Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörleri arasında yer alan ve toplam serveti 1 milyar doları aşan ABD'li bokör Floyd Mayweather'ın 'lüks' tutkusu inanılmaz boyutlarda...Dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanına sahip olan ABD'li boksör Floyd Mayweather ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını yalnızca bir kez giyiyor. Sadece iç çamaşırlarına ayda 6 bin 500 dolar harcıyor... Çok çok paranız olunca böyle böyle yaparım dediğiniz bişey var mı? Siz bu adamın yaptığını yapar mısınız?
Gerçekten oturduğum yerden istediğim herşeyi alabilecek derece varlıklı biriydim. Hiç bir zaman lüks merakım olmadı. Aksine fazlasıyla tutumluyum. Yine de ne varsa kaybettim. Sıfırdan başladım. Çalışabildiğim sürece kimseye muhtaç değilim. Kalite ucuz olmuyor elbette, ama bu israfla aynı şey değil
Amerika da gelenek halini almış bir davranış bu. Amerika da ne kadar çok israf edersen, ne kadar çok tüketirsen o kadar saygı görürsün, çok yakan araçların tercih edilmesi de bundan kaynaklı.
Dona harcayacagi parayla kac cocuk okutur. Kac aile doyurur. Beynide gönlüde fakir insanlardan haz etmiyorum. Eger böyle olacaksam Allah hic nasip etmesin böyle bir servet.
Allah yanlış kişilere para veriyor, öyle bir şansım olsa her beğendiğimi alırdım, fazla fazla alırdım ki yardıma ihtiyacı olanlara dağıtırdim. İç çamaşırı olayı özelikle. Kınadım valla
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
g*tüne o kadar don alacağını çocukları sevindirsin. Yazık gerçekten insanlık adına bir kalp taşımıyor bu adam.
Yok kuzu yapmam hatta çok param olsun istemiyorum, ne kadar para o kadar mutsuzluk ama insanlar bunu anlamıyor, sanıyorlar ki para herşeyi getirir. getirmiyor arkadaşım tamam hayatı kolaylaştırıyor evet ama o kadar mutluluk getirmiyor #balım
Bir insan golde yuzuyosao golun suyunun hepsini kirletmemli bu adam cok musrif biri bence. ben boyle yapmazdim. yani biraz insafli olmak gerekir bu savurganlik niye?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bn çok param olmasada bir giydiğimi uzun süre sonra giyerim ancak bidaha giymemek değilde.
En İyi Cevaplar