Güzellik bir şey değil, uçar. Çirkin olduğun için talihlisin. Biri sana ilgi gösterirse başka bir nedeni olduğunu biliyorsun.
Charles Bukowski ...
Charles Bukowski ...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle Güzel kızlar çirkin erkeklerle yakışıklı erkekler çirkin kızlarla ilişki yaşıyor genelde. Yani üstüne kimse alınmasın. Ama sevgilin oldugu icin güzel ya da yakışıklı dersin . Başkaları begenmez. bu durumda cirkinsen talihlisindir.
Bence dış güzelligin öyle cok fazla cekiciligi olmamalı. İç güzellik cok önemli. İçi pis ise dışı süper olsa ne yazar 5 para etmez biriyse...
hem içi hem dışı güzelse peki? :)
genel olay sudur aslinda, guzelle de sevdigi icin ilgilenebilir erkek ama istisnalar harici guzel kadinlarin ya da suna kendisini fazla guzel bulanlarin guzellikleri disinda pek meziyetleri olmuyor. ben zaten guzelim superim diye egolarindan hayata yonelik bir sey ogrenemiyorlar.sonuc olarak da al sana guzelin sanssizligi
güzelsen seninle başka amaçla ilgilendiğini düşünürsün ki bunu anlamaya çalışırsın amacını.ama çirkinsen bende güzellik bulamayacağına göre gerçekten seviyor olmalı dersin.
Cevap
4Cevap
bu söylem çok güzel bir söylem birisi seni seviyorsa eğer çirkinsen seni sevmedeki amaç başkadır ya maddiyat yada gerçek sevgi
en azından baktığında gözüne güzel gözükcek yoksa yüzüne bile bakamadığın birisini istediğin kadar sevmeye çalış.
eğer erkek veya çirkinse bir bayanı duruşu, saygısı ve anlayışı ile etkileyebilir.
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır işini biliyorsan çirkinde olsan sevilirsin
ben bu tezi çürüttüm..yalan bu!
çirkin kadın yoktur az vodka vardır..
çirkinler cidden cok sanslı oluyo.
!
yüz de 50 önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar