Enteresan bir milletiz cidden :) Bu kadının giydiği gibi Türkiye'de gezsen Amerikan uşağı derler ama doları da ceplerinden eksitmezler. Almanya ile bazı nedenlerden dolayı anlaşmazlık çıktı bir belediye başkanı makam aracının amblemine siyah bant yapıştırdı. Mercedec arabaya biniyor ama ambleme bant yapıştırınca sorun hallolacağını sanıyor. Aklıma Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının bir sohbet geldi : - Deniz o kadar kahrolsun amerikan emperyalizmi diyorsun ama giydiğin pantolon amerikan malı? -Ne yaparsın işte emperyalistler ama şere** çok güzel mal yapıyor. Böyle küçük şeylere takılmak yerine olayın özüne bakacağız. Her şey dolarla yapılırken ambleme bayraklara takılmamak lazım.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üzerinde bir topluğu, ülkeyi ifade eden şeyler varsa almam genelde. Amacına uygun kullanırım kıyafetleri ben ^^
Evet. İsveç benim için ikinci bir ev gibi. Orada yaşadım. Orayı benimsedim. En önemlisi de sevdim. O yüzden İsveç bayrağını taşırım sweatshirt'ümde. Bir de Norveç Bayraklı şapka hediye edilmişti. Her ikisini de seviyorum. Manevi anlamları büyük. Amerikan bayraklı bir şey giymem. Şimdi hatırlıyorum. Çin'e gittiğim sırada komünist Çin'i temsil eden kırmızı yıldızlı bir tişört almıştım. Ara sıra onu da giyiyorum.
Bilerek hayır. Hatta bu örnek fotoğraftaki gibi bir giyisiyi para verseler giydiremezler. ( Yanlış anlaşılmasın, fotoğraftaki ülke ile ilgili özel bir durum değil, hangi ülke olsa farketmez ) Sadece yurt dışına çıktığımda o ülkenin bayrağı ya da arması olan bir şapkam varsa sadece o ülkede iken takıyorum...
Türk bayrağının kıyafet olarak giyilmesi kanunen yasak; ama takan yok. Sadece kolda ufacık bir amblem ile giyerim. ABD, Çin ve Türkiye bayraklarını sadece.
Çoğu insan havalı bukur, ama şu bir gerçek ki bu tür eşyalarda kullanılan milli simgeler diğer milletleri manipüle etmek için kullanılan basit bir telkin yöntemidir
En İyi Cevaplar