• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

En iyi Güneş Gözlüğü Markası Hangisidir?

TaşPrenses
TaşPrenses Takip Et
Master Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor

Siz hangi marka güneş gözlüğü tercih ediyorsunuz? Neden o markayı tercih ediyorsunuz?
En iyi güneş gözlüğü markası hangisi sizce? Güneş gözlüğü markası tavsiyeler?

Marka Soruları En İyi Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 998 cevap paylaştı.

Güneş gözlüğü markaları arasında birçok seçenek bulunmaktadır, ancak bazıları özellikle kaliteleri, tasarımları ve performanslarıyla öne çıkmaktadır. İşte en iyi güneş gözlüğü markalarından bazıları:

En İyi Güneş Gözlüğü Markaları!

Ray-Ban:

1936 yılında kurulan Ray-Ban, güneş gözlükleri endüstrisinde en popüler ve ikonik markalardan biridir. Kaliteli malzemeleri, şık tasarımları ve yüksek performansıyla tanınmaktadır.

Oakley:

Kaliteli malzemeler ve teknolojik yeniliklerle tanınan Oakley, sporcular ve açık hava aktiviteleri için mükemmel güneş gözlükleri sunar.

Maui Jim:

Maui Jim, yüksek kaliteli polarize lensleriyle tanınır. Güneş ışınlarını keserken, renkleri canlı ve net bir şekilde gösterirler.

Persol:

Persol, İtalyan güneş gözlüğü markasıdır. Yüksek kaliteli malzemeler ve el yapımı tasarımlarıyla tanınır. Işığın yansımasını azaltan kristal camları ile ünlüdür.

Prada:

Moda dünyasında büyük bir isim olan Prada, lüks güneş gözlükleriyle tanınır. İtalyan tarzı ve şık tasarımlarıyla öne çıkar.

Tom Ford:

Tom Ford, lüks güneş gözlüğü markasıdır. Modern tasarımları, yüksek kaliteli malzemeleri ve özel ayrıntıları ile bilinir.

Gucci:

Gucci, lüks moda markasıdır ve güneş gözlükleri de dahil olmak üzere birçok ürün sunar. Şık tasarımları, yüksek kaliteli malzemeleri ve zarif ayrıntıları ile öne çıkar.

Serengeti:

Serengeti, yüksek performanslı polarize lensleri ile tanınır. Güneş ışınlarını engellerken, renkleri canlı ve net bir şekilde gösterirler.

Carrera:

Carrera, güneş gözlüğü endüstrisinde uzun yıllardır kaliteli ürünleri ve modern tasarımlarıyla bilinir. Gençler ve sporcular için popüler bir seçenektir.

Bu markaların yanı sıra, birçok diğer kaliteli güneş gözlüğü markası da mevcuttur. Hangi markanın sizin için en uygun olduğunu belirlemek, stil, ihtiyaçlar ve bütçe gibi faktörlere bağlıdır.

2
    1 Yorumla
    • ksFırsat a
      ksFırsat
      +1 yıl

Merhaba, :)

Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç. 🎈

Sevgiler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

69

Cevap

81

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Fırsat Avcısı Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 31,9b cevap paylaştı.

Ray-Ban Ray-Ban, yıllardır güneş gözlüğü sektöründe öncü bir markadır. Kaliteli malzemeler ve şık tasarımlarıyla bilinir. Farklı stillerde ve çeşitli lens seçenekleriyle geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

0
    0 Yorumla
  • ThomasssSHELBY
    ThomasssSHELBY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

En iyi güneş gözlüğü markası kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir, çünkü herkesin farklı ihtiyaçları, tarzları ve bütçeleri vardır. Ancak, bazı popüler ve iyi bilinen güneş gözlüğü markaları şunlardır:

1-) Ray-Ban

Ray-Ban, yıllardır güneş gözlüğü sektöründe kalitesi ve ikonik tasarımlarıyla tanınan bir markadır. Farklı modellerde ve çeşitli renklerde güneş gözlüğü sunmaktadır.

2-) Oakley

Oakley, sporcular ve açık hava etkinlikleriyle ilgilenen kişiler arasında popüler olan bir markadır. Dayanıklı çerçeveleri ve yüksek performans sağlayan lensleriyle bilinir.

3-) Maui Jim

Maui Jim, güneş gözlüğü sektöründe yüksek kaliteli lensleriyle tanınan bir markadır. Polarize lensler kullanır ve renk doğruluğunu artırırken gözleri UV ışınlarından korur. ve Farklı modellerde ve çeşitli renklerde güneş gözlüğü sunmaktadır.

4-) Persol

Persol, İtalyan kökenli bir marka olup şık ve zarif tasarımlarıyla bilinir. Kaliteli malzemeler kullanır ve el yapımı detaylara önem verir.

5-) Costa Del Mar

Costa Del Mar, denizcilik ve su sporlarıyla ilgilenen kişilere yönelik güneş gözlükleri üretir. Polarize lensleriyle yansımaları azaltır ve net görüş sağlar.

Bunlar sadece birkaç örnek olup, birçok farklı güneş gözlüğü markası mevcuttur. Tercih edilen marka kişisel zevklere, kullanım amaçlarına ve bütçeye bağlı olarak değişebilir.

2
    1 Yorumla
    • Blackman77
      Blackman77
      +1 yıl

kopyala yapıştır :(

Yorumla
  • Blackman77
    Blackman77 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Teknoloji dünyasında sürekli olarak yeniliklerle karşılaşıyoruz ve TCL NXTWEAR G Smart Glasses bu yeniliklerden biri. Bu akıllı gözlükler, hem şık bir tasarıma sahip güneş gözlüğü olarak kullanılabilir, hem de yeni nesil özelliklerle donatılmış bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Eğer teknolojiye meraklı biriyseniz ve özgün bir tarzı benimseyen bir kişilik tipine sahipseniz, bu sizin için.

Büyük Ekran Deneyimi: TCL NXTWEAR G Smart Glasses, gözlüklerin içinde yer alan çift HD OLED ekranları sayesinde size büyük bir ekran deneyimi sunuyor. İçerikleri canlı renklerle ve yüksek çözünürlükte görüntüleyebilirsiniz. Bu, film, dizi veya oyun gibi içerikleri daha büyük bir formatta ve daha etkileyici bir şekilde izlemenizi sağlar. Artık favori içeriklerinizi daha da etkileyici bir deneyimle deneyimleyebilirsiniz.

Taşınabilirlik ve Şıklık: TCL NXTWEAR G Smart Glasses, taşınabilirlik açısından da kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Hafif ve katlanabilir yapısı sayesinde kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Seyahatlerde veya günlük kullanımda pratik bir çözüm sunar. Ayrıca, gözlüklerin tarz sahibi ve şık tasarımı, hem teknolojiye olan ilginizi yansıtırken hem de kişisel stilinizi tamamlamanıza yardımcı olur.

Teknoloji Tutkunu ve Özgün Tarz: Eğer teknoloji dünyasına olan ilginiz ve düşünce yapınızla birlikte TCL NXTWEAR G Smart Glasses size ilham verici bir deneyim sunabilir. Bu akıllı gözlükler, size yeni nesil teknolojilerin sınırlarını keşfetme fırsatı sunarken aynı zamanda özgün bir tarza sahip olmanızı sağlar. Kendi dünyanızı yaratırken teknolojiyle iç içe olabilir ve yeni deneyimlere açılabilirsiniz.

Sonuç: TCL NXTWEAR G Smart Glasses, teknolojiyle tarzın buluştuğu bir inovasyon olarak karşımıza çıkıyor. Büyük ekran deneyimi, taşınabilirlik ve şık tasarımıyla size özgün bir deneyim sunuyor. Kişisel düşüncem ve yenilikçi yaklaşım tarzım ile geleceği şimdilerde görmek oldukça heyecan verici. Bunu deneyimleyebilmek ise güzel bir his duymama sebep oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Balcicek899
    Balcicek899 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 77%
    +1 yıl

Merhabalar öncelikle yaz geldi ve güneş gözlüğü sezonu açıldı yavaş yavaş.🌼

Ben kendi favorimi paylaşmak istiyorum öncelikle.
    1. Ray-ban
    Rayban favorim, asla takmadan dışarı çıkamam ozellikle görselde model bana çok yakışıyor ve hoşuma gidiyor. Çakmalar da mevcut fakat orijinal en iyisi göz sağlığı için bence.

2. Armani (Giorgi Armani)
    Değişik bir tarz yine çakmaları mevcut, renkli olanlar çok hoşuma gidiyor benim ve her insana gitmiyor bu gözlükler bence.

3. persol
    Nedense gözümde karizmatik bir adam canlandı bu markanın gözlüklerini görünce.

4. tarzını sevmişke beybi

Kullandım memnunum ama ray-ban yeri çok farklı.

Benden bu kadar, bu kadar marka biliyorum. Görüşümü okuduğunuz için teşekkür ederim

0
    0 Yorumla
  • Keremsakinntr
    Keremsakinntr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Güneş gözlükleri, gözlerimizi güneşin zararlı UV ışınlarından koruyarak görme yeteneğimizi artırırken aynı zamanda modaya da katkı sağlarlar. En iyi güneş gözlüğü markası tercihi, kişisel zevkler ve gereksinimlere bağlıdır. Ancak, bazı markaların yüksek kaliteli güneş gözlükleri ürettiği bilinmektedir. Bazı örnekler şunlardır:Ray-Ban: Ray-Ban, yıllardır güneş gözlüğü dünyasında önde gelen markalardan biridir. Markanın ikonik Wayfarer ve Aviator modelleri, yüksek kaliteli malzemeleri, şık tasarımları ve işlevselliği ile tanınır. Oakley: Oakley, özellikle sporcular için yüksek kaliteli güneş gözlükleri üreten bir markadır. Gözlüklerinde polarize camlar, hava koşullarına dayanıklılık ve konforlu tasarımlar bulunur. Maui Jim: Maui Jim, Hawaii merkezli bir marka ve yüksek kaliteli polarize camlarla ünlüdür. Gözlüklerinin renk doygunluğu, netliği ve yansımayı azaltması sayesinde, kullanıcılar arasında çok popülerdir. Persol: İtalyan markası Persol, yüksek kaliteli güneş gözlükleriyle bilinir. Markanın benzersiz çerçeve tasarımları ve kaliteli camları ile popülerliği artmaktadır. Prada: Moda dünyasının önde gelen markalarından biri olan Prada, yüksek kaliteli ve lüks güneş gözlükleri üretir. Markanın gözlükleri, şık tasarımları ve yüksek kaliteli malzemeleri ile ünlüdür.

Yukarıda belirtilen markaların yanı sıra, başka birçok marka da yüksek kaliteli güneş gözlükleri üretmektedir. Ancak, hangi markanın en iyi olduğu, kişisel zevklere ve gereksinimlere göre değişebilir.

0
    0 Yorumla
  • matrixuyaniyor
    matrixuyaniyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Popüler güneş gözlüğü markaları arasında Ray-Ban, Oakley, Maui Jim, Persol ve Prada gibi markalar sıklıkla öne çıkıyor.

En iyi güneş gözlüğü markası konusunda kişisel tercihler ve ihtiyaçlar değişebilir. Ancak, genel olarak "en iyi" marka olarak kabul edilen bazı faktörler şunlardır:

1- Kalite ve Dayanıklılık: Kaliteli malzemelerden üretilmiş, dayanıklı bir güneş gözlüğü markası tercih edilmelidir.

2- UV Koruması: Güneş gözlüğü, yüksek UV koruması sunmalı ve gözleri zararlı güneş ışınlarından korumalıdır.

3- Tasarım ve Stil: Kişisel zevklere uygun bir tasarım ve tarzda olan güneş gözlükleri tercih edilmelidir.

4- Konfor: Gözlüğün rahat bir şekilde takılabilecek ve uzun süre kullanıldığında bile konforlu olması önemlidir.

5- Marka İtibarı: Uzun süredir sektörde yer alan ve güvenilir bir marka tercih edilebilir.

Marka tavsiyesi olarak, kişisel tercihlere ve bütçeye bağlı olarak farklı markalar önerebilirim. Öncelikle kendi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak, mağazalarda deneyerek ve çeşitli markaların ürünlerini araştırarak kendinize en uygun güneş gözlüğü markasını bulmanızı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • nerminnos
    nerminnos Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 84%
    +1 yıl

En güzel güneş gözlüğü markası oliver peoples'dır. Yine Maui jim'de oldukça iyi bir markadır. Serengeti'de oldukça iyidir. The AO Original 'da tarz bir gözlük markasıdır. Ama bunlara ülkemizde ulaşmak oldukça zor olabilir. Dünyanın her yerinde rahatlıkla ulaşabileceğiniz en kaliteli güneş gözlüğü ise Persol'dür. Özellikle O714 Steve Mcqueen Limited Edition çok tarz ve karizmatiktir. Ayrıca yakın zamanda El Professor (La casa de papel) modeli de baya popüler olmuş zannediyorum. Bana pek hitap etmese de. Bu markalar pahalıysa bu durumda Ray-ban veya sportif bir tarzınız varsa outdoor filan seviyorsanız Oakley de oldukça kalitelidir. Bunlar dışındakiler özellikle de moda markalarını sırf marka diye takmak sakil duruyor maalesef. Tavsiye etmem.

1
    0 Yorumla
  • yourdreams
    yourdreams Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl

tabii ki oakley..

amerikan askerlerine gozlukleri yapan

astronotlarin tek tercihi.

camlarina birkez alistiniz mi baskasini giyemiyorsunuz..

en son 4063 modelini aldim 2 hafta once.

Oakley Gözlük modelleri

1
    2 Yorumla
    • YusufisLoud
      YusufisLoud
      +1 yıl

Fiyatı ney, aşağı yukarı

Yorumla
    • Müslümpaksu
      Müslümpaksu
      +1 yıl

4000 tl yazıyor hocam biz uzaya gitmeyeceğizki üstüne sadece x ışınları değecek benim 50 liralık pazardan aldığım gözlükte gözümü epey koruyor yani

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

nekadar kulakdan duyma marka varsa yazmısınız rayban yazan arkadaslar gıdın bı gozlukcuye tag heuer gozluk takın ve arkasından rayban ve dıyer yazdıgınız gozluklerı bı takın dıyar taktıgınız gozlukler tag heuer yanında plastık gozluk gıbı kalcaktır kalıteyı oyle anlarsınız rayban pacoz gozlugudur

2
    1 Yorumla
    • nerminnos
      nerminnos
      +1 yıl

Tag heuer saat markası. Gözlükleri Morez grup tarafından yapılıyor. Ray-ban ile kıyaslamak doğru değil. Ray-ban'ı kötülemek de yersiz. Ray-ban dünyanın en başarılı gözlük markası ve iş modeline sahip firması. Pek çok farklı marka altında çıkan gözlükler de Ray-ban yapımıdır. Bir gözlüğü yargılarken çerçevenin kalitesine göre yargılamazsın. Cam kalitesine göre yargılarsın. Ray-ban orta gelirli kişilere hitap ettiği için materyal kalitesi de ona göre olur. Buna rağmen oldukça üst düzey bir kaliteye sahiptir. Ray-ban'ın premium markası aynı gruba ait olan Persol gibi markalar da var. Kalite arıyorsanız Ray-ban size onu da sunuyor.

Yorumla
  • Reislerdesever01
    Reislerdesever01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 96%
    +1 yıl

Markası ne bilmiyorum ama 7 yıl önce babama hediye olarak almıştım o zaman güneş gözlüğü 200-300 civarıydı ben 800 e almıştım şu an fiyatı 3000 civarı bir şeymiş 4 yıl babam kullandı tamam yeter artık bu kadar başka alacağım dedi ben de el koydum şu an kullanıyorum çok memnunum Ray Ban dan almıştım sanırım

0
    0 Yorumla
  • silhoutte
    silhoutte Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 75%
    +1 yıl

Dünyadaki gözlüklerin neredeyse tamamı Luxotica’nındır. Büyük bir tekel. Oakley’e yapılan üzücüydü. Adam garajında gözlük üretip dünyanın en çok patentini al ama sana fabrikasını sattırsınlar. Diğer gözlük markalarımı paylaşmayacağım, zaten yazan olmamış. :)

0
    0 Yorumla
  • allegroo8
    allegroo8 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Burberry klasik yapısı var gözlükte severim birde bvlgari nin her kıyafete gittiğini düşünürüm güneş gözlüğü hastasıyımda.. Önemli olan gözlük camının kalitesi

1
    0 Yorumla
  • montecrısto
    montecrısto Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

ray ban ama gecen ıngıltere başkanı gundeme geldı adam çakmasını kullanıyormus dıye haber yaptılar en kralıda olsa çakma bu sene moda

1
    0 Yorumla
  • almirasert
    almirasert Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Ray-ban güneş gözlüğü numaralı gözlüğü koleksiyon gözlüklerini ni kullanıyorum. Çok estetik modası asla geçmiyor. Su damlası modeli özellikle. Sağlamlığı çok iyi. numaralı gözlüklerimin başına neler geldi hiç bir şey olmadı.

0
    0 Yorumla
  • beyazsapkalıhacker
    beyazsapkalıhacker Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

Benm kullandım rayban var ve normal gözlüğüm twinexte dayımlar optikci Osse satıyorlar

1
    0 Yorumla
  • busraslan
    busraslan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl

Hiç kimse Prada yazmamış. Biraz pahalı ama çok rahat bir gözlük kesinlikle tavsiye ederim. Bir önceki gözlüğüm de RayBan'dı o da fena sayılmaz kızlar.

2
    1 Yorumla
    • doGa3535
      doGa3535
      +1 yıl

Prada❤️

Yorumla
  • sally
    sally Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

normalde kullanmam ama daniel klein in aldım pişman değilim

1
    0 Yorumla
  • izo92
    izo92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 82%
    +1 yıl

Gucciyi es geçmeyin derim. Prada Gucci ve buradaki yorumlara rağmen Ray-ban diyorum.
    Oakley bilemem hiç kullanmadım ama diğerleri gerçektrn başarılı

1
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı.

Ton Ford güneş gözlüğü hem kaliteli hem gösterişli. Camı da sağlığa zararlı değil. Hem çerçevesi hem de camı ile sağlam, kaliteli, gösterişli ve sağlıklı. 👍 👓

0
    0 Yorumla
  • Thyke-
    Thyke- Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

gözlüklerim pazardan Allah korusun nazardan ...qwewr

neyse gözlükçü var ona gidip denerim hangisini yakıştırırsam onu alırım markaya bakmam

2
    0 Yorumla
  • bluevortex
    bluevortex Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

marka takıntım yok polarize olmasına dikkat ediyorum, aynı gözlüğe sırf rayban yazıyor diye falan 600 lira daha fazla veresim yok açıkçası :D

1
    0 Yorumla
  • boomerangg
    boomerangg Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Bilmem dayımın gözlük dükkanı var o bana veriyor. Club beymen di heralde ama

1
    0 Yorumla
  • Diferente_05
    Diferente_05 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Kesinlikle Prada ve Dior assiri iyi ve rahat gozlukler cok severim ben biraz pahali ama yatirim bu sonucta.

0
    0 Yorumla
  • aysekaptan
    aysekaptan Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 792 cevap paylaştı.

PERSOL. ...
    GİORGİO ARMANİ...
    MİU MİU. ...
    BURBERRY. ...
    ALAİN MİKLİ...
    EMPORİO ARMANİ...
    OAKLEY.
    RAY-BAN

0
    0 Yorumla
  • musicalower1
    musicalower1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Markaya bakmadan yakışıp yakışmadığına bakıp alanlardanım

1
    0 Yorumla
  • AşkSanaBenzer
    AşkSanaBenzer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Romanson kadın gözlükleri üstünde daha iyi

ray-ban da erkek gözlükleri

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

https://www.google.com/search?q=mustang%20g%C3%B6zl%C3%BCk&tbm=shop

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl

Gözümün en rahat ettiği gözlük benim için en güzel markadır.

0
    0 Yorumla
  • TalkingAngelaK-Pop
    TalkingAngelaK-Pop Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 80%
    +1 yıl

Ray-Ban Bence en iyilerinden biri
    Tom Ford da iyi güzel

0
    0 Yorumla
  • Ebediyyecey
    Ebediyyecey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl

Ray-Ban ve polo55 en beğendiğim marka oldukça da havalı 😎

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 896 cevap paylaştı.

Ray-Ban® her zaman bir numara ikini beni ilgilendirmiyor

0
    0 Yorumla
  • Holababy
    Holababy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Polarized Rayban kullanıyorum bana yetiyor … diğer markaları napayım :)

0
    0 Yorumla
  • Cutey
    Cutey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

5Bin TL yakın orjinal rayban gözlüğüm var bu marka çok kaliteli gözleri yormuyor ve zarar vermiyor.

0
    0 Yorumla
  • nicktirgitbeyaaa
    nicktirgitbeyaaa Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

çakma rayban naylon olandan severim. gözlüğüm pazardan allah korusun nazardan

1
    0 Yorumla
  • YaseminCelikel
    YaseminCelikel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben Freesbee ve Meller diyorum. Hem çok kaliteli hem de herkeste olmayan markalar. İleride çok populer olucaklar. Çok şık ve fiyatları uçuk değil. Geçen gün dan satın aldım. Aynı gün elime geldi, tavsiye ederim şiddetle.

0
    1 Yorumla
    • YaseminCelikel
      YaseminCelikel
      +1 yıl

dan aldım. Onu söylemeyi unutmuşum

Yorumla
  • Şilan35
    Şilan35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Birçok kullanıcı görüşüne göre Dolce & Gabbana, güneş gözlüğü marka tavsiyeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Markanın ürünleri; model çeşitliliği, şık tasarımı, kalitesi ve sağlam yapısıyla herkesi kendine hayran bırakıyor

0
    0 Yorumla
  • breezy
    breezy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

mercedes-benz. çok güzel modelleri var hem spor hem kaliteli.

0
    0 Yorumla
  • edakoyu
    edakoyu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Hiç kullanmam :) pek bir bilgimde yok dostum :) Sana hepsi yakışır :)

0
    5 Yorumla
    • TefixPhoto
      TefixPhoto
      +1 yıl

Saol da bakalım haftaya göz dpktoruna gidicem

Yorumla
    • edakoyu
      edakoyu
      +1 yıl

Edit:doktor :D ahahshgafghd :D

Yorumla
    • TefixPhoto
      TefixPhoto
      +1 yıl

Körüm nan bir şey görmeden yazıyorum 😀

Yorumla
    • edakoyu
      edakoyu
      +1 yıl

Diğer gözün nerede? o_O

Yorumla
    • TefixPhoto
      TefixPhoto
      +1 yıl

Hiçbir fikrim yok şuanda 😂

Yorumla
  • igrencapacheçikoo
    igrencapacheçikoo Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

güneş gözlüğündeki ana tema polorize olması gerisi hikaye

0
    4 Yorumla
    • TefixPhoto
      TefixPhoto
      +1 yıl

Benim gözler bozuk olduğu için numaralı olacak ve düz olması gerekiyormuş oval olmasın dedi o yüzden seçenekler daraldı biraz

Yorumla
    • igrencapacheçikoo
      igrencapacheçikoo
      +1 yıl

en uygununu şeçersin kardeşim ya da bülent ersoyun gözlüğünden al

Yorumla
    • TefixPhoto
      TefixPhoto
      +1 yıl

Kaynak yapmıcam kardeşim one l*n öyle :D

Yorumla
    • igrencapacheçikoo
      igrencapacheçikoo
      +1 yıl

çok işlevli :)

Yorumla
  • A-siyee
    A-siyee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Harry Potter gözlüğü bunun adı di mi? :)
    Sevmedim ben bunu.
    Her erkeğe yakışan şu kare raybanlar :)

0
    1 Yorumla
    • TefixPhoto
      TefixPhoto
      +1 yıl

Saol hemşo bakarım bir =))

Yorumla
  • esmer-yarim3
    esmer-yarim3 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

pazardan zencılerden alıyorum 5 lıralık gozlıkler onlar

0
    0 Yorumla
  • Ahsnn123
    Ahsnn123 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence ray-ban kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle gözleri bozuk olan biri olarak ışıklar sayesinde pekte rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim

1
    0 Yorumla
  • RememberMe-
    RememberMe- Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

Kullanırım Ray ban, parçala beni hayvan..

2
    1 Yorumla
    • dehsetulvahsett
      dehsetulvahsett
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • MetalCore
    MetalCore Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

rayban alma orjinal olsa bile çakma diyebilirler :) ben police seviyorum

0
    1 Yorumla
    • cengaver34
      cengaver34

rayban sahtesi cok piyasada

Yorumla
  • SEYO118226
    SEYO118226 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

Marka önemli değil önemli olan güneş ışınlarından uv ışığını engelleyebilen gözlük tercih marka takıntı işi

0
    0 Yorumla
  • koiok
    koiok Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Rayban modelleri sade ve şık her şekilde kullanılabiliyor. Onun dışında Prada, Miu Miu, Vogue'un modelleri de hoş

0
    0 Yorumla
  • oscar09
    oscar09 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Gozluklerim rayban cekil yolumdan... :-D ondan isde :-D :-D

0
    0 Yorumla
  • burcucum
    burcucum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

cavalli Gucci ya da burberry .

1
    0 Yorumla
  • RememberMe-
    RememberMe- Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

"Police" kullanıyorum..

1
    0 Yorumla
  • Pollux
    Pollux Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Osse hoşuma gidiyor.

1
    0 Yorumla
  • localst
    localst Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

ray-ban a ihtiyacım var. Trendyol da 2.200 TL dediler, kupona ihtiyacım var.

0
    0 Yorumla
  • queen1213
    queen1213 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Atasundan aldım da güneş gözlüğümü markasını ezbere bilmiyorum yıllardr kullanıyorum memnunum

0
    0 Yorumla
  • Şuleskdr
    Şuleskdr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Gözlük sevmem taksam da prada var 4,5 tane öyle yaniğğğ

0
    0 Yorumla
  • BlissfullyCurSed
    BlissfullyCurSed Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Ülkemizde en bilinen ve en çok kullanılan Ray Ban'dır.

0
    0 Yorumla
  • Reisender
    Reisender Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Oakley kulanırım amerikadan aldım 220 dolara rayban günümüzde türkiyede çok kulanılıyor malüm ucuz :))

0
    0 Yorumla
  • MyStery1
    MyStery1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ray ban Lacoste Giorgio Armani(emporio değil)

1
    0 Yorumla
  • wishmaster666
    wishmaster666 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

ben Police kullanıyorum şuan ve gayet memnunum.

1
    0 Yorumla
  • teskar
    teskar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

rayban iyidir kanka ben beğenerek kullanıyorum ...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yorumlar dan RAY BAN anlaşılıyor

peki bu gerçeği ile sahtesi ni nasıl ayırt edeceğiz

0
    0 Yorumla
  • Red-haired-vampire
    Red-haired-vampire Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Gucci, Prada,Chanel, Ray-Ban

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > En iyi Güneş Gözlüğü Markası Hangisidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En iyi güneş gözlüğü markası hangisidir? 40 cevap verildi
Hangi marka güneş gözlükleri daha kaliteli ve şık duruyor? 20 cevap verildi
En iyi ve ucuz yollu güneş gözlüğü markası hangisidir? 10 cevap verildi
Favori güneş gözlüğü markanız nedir? 7 cevap verildi
Arkadaslar güneş korumalı, güneş gözlüğü bakıyorum orta fiyatlı hangi markalar var? 4 cevap verildi
Fiyatı uçuk olmayan güneş gözlüğü markası önerir misiniz? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨