Tunik aynısı, ancak pantolon dar değil rengi uyuyor diye koydum. Üstüne hangi renk ve desenlerde eşarp takmalıyım?

tam bir süslüman. sen bunun üstüne başörtüsü tak ya da takma farketmez.. tüm vücudun ortada.. tam bir seks bombası gibi..
ayrıntıyı okumayı unutma. Ayrıca kimse annen kadar olamaz o dediğinden. Sen meydana çıktığına göre
KAŞARRR, TÜRBANLI KAŞAR
Annen kadar olamam. Hele ki senin ruhun kadar hiç olamam. Allah senin gibilere versin o kaşarlardan ki aklınız başınıza gelsin hadi yol al terbiyesiz
böyle giyinmeye devam et..
nasıl giyineceğim burda sorduğum kadarıyla seni ilgilendirir. Bol kalın ve uzun giyinmeye çalışıyorum. Yanlışımı Allah affetsin ve beni doğru yola sevketsin inşallah. Küfür edeceğine dua et
inşallah bol ve vücudunu belli etmeyen şeyler giyerek tesettürlü olursun..
bol zaten pantolon bunun rengi tutuyor diye attım. Sen yanlış anladın. Zaten tesettür firmaları en küçük 38 beden yapıyor tunikleri. Üstümde bu sebepten bol duruyor.
İyi Günler
saol. sende hakkını helal et.. kusura bakma
estağfurullah sizde hakkınızı helal edin
dar giyinme lütfen.)
Aynı renkteki iyi olur bence ya da mavi üstüne kırmızı cix oluyor
Ten rengi olur, pudra pembesi olur, toprak tonları olur. Pudra pembesi çok hoş olur bence ya da gül kurusu.
desenli ve ya çiçekli bir eşarp seç mavi içinde yoğun olsun
herkes düz dedi. Bir siz desenli dediniz. Vizon mavi başka hangi renkler olmalı içinde?
vizon ve düz old. için desenli dedim zaten. Git bir eşarp satan yere onlar önerilerde bulunur sana renk geçişleri olan bir eşarpta güzel olur mavi tonlarında
teşekkür ederim :)
reca :)
Cevap
12Cevap
Pantolonun renginde olursa hoş olur diye düşünüyorum.
Kapalı olmanın amacı dikkat çekmemek bence kombin yapmakla uğraşma
kapalı olmak Allahın emridir. Tüm kadınlar çarşaflı olsa erkekler bakmayacak mı? yüzü güzel olan gözleri güzel olan yine dikkat çekmeyecek mi? Kalın uzun ve bol giyindikten sonra zarif olmanın nesi var?
Bak sen benim kadarını dahi yapamıyorsun
Gece mavisi bir başörtü şal derim
Mavi
düz mü düyorsunuz? Düz saks rengi taksam?
pantolonun renginde
en iyisini sen söyledin :)
Şaka😂😂
bence siyah giy pantolonu
siyah vizon çok ağır oluyo ama sanki?
evet bende yazın kırık beyaz düşündüm. ya da lacivert de olabilir neon bir renk sonuçta vizon
Tunik renginde ya da krem tonları falan
beyaz tenliyim açık renkler takamıyorum maalesef :(
Pür beyaz yakışır. tenine giderse.
detayı okuyunca yorumu sildim 🙈
saks mavisi pantolona uydur.
Yeslli kirmizili olani tak
çingene gibi :D
ne yok ne saçmalıyosun?
yeni moda bu işte kapanmak felan değil.
yahu zarif giyinmenin ne zararı var. Pantolon dar değil tunikte öyle. Bol Kalın Uzun daha ne olucaktı? Şimdi ki erkekler peygamber efendimiz gibi mi giyiniyolar mesela?
Peygamber efendimiz zamanında kot ya da keten pantolonlar mı varmış? t- shitler? Ama asıl olan dar değilse ve göbekleriyle diz altlarına kadar açılmadan örtülü kalıyorsa erkekler için uygun. Peki ya kadınlar için neden olamıyor?
sözde dikkat çekmemek için takyonuz
Allahın emri diye takıyoruz. Senin dikkatin çok umrumuzda değil
Siyah
Mavi veya lacivert
takma :)
neden?
o yüzden takıyoruz işte. Ahireti var bu işin :D
burda reklam nerde? kendimi göstermemişim. kıyafetleri üstümde çekip yüzümü kesipte atmamışım. Tesettürlü olmak çirkin giyinmeyi gerektirmez. Zarif giyinebiliriz diye düşünüyorum. Tabi Allah bilir
yanlış anladım. Kusura bakmayın :D
Siyah iyi gider.
Yeşil
yeşilin çok olacağını sanmam. saks mavisi çünkü pantolon
Parlent mavisi
mavi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar