ateist bir insanim ama bunlarin islamiyet in bir geregi diyip bu sekilde kapananlari dogru bulmuyorum, he bunu din den ayri tutup kardesim bu bir tarz meselesi ve ben bu tarz giyinmeyi seviyorum diyipte giyiniyorsa da saygimiz var. en nihayetinde her insan istedigini giyebilir tabi.
Çok kötü görünüyorlar. Tarzlarından nefret ettim. Ayrıca başörtüyü neden takıyorlar anlamıyorum. Maksat dikkat çekmemekse benden çok dikkat çektiklerine eminim. Nedir yani başörtü bir tür süs mü vasıta mı?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesettür acisindan bakma tarz acisindan yorumlayin diye soruyorum. Tesettur kurallarina uyup uymamak kişinin tercihi ben uymayi planliyorum ama tarzim da farkli dar giyinmedende uyarim ki yukarda boyle fotograf var
Tamam kusura bakma bir anda şu en sonuncusunu görünce sinirlendim. Olabilirsin tabi. Sena'nın bordo hırkası güzelmiş. Sen de kendine uydurabilirsin bu şekilde.
İyi reklam olmuş takipci sayısı biraz artar kapalı sexy kadınlar tabiki var onlarda ayaklarıyla ve yüzlerine yaptıkları makyajlarla dikkat çekiyorlar ha birde göğüslerini büyülterek.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reklam yapmadim? Zaten takipcileri hat safhada olan insanlar
Benim bildiğim tessettür dikkat çekmemek, moda şu bu güzel görünme çabasına girmemektir. Resmen iğrenç. Kafasına hiç eşarp takmasına gerek yok böyle. Açık gezsin daha iyi.
Marjinallik filan yabanci kökenli ve yabancilarda basortu modasi yoktir. Yeni yeni icatlar. Tamam guzel ama sacma marjinal olucam derken sacmaladir bunun adi
Sadece türkler kapanmiyor bil istedim. Her millette birçok kapali insan ve bircok farkli tarz var başörtü modasindada diğer ülkelerde çok farkli markalar var
Dinde ki kapanmanın karşılığı bu değil, Allah için kapanmayı düşünüyorsan bunlara özenme. çünkü peygamber efendimiz s. a. v. giyinmiş çıplak başlarını horasan develerinin hörgücü gibi kapatmış olan bir takım kadınlar, onlar cennetin kokusunu bile alamayacak diye buyurmuştur.
En İyi Cevaplar