Siz hangi marka güneş gözlüğü tercih ediyorsunuz? Neden o markayı tercih ediyorsunuz?
En iyi güneş gözlüğü markası hangisi sizce? Güneş gözlüğü markası tavsiyeler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılGüneş gözlüğü markaları arasında birçok seçenek bulunmaktadır, ancak bazıları özellikle kaliteleri, tasarımları ve performanslarıyla öne çıkmaktadır. İşte en iyi güneş gözlüğü markalarından bazıları:
En İyi Güneş Gözlüğü Markaları!
Ray-Ban:

1936 yılında kurulan Ray-Ban, güneş gözlükleri endüstrisinde en popüler ve ikonik markalardan biridir. Kaliteli malzemeleri, şık tasarımları ve yüksek performansıyla tanınmaktadır.
Oakley:

Kaliteli malzemeler ve teknolojik yeniliklerle tanınan Oakley, sporcular ve açık hava aktiviteleri için mükemmel güneş gözlükleri sunar.
Maui Jim:

Maui Jim, yüksek kaliteli polarize lensleriyle tanınır. Güneş ışınlarını keserken, renkleri canlı ve net bir şekilde gösterirler.
Persol:

Persol, İtalyan güneş gözlüğü markasıdır. Yüksek kaliteli malzemeler ve el yapımı tasarımlarıyla tanınır. Işığın yansımasını azaltan kristal camları ile ünlüdür.
Prada:

Moda dünyasında büyük bir isim olan Prada, lüks güneş gözlükleriyle tanınır. İtalyan tarzı ve şık tasarımlarıyla öne çıkar.
Tom Ford:

Tom Ford, lüks güneş gözlüğü markasıdır. Modern tasarımları, yüksek kaliteli malzemeleri ve özel ayrıntıları ile bilinir.
Gucci:

Gucci, lüks moda markasıdır ve güneş gözlükleri de dahil olmak üzere birçok ürün sunar. Şık tasarımları, yüksek kaliteli malzemeleri ve zarif ayrıntıları ile öne çıkar.
Serengeti:

Serengeti, yüksek performanslı polarize lensleri ile tanınır. Güneş ışınlarını engellerken, renkleri canlı ve net bir şekilde gösterirler.
Carrera:
Carrera, güneş gözlüğü endüstrisinde uzun yıllardır kaliteli ürünleri ve modern tasarımlarıyla bilinir. Gençler ve sporcular için popüler bir seçenektir.
Bu markaların yanı sıra, birçok diğer kaliteli güneş gözlüğü markası da mevcuttur. Hangi markanın sizin için en uygun olduğunu belirlemek, stil, ihtiyaçlar ve bütçe gibi faktörlere bağlıdır.21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
81Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılRay-Ban Ray-Ban, yıllardır güneş gözlüğü sektöründe öncü bir markadır. Kaliteli malzemeler ve şık tasarımlarıyla bilinir. Farklı stillerde ve çeşitli lens seçenekleriyle geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
00 Yorumla
+1 yılEn iyi Güneş Gözlüğü Markası Hangisidir?
En iyi güneş gözlüğü markası kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir, çünkü herkesin farklı ihtiyaçları, tarzları ve bütçeleri vardır. Ancak, bazı popüler ve iyi bilinen güneş gözlüğü markaları şunlardır:
1-) Ray-Ban

Ray-Ban, yıllardır güneş gözlüğü sektöründe kalitesi ve ikonik tasarımlarıyla tanınan bir markadır. Farklı modellerde ve çeşitli renklerde güneş gözlüğü sunmaktadır.
2-) Oakley

Oakley, sporcular ve açık hava etkinlikleriyle ilgilenen kişiler arasında popüler olan bir markadır. Dayanıklı çerçeveleri ve yüksek performans sağlayan lensleriyle bilinir.
3-) Maui Jim

Maui Jim, güneş gözlüğü sektöründe yüksek kaliteli lensleriyle tanınan bir markadır. Polarize lensler kullanır ve renk doğruluğunu artırırken gözleri UV ışınlarından korur. ve Farklı modellerde ve çeşitli renklerde güneş gözlüğü sunmaktadır.
4-) Persol

Persol, İtalyan kökenli bir marka olup şık ve zarif tasarımlarıyla bilinir. Kaliteli malzemeler kullanır ve el yapımı detaylara önem verir.
5-) Costa Del Mar

Costa Del Mar, denizcilik ve su sporlarıyla ilgilenen kişilere yönelik güneş gözlükleri üretir. Polarize lensleriyle yansımaları azaltır ve net görüş sağlar.
Bunlar sadece birkaç örnek olup, birçok farklı güneş gözlüğü markası mevcuttur. Tercih edilen marka kişisel zevklere, kullanım amaçlarına ve bütçeye bağlı olarak değişebilir.
21 Yorumla- +1 yıl
kopyala yapıştır :(
+1 yılTeknoloji dünyasında sürekli olarak yeniliklerle karşılaşıyoruz ve TCL NXTWEAR G Smart Glasses bu yeniliklerden biri. Bu akıllı gözlükler, hem şık bir tasarıma sahip güneş gözlüğü olarak kullanılabilir, hem de yeni nesil özelliklerle donatılmış bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Eğer teknolojiye meraklı biriyseniz ve özgün bir tarzı benimseyen bir kişilik tipine sahipseniz, bu sizin için.
Büyük Ekran Deneyimi: TCL NXTWEAR G Smart Glasses, gözlüklerin içinde yer alan çift HD OLED ekranları sayesinde size büyük bir ekran deneyimi sunuyor. İçerikleri canlı renklerle ve yüksek çözünürlükte görüntüleyebilirsiniz. Bu, film, dizi veya oyun gibi içerikleri daha büyük bir formatta ve daha etkileyici bir şekilde izlemenizi sağlar. Artık favori içeriklerinizi daha da etkileyici bir deneyimle deneyimleyebilirsiniz.
Taşınabilirlik ve Şıklık: TCL NXTWEAR G Smart Glasses, taşınabilirlik açısından da kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Hafif ve katlanabilir yapısı sayesinde kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Seyahatlerde veya günlük kullanımda pratik bir çözüm sunar. Ayrıca, gözlüklerin tarz sahibi ve şık tasarımı, hem teknolojiye olan ilginizi yansıtırken hem de kişisel stilinizi tamamlamanıza yardımcı olur.
Teknoloji Tutkunu ve Özgün Tarz: Eğer teknoloji dünyasına olan ilginiz ve düşünce yapınızla birlikte TCL NXTWEAR G Smart Glasses size ilham verici bir deneyim sunabilir. Bu akıllı gözlükler, size yeni nesil teknolojilerin sınırlarını keşfetme fırsatı sunarken aynı zamanda özgün bir tarza sahip olmanızı sağlar. Kendi dünyanızı yaratırken teknolojiyle iç içe olabilir ve yeni deneyimlere açılabilirsiniz.
Sonuç: TCL NXTWEAR G Smart Glasses, teknolojiyle tarzın buluştuğu bir inovasyon olarak karşımıza çıkıyor. Büyük ekran deneyimi, taşınabilirlik ve şık tasarımıyla size özgün bir deneyim sunuyor. Kişisel düşüncem ve yenilikçi yaklaşım tarzım ile geleceği şimdilerde görmek oldukça heyecan verici. Bunu deneyimleyebilmek ise güzel bir his duymama sebep oluyor.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar öncelikle yaz geldi ve güneş gözlüğü sezonu açıldı yavaş yavaş.🌼
Ben kendi favorimi paylaşmak istiyorum öncelikle.
1. Ray-ban
Rayban favorim, asla takmadan dışarı çıkamam ozellikle görselde model bana çok yakışıyor ve hoşuma gidiyor. Çakmalar da mevcut fakat orijinal en iyisi göz sağlığı için bence.
2. Armani (Giorgi Armani)
Değişik bir tarz yine çakmaları mevcut, renkli olanlar çok hoşuma gidiyor benim ve her insana gitmiyor bu gözlükler bence.
3. persol
Nedense gözümde karizmatik bir adam canlandı bu markanın gözlüklerini görünce.
4. tarzını sevmişke beybi
Kullandım memnunum ama ray-ban yeri çok farklı.
Benden bu kadar, bu kadar marka biliyorum. Görüşümü okuduğunuz için teşekkür ederim
00 Yorumla
+1 yılGüneş gözlükleri, gözlerimizi güneşin zararlı UV ışınlarından koruyarak görme yeteneğimizi artırırken aynı zamanda modaya da katkı sağlarlar. En iyi güneş gözlüğü markası tercihi, kişisel zevkler ve gereksinimlere bağlıdır. Ancak, bazı markaların yüksek kaliteli güneş gözlükleri ürettiği bilinmektedir. Bazı örnekler şunlardır:Ray-Ban: Ray-Ban, yıllardır güneş gözlüğü dünyasında önde gelen markalardan biridir. Markanın ikonik Wayfarer ve Aviator modelleri, yüksek kaliteli malzemeleri, şık tasarımları ve işlevselliği ile tanınır. Oakley: Oakley, özellikle sporcular için yüksek kaliteli güneş gözlükleri üreten bir markadır. Gözlüklerinde polarize camlar, hava koşullarına dayanıklılık ve konforlu tasarımlar bulunur. Maui Jim: Maui Jim, Hawaii merkezli bir marka ve yüksek kaliteli polarize camlarla ünlüdür. Gözlüklerinin renk doygunluğu, netliği ve yansımayı azaltması sayesinde, kullanıcılar arasında çok popülerdir. Persol: İtalyan markası Persol, yüksek kaliteli güneş gözlükleriyle bilinir. Markanın benzersiz çerçeve tasarımları ve kaliteli camları ile popülerliği artmaktadır. Prada: Moda dünyasının önde gelen markalarından biri olan Prada, yüksek kaliteli ve lüks güneş gözlükleri üretir. Markanın gözlükleri, şık tasarımları ve yüksek kaliteli malzemeleri ile ünlüdür.
Yukarıda belirtilen markaların yanı sıra, başka birçok marka da yüksek kaliteli güneş gözlükleri üretmektedir. Ancak, hangi markanın en iyi olduğu, kişisel zevklere ve gereksinimlere göre değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılPopüler güneş gözlüğü markaları arasında Ray-Ban, Oakley, Maui Jim, Persol ve Prada gibi markalar sıklıkla öne çıkıyor.
En iyi güneş gözlüğü markası konusunda kişisel tercihler ve ihtiyaçlar değişebilir. Ancak, genel olarak "en iyi" marka olarak kabul edilen bazı faktörler şunlardır:
1- Kalite ve Dayanıklılık: Kaliteli malzemelerden üretilmiş, dayanıklı bir güneş gözlüğü markası tercih edilmelidir.
2- UV Koruması: Güneş gözlüğü, yüksek UV koruması sunmalı ve gözleri zararlı güneş ışınlarından korumalıdır.
3- Tasarım ve Stil: Kişisel zevklere uygun bir tasarım ve tarzda olan güneş gözlükleri tercih edilmelidir.
4- Konfor: Gözlüğün rahat bir şekilde takılabilecek ve uzun süre kullanıldığında bile konforlu olması önemlidir.
5- Marka İtibarı: Uzun süredir sektörde yer alan ve güvenilir bir marka tercih edilebilir.
Marka tavsiyesi olarak, kişisel tercihlere ve bütçeye bağlı olarak farklı markalar önerebilirim. Öncelikle kendi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak, mağazalarda deneyerek ve çeşitli markaların ürünlerini araştırarak kendinize en uygun güneş gözlüğü markasını bulmanızı öneririm.
00 YorumlaEn güzel güneş gözlüğü markası oliver peoples'dır. Yine Maui jim'de oldukça iyi bir markadır. Serengeti'de oldukça iyidir. The AO Original 'da tarz bir gözlük markasıdır. Ama bunlara ülkemizde ulaşmak oldukça zor olabilir. Dünyanın her yerinde rahatlıkla ulaşabileceğiniz en kaliteli güneş gözlüğü ise Persol'dür. Özellikle O714 Steve Mcqueen Limited Edition çok tarz ve karizmatiktir. Ayrıca yakın zamanda El Professor (La casa de papel) modeli de baya popüler olmuş zannediyorum. Bana pek hitap etmese de. Bu markalar pahalıysa bu durumda Ray-ban veya sportif bir tarzınız varsa outdoor filan seviyorsanız Oakley de oldukça kalitelidir. Bunlar dışındakiler özellikle de moda markalarını sırf marka diye takmak sakil duruyor maalesef. Tavsiye etmem.
10 Yorumla
+1 yıltabii ki oakley..
amerikan askerlerine gozlukleri yapan
astronotlarin tek tercihi.
camlarina birkez alistiniz mi baskasini giyemiyorsunuz..
en son 4063 modelini aldim 2 hafta once.
Oakley Gözlük modelleri12 Yorumla- +1 yıl
Fiyatı ney, aşağı yukarı
- +1 yıl
4000 tl yazıyor hocam biz uzaya gitmeyeceğizki üstüne sadece x ışınları değecek benim 50 liralık pazardan aldığım gözlükte gözümü epey koruyor yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılnekadar kulakdan duyma marka varsa yazmısınız rayban yazan arkadaslar gıdın bı gozlukcuye tag heuer gozluk takın ve arkasından rayban ve dıyer yazdıgınız gozluklerı bı takın dıyar taktıgınız gozlukler tag heuer yanında plastık gozluk gıbı kalcaktır kalıteyı oyle anlarsınız rayban pacoz gozlugudur
21 Yorumla- +1 yıl
Tag heuer saat markası. Gözlükleri Morez grup tarafından yapılıyor. Ray-ban ile kıyaslamak doğru değil. Ray-ban'ı kötülemek de yersiz. Ray-ban dünyanın en başarılı gözlük markası ve iş modeline sahip firması. Pek çok farklı marka altında çıkan gözlükler de Ray-ban yapımıdır. Bir gözlüğü yargılarken çerçevenin kalitesine göre yargılamazsın. Cam kalitesine göre yargılarsın. Ray-ban orta gelirli kişilere hitap ettiği için materyal kalitesi de ona göre olur. Buna rağmen oldukça üst düzey bir kaliteye sahiptir. Ray-ban'ın premium markası aynı gruba ait olan Persol gibi markalar da var. Kalite arıyorsanız Ray-ban size onu da sunuyor.
+1 yılMarkası ne bilmiyorum ama 7 yıl önce babama hediye olarak almıştım o zaman güneş gözlüğü 200-300 civarıydı ben 800 e almıştım şu an fiyatı 3000 civarı bir şeymiş 4 yıl babam kullandı tamam yeter artık bu kadar başka alacağım dedi ben de el koydum şu an kullanıyorum çok memnunum Ray Ban dan almıştım sanırım
00 YorumlaDünyadaki gözlüklerin neredeyse tamamı Luxotica’nındır. Büyük bir tekel. Oakley’e yapılan üzücüydü. Adam garajında gözlük üretip dünyanın en çok patentini al ama sana fabrikasını sattırsınlar. Diğer gözlük markalarımı paylaşmayacağım, zaten yazan olmamış. :)
00 YorumlaBurberry klasik yapısı var gözlükte severim birde bvlgari nin her kıyafete gittiğini düşünürüm güneş gözlüğü hastasıyımda.. Önemli olan gözlük camının kalitesi
10 Yorumla
+1 yılray ban ama gecen ıngıltere başkanı gundeme geldı adam çakmasını kullanıyormus dıye haber yaptılar en kralıda olsa çakma bu sene moda
10 Yorumla
+1 yılRay-ban güneş gözlüğü numaralı gözlüğü koleksiyon gözlüklerini ni kullanıyorum. Çok estetik modası asla geçmiyor. Su damlası modeli özellikle. Sağlamlığı çok iyi. numaralı gözlüklerimin başına neler geldi hiç bir şey olmadı.
00 Yorumla
+1 yılBenm kullandım rayban var ve normal gözlüğüm twinexte dayımlar optikci Osse satıyorlar
10 YorumlaHiç kimse Prada yazmamış. Biraz pahalı ama çok rahat bir gözlük kesinlikle tavsiye ederim. Bir önceki gözlüğüm de RayBan'dı o da fena sayılmaz kızlar.
21 Yorumlanormalde kullanmam ama daniel klein in aldım pişman değilim
10 YorumlaGucciyi es geçmeyin derim. Prada Gucci ve buradaki yorumlara rağmen Ray-ban diyorum.
Oakley bilemem hiç kullanmadım ama diğerleri gerçektrn başarılı10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. Ton Ford güneş gözlüğü hem kaliteli hem gösterişli. Camı da sağlığa zararlı değil. Hem çerçevesi hem de camı ile sağlam, kaliteli, gösterişli ve sağlıklı. 👍 👓
00 Yorumlagözlüklerim pazardan Allah korusun nazardan ...qwewr
neyse gözlükçü var ona gidip denerim hangisini yakıştırırsam onu alırım markaya bakmam20 Yorumla
+1 yılmarka takıntım yok polarize olmasına dikkat ediyorum, aynı gözlüğe sırf rayban yazıyor diye falan 600 lira daha fazla veresim yok açıkçası :D
10 Yorumla
+1 yılBilmem dayımın gözlük dükkanı var o bana veriyor. Club beymen di heralde ama
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle Prada ve Dior assiri iyi ve rahat gozlukler cok severim ben biraz pahali ama yatirim bu sonucta.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılPERSOL. ...
GİORGİO ARMANİ...
MİU MİU. ...
BURBERRY. ...
ALAİN MİKLİ...
EMPORİO ARMANİ...
OAKLEY.
RAY-BAN00 Yorumla
+1 yılMarkaya bakmadan yakışıp yakışmadığına bakıp alanlardanım
10 Yorumla
+1 yılRomanson kadın gözlükleri üstünde daha iyi
ray-ban da erkek gözlükleri10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözümün en rahat ettiği gözlük benim için en güzel markadır.
00 Yorumla
+1 yılRay-Ban Bence en iyilerinden biri
Tom Ford da iyi güzel00 Yorumla
+1 yılRay-Ban ve polo55 en beğendiğim marka oldukça da havalı 😎
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılRay-Ban® her zaman bir numara ikini beni ilgilendirmiyor
00 Yorumla Polarized Rayban kullanıyorum bana yetiyor … diğer markaları napayım :)
00 Yorumla5Bin TL yakın orjinal rayban gözlüğüm var bu marka çok kaliteli gözleri yormuyor ve zarar vermiyor.
00 Yorumla
+1 yılçakma rayban naylon olandan severim. gözlüğüm pazardan allah korusun nazardan
10 Yorumla
+1 yılBen Freesbee ve Meller diyorum. Hem çok kaliteli hem de herkeste olmayan markalar. İleride çok populer olucaklar. Çok şık ve fiyatları uçuk değil. Geçen gün dan satın aldım. Aynı gün elime geldi, tavsiye ederim şiddetle.
01 Yorumla- +1 yıl
dan aldım. Onu söylemeyi unutmuşum
Birçok kullanıcı görüşüne göre Dolce & Gabbana, güneş gözlüğü marka tavsiyeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Markanın ürünleri; model çeşitliliği, şık tasarımı, kalitesi ve sağlam yapısıyla herkesi kendine hayran bırakıyor
00 Yorumlamercedes-benz. çok güzel modelleri var hem spor hem kaliteli.
00 YorumlaHiç kullanmam :) pek bir bilgimde yok dostum :) Sana hepsi yakışır :)
05 Yorumla- +1 yıl
Saol da bakalım haftaya göz dpktoruna gidicem
- +1 yıl
Körüm nan bir şey görmeden yazıyorum 😀
- +1 yıl
Hiçbir fikrim yok şuanda 😂
+1 yılgüneş gözlüğündeki ana tema polorize olması gerisi hikaye
04 Yorumla- +1 yıl
Benim gözler bozuk olduğu için numaralı olacak ve düz olması gerekiyormuş oval olmasın dedi o yüzden seçenekler daraldı biraz
- +1 yıl
en uygununu şeçersin kardeşim ya da bülent ersoyun gözlüğünden al
- +1 yıl
Kaynak yapmıcam kardeşim one l*n öyle :D
- +1 yıl
çok işlevli :)
Harry Potter gözlüğü bunun adı di mi? :)
Sevmedim ben bunu.
Her erkeğe yakışan şu kare raybanlar :)01 Yorumla- +1 yıl
Saol hemşo bakarım bir =))
+1 yılpazardan zencılerden alıyorum 5 lıralık gozlıkler onlar
00 YorumlaBence ray-ban kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle gözleri bozuk olan biri olarak ışıklar sayesinde pekte rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılKullanırım Ray ban, parçala beni hayvan..
21 Yorumla- +1 yıl
:D
rayban alma orjinal olsa bile çakma diyebilirler :) ben police seviyorum
01 Yorumlarayban sahtesi cok piyasada
+1 yılMarka önemli değil önemli olan güneş ışınlarından uv ışığını engelleyebilen gözlük tercih marka takıntı işi
00 YorumlaRayban modelleri sade ve şık her şekilde kullanılabiliyor. Onun dışında Prada, Miu Miu, Vogue'un modelleri de hoş
00 YorumlaGozluklerim rayban cekil yolumdan... :-D ondan isde :-D :-D
00 Yorumlacavalli Gucci ya da burberry .
10 Yorumla
+1 yıl"Police" kullanıyorum..
10 YorumlaOsse hoşuma gidiyor.
10 Yorumlaray-ban a ihtiyacım var. Trendyol da 2.200 TL dediler, kupona ihtiyacım var.
00 YorumlaAtasundan aldım da güneş gözlüğümü markasını ezbere bilmiyorum yıllardr kullanıyorum memnunum
00 YorumlaGözlük sevmem taksam da prada var 4,5 tane öyle yaniğğğ
00 Yorumla
+1 yılÜlkemizde en bilinen ve en çok kullanılan Ray Ban'dır.
00 YorumlaOakley kulanırım amerikadan aldım 220 dolara rayban günümüzde türkiyede çok kulanılıyor malüm ucuz :))
00 YorumlaRay ban Lacoste Giorgio Armani(emporio değil)
10 Yorumla
+1 yılben Police kullanıyorum şuan ve gayet memnunum.
10 Yorumlarayban iyidir kanka ben beğenerek kullanıyorum ...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlar dan RAY BAN anlaşılıyor
peki bu gerçeği ile sahtesi ni nasıl ayırt edeceğiz00 Yorumla
+1 yılGucci, Prada,Chanel, Ray-Ban
10 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!