevap
Her ay 1rimel alsam 30 lira desek. Eyeliner 20 tl rujda 20tl desek. 70lira fix aliyorum her ay tabi 2ayda bir fondeten allik kapatici far paletleri 200e yakin oluyor 1ay 70tl veriyorum 2. ay 270 :D sen hesapla
Makyaj yapilicaksa urun kaliteli olmali alinan urunlerin tarihleri 6ay 12 ay 24 ay olark degisiyo o yuzden bir urunu 40 tl iken indrimden 20 tl alirsaniz 3-5 ay masraf yapmazsiniz
Rimelim 4,10 tl arası rujum 7 tl toplam 11-17 tl arasi zaten likit 7 senedir dayanıyor baba asdfj makyaja vereceğim parayı gemeğe veririm karnım doyar. 😎
Kozmetik ürünü 1 ayda bitmediği için hep farklı farklı alınır fakat tabi 1 ürününde fiyatını ele almamız lazım. Örneğin bir far paleti var 20 TL bir far paleti var 150 TL :D Kıza bağlı açıkcası.
Aldığım fondoteni 3 senede bitirdim aylık değil de bikaç yıllık hesap yaparsak çıkarabilirim sonuç :D
Kişiden kişiye değişir.
Ruj , rimel, allık, fondöten, oje, göz farı vs.. kullanmayan biri olduğum için çok harcamam olmuyor.
her ay diyosun 50 bile fazla gratis bunun için uygun bir ayda rimel bitmez zaten gözüne bosaltmiyosan tabi 😁
hic hesaplamadim ama her ay da almiyoruz. bir urun aldik mi baya götürüyor sahsen :) 50 tlden azdir ama aya vurursak..
Genel kozmetik ürünleri 1 ayda bitmediği için tutar değişiyor ama 100 liradan aşağı olmadığı kesin :( ocağımı kuruttu resmen
Senin rimelin hangi markaa? O nasil kirpikk😍😅
İnsandan insana değişir ben yalnızca dudak nemlendirici ve kalemi kullanıyorum bir tanesi zaten bir yıl gider aylık en fazla 10 lira
1ayda ürünler bitmiyo ki ben aldigim zaman indirim zamani alıyorum 50 100 arasi tutuyo ama bu dedigim neredeyse 2 bucuk ayda bir :D
Parfümü hariç tutarsak, Makyaj orana vursak 10 tl olmaz
100-150 arası oluyodur benim ama bakım ürünleri falan dahil
Benim hic yok. Senelik 20 tl yi gecmez. Evlenince farkli ama
mak icin en fazla 50lira yeterli ve zaten her ay makyaj alınmaz bittikce alırsın
Benimki 25-30 tl' yi grçmez o da aylık değil bitene kadar. Sadece deodorant ve dudak kremi alıyorum.
6 gün çalışıyorum. her gün yaptığım halde her ay makyaj malzamesi almıyorum.
beım 50 falan oluyor :D
Kalitesine göre değişir 😂😊
Iki ayda bir parfum haric 70 lira
Makyaj yapmıyorum makyaj masrafımda yok
aylık değil, aldığımda 100'ü geçmiyor
Benim 50 TL bile olmuyor
Kişiden kişiye değişir.
Benim gibiyse bir bakım ürünü yeterli 😂
Bekardan bekarına değişir ama min 80 çıkar benden
50 lira yeter çok süslüyse 100 lirayı da geçer
Benimki 20 tl yi geçmiyor
100 lira ne la rimellerinin parasına yetmez ak